Horoscop zilnic, 4 septembrie 2023. Acesti nativi culeg roadele muncii depuse pana acum

Ziua este considerata cea mai puternica din ciclul lunar actual. La ce ar trebui sa acorde atentie fiecare dintre reprezentantii cercului zodiacal? Acesta este timpul trezirii. Perfect pentru orice intreprindere, evenimente importante, mutare, calatorie.

Berbec

Pentru Berbec, aceasta este o perioada ciudata si in acelasi timp minunata. Avand in vedere ca reprezentantii elementului foc sunt in proces de renastere, ei pot observa ca unele parti ale vietii vechi se prabusesc chiar in fata ochilor lor. Vechii prieteni pot incepe sa se simta si ei straini. Berbec, observa ce se intampla de la distanta, punandu-ti intrebarea: „Unde trebuie sa renunt?” Acceptarea faptului ca impermanenta este un mod de viata pe taramul pamantesc te va elibera de greutatea asteptarilor nerealiste. Sfat: renunta la ceea ce nu iti mai serveste.

Taur

Publicitate

Probabil ca ai fost ranit de mai multe ori. Fa-ti o favoare, Taur, muta-te in asa-numitul spatiu al deschiderii. Impartaseste adevarul oamenilor, oferindu-le oportunitatea de a face acelasi lucru. Daca simti ca aceasta relatie este ireparabila, e in regula si asta. Acordati timp pentru a pune totul la locul sau si continuati sa va concentrati pe auto-dezvoltare. Sfat: Fii deschis cu privire la nevoile tale.

Gemeni

Nevoia de perfectiune ne leaga in multe feluri. Gemeni, dizolvati barierele din interior si din exterior, permiteti-va sa fiti pe deplin creativi. Tine minte, nu ai venit aici sa joci trivia. Sunteti aici pentru a va recunoaste unicitatea, pentru a merge pe calea mai putin parcursa si pentru a inspira restul lumii sa straluceasca in lumina proprie. Sfat: esti personajul principal din viata ta!

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 14 iulie 2021. Sunt posibile oferte de munca neasteptate

Rac

S-ar putea sa va confruntati cu sentimentul ca va aflati acum in mijlocul haosului si nu exista nicio cale de iesire. Sa va asteptati ca lucrurile sa se miste intr-un ritm accelerat ar fi oarecum nerealist. Accepta unde esti acum si ceea ce arata realitatea. Aveti o mare oportunitate de a revizui marele plan. Sfat : Lasa lucrurile sa-si urmeze cursul.

Leu

Nu este vorba despre premii si laude. Este vorba despre drumul tau si daca acesta iti aduce un sentiment de implinire. Acordati-va un moment pentru a aprecia cat de departe ati ajuns de cand v-ati luat primul angajament. Facand acest lucru, renuntati la nevoia de a va compara traiectoria cu a altor persoane. Astazi Universul iti aminteste ca esti gata sa accelerezi!

Fecioara

Publicitate

Ceea ce iti pui inima si sufletul este pe cale sa se uneasca intr-un mod frumos. Crede, Fecioara, in curand vei avea ceva de sarbatorit. Universul iti reaminteste, de asemenea, ca exprimandu-ti punctul de vedere prea dur nu poate functiona in favoarea ta. Retrageti-va din circumstantele dvs. si priviti intreaga situatie. Vei putea lucra in armonie cu cei din jurul tau de indata ce vei decide ca vrei. Sfat: este timpul sa culegeti roadele muncii voastre.

Citeste si articolul :   Camelia Patrascanu, horoscop 5-11 iulie 2021. Lucrurile se linistesc, incepe sa fie bine pentru cateva zodii

Balanta

Este timpul sa-ti permiti sa obtii ceea ce ai cerut. Universul sugereaza ca Balanta libera ar putea intalni in curand sufletul pereche. Si pentru cei a caror inima este deja luata, isi vor putea intari legatura cu un partener in weekend. Va fi suficient timp pentru asta. Sfat: Lucrurile incep sa se intoarca in favoarea ta.

Scorpion

Adevarul este ca vedem ceea ce vrem sa vedem. Alegem negatia atunci cand este convenabil. Este timpul sa deschizi ochii si sa incepi sa privesti lucrurile cu sobrietate. Steaguri rosii au aparut de mult timp, Scorpion. Cultivarea tacerii va va oferi puterea, curajul si claritatea de care aveti nevoie pentru a va ridica deasupra circumstantelor impovaratoare.

Sagetator

Esti pe drumul cel bun Sagetator! Esti exact acolo unde trebuie sa fii. Cariera ta progreseaza in ritmul potrivit. Acesta este un moment bun pentru a face fata fricilor si a te provoca sa faci cel putin un lucru in afara zonei tale de confort. Sinele tau viitor va fi mandru de actiunea si initiativa pe care o iei astazi. Sfat: Chiar si cel mai mic pas este o contributie nepretuita la viitor.

Capricorn

Nu cedati iluziei de neputinta, Capricorni. Ce iti da impresia ca de data aceasta nu vei putea schimba anumite circumstante? Fa ceea ce iti spune inima. Fa ceea ce este bine pentru viitorul tau. Chiar daca in ochii cuiva devii un „ticalos”. Nu uitati un adevar – nu puteti multumi pe toata lumea.

Citeste si articolul :   Horoscop 2021. Vine un an cu multe schimbari pentru zodii

Varsator

Daca in ultima vreme nu ai nicio dorinta sa apari in societate, considera asta un semnal din Univers pentru a ramane acasa. Ia o pauza si fa-ti timp pentru tine, Varsator. Acesta este momentul sa vizionezi emisiunile tale preferate, sa faci arta, sa creezi un nou playlist, sa aprinzi lumanari parfumate, sa gatesti mese speciale. Dar daca sunteti in cautarea unei case noi, luati in considerare cu atentie optiunile dvs. Fa-ti timp sau poti regreta deciziile tale in viitor.

Pesti

Pregateste-te sa primesti roadele dulci ale muncii tale. Vor fi atat de multe de sarbatorit in saptamanile urmatoare! Calatoriile si extinderea pot fi, de asemenea, o tema majora pentru unii dintre voi. Cedati indemnului de a explora diferite culturi, de a experimenta bucatarii necunoscute si de a invata limbi noi. Sinele tau viitor iti va multumi ca iti asumi riscul pe care stelele te cheama sa-l asumi astazi. Sfat: Dulci aventuri va asteapta!

Publicitate

Autor