Horoscop zilnic, 16 iulie 2023. Scorpionii trebuie sa se puna pe primul loc

Berbec

Exista o alta alternativa la situatia care a aparut, Berbec. Observati ce se afla la suprafata. Cand cereti ajutor ingerilor, amintiti-va ca renuntarea la un anumit rezultat poate duce la rezultate mai rapide. Relaxeaza stransoarea si gandeste-te putin. Poate iti vei gasi drumul. Sfat: Luati-va un moment as respirati, exista un peisaj vast in spatele vostru.

Taur

Trebuie sa te descurci cu multe, Taur. Asa ca fii putin ingaduitor. Si in timp ce esti ocupat, aminteste-ti ca nu esti singur. Ingerii te sustin la fiecare pas. Daca exista probleme cu o persoana de autoritate, problema poate sa nu fie cu persoana in sine, ci cu etica si moralul din spatele acesteia. Asa ca crede in cel mai bun rezultat posibil si continua sa fii sincer cu tine insuti. Magia va avea efect. Sfat: Incearca sa faci un plan pentru a-ti atinge treptat obiectivele.

Publicitate

Gemeni

Limpeziti-va capul, spuneti o rugaciune si, daca asta nu este pe placul vostru, atunci stabiliti o intentie clara si incredere in momentul vietii voastre, Gemeni. Totul merge conform planului. E-mail-ul pe care il asteptati a fost citit, apelul pentru un interviu pe care il asteptati poate veni de la o persoana interesata. Astazi, atentia ta ar trebui sa se concentreze asupra intentiilor pe care le exprimi atunci cand te adresezi oamenilor.

Rac

Invata noi moduri de a aborda aceeasi situatie, Rac. Daca altceva nu ti-a oferit o descoperire, poate ar trebui sa incerci o abordare diferita a lucrurilor? Scopul tau este mai mare decat dificultatile tale. In loc sa fii blocat in fundaturi, de ce sa nu incerci sa faci putina cercetare despre cum sa deschizi portile? Cere-ti scuze pentru comportamentul tau obositor daca este necesar si, bineinteles, cere-ti scuze fata de tine pentru ca nu crezi suficient in tine.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 12 august 2020. Previziuni astrale pentru toate zodiile

Leu

Manifestati-va dorintele, Leu! Scoate-ti din minte ideea ca sunt atat de multi factori la lucru incat nu va functiona si concentreaza-te asupra modului in care ai dori sa iasa. Profita la maximum de timpul tau si cauta semne care te vor face sa stii ca visele tale sunt deja aici. Accepta ceea ce ti se prezinta, crezand ca totul merge pe drumul sau. Sfat: nu te autosabota, ci treci repede la auto-imbunatatire.

Fecioara

Cand ceri un semn, trebuie sa fii pregatit sa micsorezi si sa privesti ce ti se prezinta prin lentila mai larga, detasata, Fecioara. Accepta ceea ce ti se arata si lasa-i pe ingeri sa intervina si sa te ajute sa rezolvi aceasta problema. Incercati sa va concentrati pe obtinerea unui rezultat prietenos, mai degraba decat sa doriti sa va dovediti dreptate. Sfat: Fiecare persoana are abilitati diferite si daruri diferite. De aceea facem parte dintr-un spectru curcubeu, nu dintr-o ierarhie.

Articolul continuă după reclame

Balanta

Balanta, poate ca este timpul sa renunti la elementele vizuale care ar putea sa nu fie ale tale sau sentimentele care ar putea veni de la altcineva pentru a intelege cu adevarat intuitia. Esti protejat pe calea catre noul tau scop in viata – fie ca este vorba de auto-imbunatatire, relatii, munca sau orice altceva. Gasiti modalitati de a va exprima intr-un mod sanatos, de a echilibra munca si viata si de a scapa de gandurile de frica. Sfat: Faceti afaceri cu cei care va inteleg.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 6 iunie 2021. Astazi sunt posibile mici certuri

Scorpioni

A fi amabil nu inseamna ca toata lumea ar trebui sa aiba acces la tine, Scorpion. Uneori trebuie sa ramai pe picioarele tale si sa spui „nu” celor care iti sug sucul, astfel incat sa-ti mai ramana ceva pentru tine si cei dragi. Daca cineva trebuie sa te judece, intreaba-te, este cu adevarat nevoie de o astfel de persoana in preajma? Fii increzator in convingerile tale si stii ca numai atunci cand incepi sa-ti vezi cu adevarat valoarea ta, ceilalti iti vor oferi ceea ce meriti cu adevarat. Sfat: Uneori un „nu” cuiva este un mare „da” pentru tine.

Sagetator

Sagetatori, sunteti bine. Totul se intampla dupa programul divin. Singura provocare este sa faci un pas inapoi cand te simti coplesit si sa scapi de slabiciune si indoiala de sine. Gandeste pozitiv. De ce sa risipesti energie? Cosmosul nu spune nu. Doar te intreaba daca esti absolut sigur.

Capricorn

Acum este momentul sa va dezlantuiti rabdarea, Capricorni. Poate ca asteptati sa rezolve ceva sau sa va ocupati de problemele altora. Dar astazi este o zi buna pentru a face miscare si pentru a sustine ceea ce crezi ca iti este drag. Ingerii te sustin. Si chiar daca ceva iti paraseste viata, va face loc pentru ceva mai bun sa vina pe parcurs. Sfat: echilibreaza balanta, incheie un armistitiu pentru a crea o situatie castigatoare pentru toata lumea.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 11 octombrie 2022. Una dintre cele mai puternice zile

Varsator

Asteapta-te sa gasesti solidaritate in cele mai neasteptate locuri si in cele mai magice moduri, Varsator. Pune sanatatea ta mentala si emotionala pe primul loc si lasa-te sa te simti complet liber. Este timpul sa actionati, desi in rafale scurte, dar nu uitati sa adaugati ingredientul cheie la amestec – tu. Abilitatea ta de a privi imaginea de ansamblu, chiar si in momentele tale cele mai vulnerabile din punct de vedere emotional, este ceea ce te diferentiaza. Asteptati-va ca lucrurile sa decoleze pana la urmatoarea luna plina din zodia dumneavoastra.

Pesti

Cantarul se va inclina in curand in favoarea ta, Pesti. Pregateste-te sa simti ca viata aluneca in usurinta pe masura ce termini ciclul greu. Luati ajutor de unde il primiti. Ai dat dovada de o mare rezistenta de-a lungul vietii tale, iar astazi trebuie sa te relaxezi stiind ca ingerii tai vor sa-ti spuna ca esti pe deplin inteles. Sfat: Ai credinta si asteapta.

Publicitate

Autor