Horoscop zilnic, 17 iulie 2023. Capricornul trebuie sa se adapteze la noile conditii

Berbec

Te joci de-a remorcherul cu viata, Berbec? Arunca franghia si intreaba-te, are sens? De ce vrei ca totul sa fie doar intr-un anumit fel? Daca este pentru ca este posibil sa fi fost intotdeauna cel care a cedat, atunci reaminteste-ti ca aceasta perioada a luat sfarsit. Fa schimbari in viata ta daca simti nevoia. Sfat: renunta la sarcinile care te epuizeaza.

Taur

Cel mai probabil, pentru tine, Taur, aceasta va fi o zi de comunicare – virtual sau in viata reala. Luati legatura cu cei dragi, inscrieti-va la un curs sau ajutati un prieten sa repare ceva. Astazi vei fi sincer si vei simti cum iti fierbe fericirea din tot ceea ce ai realizat deja, chiar daca a fost cu mult timp in urma. Sunt probabile unele evenimente neasteptate, dar fericite. Sfat: Pregateste-te pentru neasteptat.

Publicitate

Gemeni

Asa-numita banca de memorie este in curs de actualizare, Gemeni. Anumite privelisti, sunete, mirosuri pot provoca iritatii, precum si anumite nume, situatii. Lasa-te sa simti tot ce-ti atrage atentia astazi. Cand apare o pata pe haine, o spalam – acelasi lucru ar trebui sa facem cu amintirile noastre limitative. Sfat: Fii bun cu tine azi.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 3 iulie 2022. Ziua schimbarilor pentru Pesti

Rac

Ai grija de tine astazi, Rac. Cautati binecuvantari ascunse in imperfectiuni, nu ignora ofertele de ajutor. Incearca sa scapi de nevoia ta innascuta de a face totul la cel mai inalt nivel. Uneori lucrurile nu au nevoie de reparare sau de ajustare, trebuie doar sa fie lasate asa cum sunt. Sfat: nu trebuie sa fii perfect in orice.

Leu

Sa crezi in visele tale si in abilitatile tale este calea directa catre prosperitate. Fii bland cu tine insuti, simti-ti pe deplin emotiile si lasa-le sa curga fara judecata sau rusine. Exprimati-va gandurile, vizualizati. Faceti magia sa se intample. Sfat: Lasa-ti visele sa infloreasca.

Fecioara

Daca vrei ca fiecare zi sa fie o sarbatoare, trebuie sa scapi de tot ce te ingreuneaza. Concentreaza-te pe lucrurile care iti aduc placere, nu incerca sa faci ceea ce ti se impune. Familia joaca, de asemenea, un rol important in viata ta – nu te inchide de rude, ci fa-ti legatura si mai puternica. Sfat: Fii mai deschis cu cei dragi. Spune-le despre durere.

Publicitate

Balanta

E timpul sa te odihnesti, Balanta. Intalneste-te cu prietenii sau petreci timp acasa prin vizionarea filmului tau preferat sau citind o carte noua. Nu trebuie sa controlezi aceasta zi. Lasa totul sa-si urmeze cursul. Sfat: Gasiti un echilibru intre viata personala si munca.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 2 decembrie 2020. Capricornii trebuie sa evite conflictele la locul de munca

Scorpion

Poti crea viata visurilor tale, Scorpion. Da, va necesita ceva efort din partea ta. Dar in timp ce esti ocupat sa-ti faci cursul, aminteste-ti ca vei ajunge cu siguranta acolo unde trebuie sa fii. Fa-o pas cu pas cu incredere deplina in tine. Sfat: Continuati sa munciti din greu, in curand se va plati profitabil.

Sagetator

Sunt atat de multe lucruri care iti lumineaza sufletul, dar esti prea ocupat sa-ti faci timp pentru lucrurile importante? Si esti cu adevarat ocupat sau nu stii unde iti poti investi timpul? Permiteti-va sa straluciti putin, renuntand la toata munca suplimentara cu care v-ati incarcat. Concentrati-va doar asupra lucrurilor de care sunteti atrasi, Sagetatori. Sfat: este timpul sa te gandesti la hobby-urile tale.

Capricorn

E timpul sa incetinesti putin. Cand ai facut ultima data ceva pentru tine? Te afli intr-o noua etapa din viata ta, multe lucruri pot fi neobisnuite pentru tine. Si asta e in regula. Nu este nevoie sa incerci sa readuci totul in cercurile sale. A venit timpul tau. Si depinde de tine sa decizi cum vrei sa mergi mai departe. Sfat: te adaptezi treptat la noile conditii. Nu ar trebui sa incercati sa va intoarceti la vechea viata – aceasta este o etapa trecuta.

Citeste si articolul :   Horoscop de Mos Nicolae. Ce zodii primesc ”nuielusa”

Varsator

Poate te-ai simtit lipsit de elementul tau in ultima vreme. Si iti poate arata cateva dintre lucrurile cheie din viata ta – pe ce sa te concentrezi si pe ce sa nu te concentrezi. Ramai puternic in credinta ta, continua sa faci ceea ce trebuie sa faci, Varsator. Sfat: Gandeste-te bine inainte de a lua o decizie importanta.

Pesti

E timpul sa-i ierti pe infractori, Pesti. Multumiti-le pentru experienta pe care o aveti. Incearca sa iesi pe drumul cel mare astazi si lasa fortele divine sa te ajute sa depasesti tot ceea ce iti iese in cale. Te asteapta vremuri bune. Iar viteza cu care vin direct depinde de capacitatea ta de a renunta la nemultumiri. Sfat: este timpul sa renunti la ceea ce te impiedica sa mergi inainte.

Publicitate

Autor