Emiratele Arabe Unite doneaza echipament medical Romaniei

Bogdan Aurescu, ministrul de externe, a anuntat joi in sedinta de guvern ca Romania va primi vineri si sambata un ajutor medical consistent din partea Emiratelor Arabe Unite, care va sosi la bordul unor zboruri speciale.

Aceste curse aeriene vor aduce o donatie de echipamente medicale din partea Guvernului E.A.U. catre Guvernul Romaniei. Este vorba despre 3 milioane de masti si 2,7 milioane de manusi de examinare, 84.000 de manusi de protectie, 37.000 de combinezoane, 20.500 de ochelari de protectie, a enumerat Bogdan Aurescu.

„Imi permiteti sa exprim multumirile noastre deosebite atat catre Guvernul din Emiratele Arabe Unite, cat si catre ambasadorul Emiratelor Arabe Unite la Bucuresti, domnul Ahmed Abdulla Saeed Bin Saeed Almatrooshi, care a avut un rol exceptional in obtinerea acestei donatii foarte necesare pentru Guvernul Romaniei”, a spus Bogdan Aurescu, ministrul de externe, la inceputul sedintei de guvern.

„Cu siguranta, normal, chiar putem hotari de comun acord sa-l si primim, ca sa-i exprimam direct gratitudinea noastra pentru acest ajutor extrem de benefic si de util”, a declarat prim-ministrul Ludovic Orban, potrivit Digi24

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.