Horoscop zilnic, 28 august 2023. Pestii trebuie sa se puna pe primul loc

Neglijarea propriilor principii si a obligatiilor pot pune capat realizarii angajamentelor planificate anterior.

Berbec

Universul nu este obligat sa ne implineasca toate dorintele in intervalul de timp stabilit, Berbec. Universul nu este obligat sa ne dea tot ceea ce ii cerem in fiecare secunda. Ai incredere in soarta, totul merge ca de obicei si se intampla la momentul potrivit. Este necesar sa crezi ca fiecare are propriul drum, iar daca ti se pare ca primesti rar cadouri ale sortii, inseamna ca pur si simplu nu le-ai acordat atentie inainte. Sfat: pentru a construi ceva, mai intai trebuie sa distrugi ceva vechi.

Taur

Publicitate

Nu-ti fie teama sa-ti redeschizi inima catre oameni noi, Taur. Este timpul sa inveti din nou sa crezi in umanitate, pentru ca noi cunostinte nu vor intarzia sa apara. Nu vei fi mereu tradat, sunt oameni buni in lume, este timpul sa iti permiti o noua comunicare. Sfat: este timpul pentru un nou capitol in cartea vietii.

Gemeni

Poti fie sa joci victima pentru totdeauna, fie sa lasi deoparte toate prejudecatile si sa te grabesti catre aventura. Gandeste-te la ceea ce faci si la ce cheltuiesti resursele, Gemeni. Este adevarat ca lucrurile nu au iesit asa cum ti-ai propus, dar nu da vina pe altii pentru asta. Sfat: Asuma-ti responsabilitatea pentru actiunile tale.

Citeste si articolul :   Horoscop cu Neti Sandu. Ce se intampla astazi cu toate zodiile

Rac

Rac, prosperi – atat personal cat si profesional. Relatiile tale cu ceilalti oameni devin o sursa de mare bucurie si adevarata implinire in viata ta. Tine-o tot asa! Sfat: Nimic nu este mai important decat dragostea si increderea.

Leu

Exista o diferenta intre singuratate si a simti nevoia de a fi singur din cand in cand. Nu este acelasi lucru. Este timpul sa te opresti si sa arunci o privire in jurul tau – cine te inconjoara, ce fel de relatii vrei cu ceilalti, ce vrei pentru tine in primul rand. Porneste intr-o calatorie adanc in interiorul tau si devino constient de dorintele tale.

Fecioara

O crestere brusca a puterii te asteapta. Emotiile debordeaza si intentionati sa aduceti mai multa frumusete si rafinament in aceasta lume. Reimprospateaza-ti garderoba sau articolele de uz casnic, adauga culoare vietii tale. Ti-ai dorit vreodata sa te apuci de un nou hobby? Cu toata viteza inainte! Sfat: Nu va fie teama sa invatati lucruri noi si sa va schimbati obiceiurile.

Balanta

Acum este momentul sa te imbeti cu dragoste, Balanta! Pasiunea si sentimentele sunt in aer, este timpul sa ne concentram asupra lor. Aruncati povara trecutului si priviti spre viitor. Nu-ti face griji ca istoria se repeta, doar ai incredere in bucuria si frumusetea care te inconjoara. Sfat: Ai incredere in dragoste.

Scorpion

Fii atent la modul in care comunici cu alti oameni, Scorpion. Daca exista o persoana care te epuizeaza emotional, atunci este timpul sa-ti reconsideri comunicarea cu el. Nu va fie teama sa va stabiliti propriile limite personale si sa va puneti pe primul loc – este ceva ce trebuie sa invatati din experienta. Sfat: Invata sa-ti ridici limitele personale.

Sagetator

Dezvaluirea laturii tale umane va fi primul lucru din lista ta de lucruri de facut. Daca te gandesti de mult timp sa-ti indrepti energia in alta directie, atunci a sosit momentul. Nu spunem ca trebuie sa-ti schimbi imediat cursul vietii, dar poti sa faci cel putin primul pas. Sfat: Calea catre succes incepe cu primul pas.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 15 iulie 2023. Leul trebuie sa asculte semnele pe care le transmite corpul

Capricorn

Nu trebuie sa stii totul, Capricorn. Si nu trebuie sa faci intotdeauna totul corect. Permiteti-va sa faceti o greseala. Nu esti un robot si nu trebuie sa fii intotdeauna perfect.  Sfat: permiteti-va sa va relaxati.

Varsator

Daca construiti relatii pe temelia adevarului si onestitatii, atunci trebuie sa continuati sa aderati la aceleasi principii, Varsator. Nu te poti rasfata cu unele chestiuni si sa minti. Aminteste-ti ca adevarul amar este frumos, nu minciunile dulci. Sfat: traieste in armonie cu constiinta ta.

Pesti

Ca persoana empatica, pui nevoile altora inaintea nevoilor tale, este a doua ta natura. Esti sincer cu ceilalti, dar nu cere aceeasi sinceritate de la ei. Nu va faceti griji pentru totdeauna cu privire la impactul pe care cuvintele si actiunile tale il vor avea asupra celorlalti. A-ti sustine drepturile este mult mai important. Sfat: Fii egoist uneori.

Publicitate

Autor