Horoscop zilnic, 15 iulie 2023. Leul trebuie sa asculte semnele pe care le transmite corpul

Berbec

Cand avem putina energie, totul in jur incepe sa actioneze literalmente impotriva noastra. Tindem sa atragem situatii conflictuale, care la randul lor provoaca umbrele noastre sa iasa si sa se joace. Berbec, urmareste-ti tendinta de a incepe certuri cu ceilalti, de a face un elefant dintr-o musca. Cel mai intelept ar fi sa iesi dintr-o situatie neplacuta, sa petreci timp singur, in locul tau cel mai interior, ascultand muzica relaxanta. Sfat: Retrageti-va in spatiul vostru sacru astazi.

Taur

Este posibil ca in ultimele luni sa nu fi fost in cea mai buna stare, dar ai reusit sa iesi din ea. Ai gasit o modalitate de a-ti transforma ranile in intelepciune. Acum este timpul sa va asumati rolul unui vindecator si sa impartasiti intelepciunea dobandita celor din jur. Taur, intelegi ca a-ti dezveli sufletul este singura modalitate de a aduce o schimbare pozitiva in constiinta colectiva. Sfat: dati o mana de ajutor celor dragi care se afla intr-o situatie dificila.

Publicitate

Gemeni

Arta de a transforma gandurile in lucruri este ceva pe care probabil l-ai practicat de ceva timp. In loc sa te concentrezi pe negativ, concentreaza-te pe viata pe care vrei sa ti-o creezi. Intentiile tale pure, combinate cu credinta neclintita, vor ajuta la crearea unui spatiu pentru realizarea celor mai pretuite vise ale tale, Gemeni. Sfat: Gandeste pozitiv.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 23 iulie 2020. Previziuni astrale pentru toate zodiile

Rac

Cel mai rau a trecut. Unii dintre voi ati avut o experienta intunecata si ati invatat lectii importante din ea. Ingerii tai lucreaza indeaproape cu tine chiar acum pentru a oferi confortul de care ai nevoie in aceste zile. Lasa trecutul cu recunostinta si continua sa construiesti viitorul. Sfat: Amintiti-va ca sunteti inconjurat de sprijin.

Leu

Astazi, Universul iti cere sa te adaptezi la templul corpului tau. Asculta-l si da ceea ce are nevoie. Amintiti-va ca mancarea este un medicament. Furnizarea corpului cu nutrientii potriviti va va ajuta sa va recuperati la toate nivelurile. Sfat: Fii atent la ceea ce iti spune corpul tau.

Fecioara

Publicitate

Luati un moment astazi pentru a va asculta. Daca nu-ti place locul unde esti, de ce nu faci demersuri pentru a-ti gasi unul nou? Este timpul sa actionezi inspirat, Fecioara. Pentru a permite gandurilor tale sa se transforme in lucruri, trebuie sa te dai inapoi si sa permiti fortelor sa-si faca magia. Sfat: este timpul sa treceti de la planificare la actiune.

Citeste si articolul :   A aparut Horoscopul financiar 2022. Doar patru zodii sunt norocoase

Balanta

Balanta, uneori, in efortul de a mentine ordinea, ignori sentimentul de disconfort din tine. Intelegeti cum acest comportament este daunator pentru propria dvs. crestere. Acest lucru este valabil si pentru relatiile interpersonale. Universul va cere sa vorbiti despre motivul pentru care va simtiti jignit de actiunile altei persoane si despre cum ati dori sa primiti sprijin. Sfat: Simte-te liber sa-ti exprimi emotiile si sa vorbesti direct despre nevoi cu cei din jurul tau.

Scorpion

Vom fi mereu nemultumiti de ceva in cutare situatie. Cu toate acestea, dorinta de a se ridica deasupra apelor tulburi si de a privi lucrurile dintr-un punct de vedere superior va ajuta sa privim situatia altfel. Luati o pauza si ganditi-va bine. Sfat: Priveste situatia dintr-un unghi diferit.

Sagetator

Uneori, in forfota zilei uitam de lucruri importante in relatie cu noi insine. In primul rand, grija. Chiar si in cele mai aparent banale lucruri. De exemplu, o masa completa sau un somn de calitate. Aminteste-ti, Sagetator, ca ai grija de tine te va ajuta sa obtii lucruri grozave.

Citeste si articolul :   Balanta : Horoscop pentru ianuarie 2021

Capricorn

Un efort constient de a intelege lucrurile din punctul de vedere al celuilalt este singura modalitate de a remedia aceasta situatie. Asculta ce spune vocea ta interioara, Capricorn. Exista intotdeauna o modalitate de a gasi o solutie pasnica la o problema. Ramai deschis si asculta ce are de spus interlocutorul tau. Sfat: exista intotdeauna o modalitate de a gasi o solutie pasnica la o problema.

Varsator

Evenimentele importante nu au loc peste noapte, Varsator. Este nevoie de rabdare si perseverenta pentru a ajunge la destinatia dorita. Cheia implinirii este sa faci calatoria la fel de vibranta ca destinatia. Sfat: rabdarea si perseverenta vor da roade.

Pesti

Uneori refuzam sa recunoastem modul in care cuvintele si actiunile noastre pot afecta o alta persoana. Ai multe de gandit, Pesti. Observati situatia dintr-o perspectiva superioara. Acest lucru va va ajuta sa intelegeti mai bine interlocutorul si sa aduceti compasiune, daca este necesar. Sfat: Gandeste-te cu atentie la cuvintele tale inainte de a le rosti.

Publicitate

Autor