Pavel Globa: 3 semne zodiacale vor deveni norocoase in octombrie

Popularul astrolog rus Pavel Globa a numit  semnele zodiacului, care vor avea noroc fara precedent in octombrie.

Doar trei semne ale zodiacului au fost incluse pe lista celor norocosi. Ei vor avea noroc nu numai cu bani, averea va fi de partea lor in toate aspectele materiale – puteti face cumparaturi mari, puteti trece la noi pozitii la locul de munca.

Potrivit acestuia, luna aceasta va aduce schimbari mari  si cardinale pozitive in viata lor. Vor fi fericiti  in domeniul financiar, cat si in orice alta sfera legata de  partea materiala.

Astrologul mai spune ca cele mai dificile probleme se rezolva cu usurinta pe 4, 8, 11, 12, 17, 21 si 29 octombrie.

Publicitate

Insa, pe 2, 5, 6, 9, 14, 20, 23 si 28 octombrie, trebuie evitate deciziile importante. Acest lucru este valabil mai ales pentru problemele de sanatate si tranzactiile financiare mari.

Berbec

Reprezentantii acestui semn zodiacal vor fi printre cei mai norocosi in octombrie. Ei vor trebui sa se ocupe de ceea ce, din anumite motive, au decis sa amane.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 31 ianuarie 2024. Capricornul este rasplatit pentru munca depusa

Astrologul  il sfatuieste pe Berbec sa se concentreze asupra practicii de cultivare si sa inceapa sa invete. Acest lucru ii va ajuta sa puna o baza solida pentru viitor si sa reuseasca in afaceri financiare.

Taurul

Octombrie va fi cel mai de succes   pentru persoanele nascute sub semnul Taurului. Astrologul ii sfatuieste sa se bucure din plin de aceasta perioada. Noroc ii va insoti in toate.

Cu toate acestea, Taurul nu ar trebui sa-si supraestimeze punctele forte. Este posibil , ca urmare a unui risc nejustificat sau a suprasolicitarii, sa piarda favoarea acestei luni.

Balanta

Balanta isi va putea imbunatati situatia financiara prin munca cu fractiune de norma si misiuni suplimentare. Acesta este motivul pentru care nu ar trebui sa renunte la oportunitate si la oferte excelente.

Publicitate

Publicitate

Autor