Horoscop zilnic, 11 iulie 2023. Pestii au de luat o decizie importanta

Berbec

Priveste aceasta lume prin prisma diferitelor culori. Circumstantele nu te definesc, doar actiunile si dorintele o fac. Ridicati-va deasupra lumii muritorilor si priviti ce se intampla din exterior. Esti deasupra fleacurilor, necazurilor si rutinei. Poti fi orice vrei, atata timp cat nu esti obsedat de etichetele de pret si de articolele de zi cu zi. Odata ce iti indeplinesti obiectivele corect, restul va urma. Sfat: Gasiti ceva care va permite sa va deschideti aripile.

Taur

Cand distribuiti, obtineti mult mai mult. Nu refuza ofertele de ajutor: fie ca vin de la tine sau sunt indreptate catre tine. Toata lumea lucreaza pentru ceva, iar putina bunatate din partea ta poate fi singurul lucru care va schimba viata cuiva pentru totdeauna si, la randul sau, va reveni in mod neasteptat la tine sub forma unor puncte karmice uimitoare pe care le poti folosi in acel moment, cand ai cea mai mare nevoie de ele. Sfat: universul va gasi intotdeauna o modalitate de a va recompensa.

Publicitate

Gemeni

Profita din plin de moment si foloseste-l la maximum. In timp ce esti complet cufundat in momentul de acum , vei primi brusc si mai mult, mai multe usi ti se vor deschide in fata, trebuie doar sa profitati de ele. Sfat: cheia potrivita va va permite sa deschideti toate usile, fiti increzatori, iar daca o usa se inchide, o alta se va deschide in curand.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 5 aprilie 2021. Pestii risca sa faca lucrurile gresit

Rac

Aduna-ti puterile, cultiva-ti gradina sufletului, care, se pare, a ramas recent fara apa. Daca vi se pare ca s-au intamplat prea multe intr-o perioada scurta de timp, atunci asa se simte energia vibratiilor inalte. Fii atent: ti se deschid noi oportunitati – singura sarcina este sa-i lasi pe acestia sa te gaseasca. Sfat: Ai incredere in intuitia ta.

Leu

Oportunitati incredibile si magice sunt peste tot in jurul tau acum si cu cat esti mai sincer si mai nerusinat, cu atat vei straluci mai stralucitor. Daca iti pui o dorinta, aceasta se va implini rapid. Sfat: Deschide-ti inima si accepta cadouri de la cei din jurul tau.

Fecioara

Cand afara este intuneric, nu uitati sa aprindeti lumina interioara. Adesea, cand simtim ca stam singuri intr-o pestera rece si intunecata, trebuie sa gasim ingredientele potrivite si sa pornim focul pentru a ne incalzi. Aprinderea unei scantei in suflet este destul de simpla. Sfat: continua sa cauti calea catre triumful tau.

Balanta

Publicitate

Poate ca nu stiti, dar atingeti mai multe vieti decat va dati seama. Singura ta treaba astazi este sa-ti tii ochii si inima larg deschise si sa permiti acestei minunate energii a iubirii sa ajunga la cel care are cea mai mare nevoie de ea. Sfat: Cautati semne pentru a citi viata ca pe o carte deschisa.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 19 februarie 2022. Pestii reusesc in domeniul profesional

Scorpioni

Astazi nu este ziua in care sa tragi concluzii. Desi lucrurile pot parea urgente, ar trebui sa va amintiti ca bunastarea, sanatatea mentala si fizica sunt pe primul loc. Amintiti-va ca in fiecare zi va dezvoltati si cresteti. Sunt posibile si beneficii financiare, trebuie doar sa va ganditi putin la implementarea lui. Sfat: trebuie sa iei o pauza pentru a putea continua cu cele mai nebunesti planuri ale tale.

Sagetator

Deschide-ti larg inima si vei gasi cuvintele si intentiile potrivite pentru a face diferenta pentru tine si cei dragi. Cheia astazi poate fi sa te stergi din imagine atunci cand o evaluezi independent, astfel incat sa poti obtine neutralitatea emotionala pentru o descoperire. Sfat: vei gasi cuvintele potrivite si calea potrivita pentru a face lucrurile corecte.

Capricorn

Mai ai ceva de descoperit in aceasta lume studiata de la adancurile oceanului pana la varfurile muntilor. Setati un exemplu pentru ceilalti si luati note pentru dvs. despre cum lucrurile pot fi schimbate cu usurinta in bine. Fiti atenti la ceea ce se spune printre randuri sau, mai bine, incercati sa cititi ceea ce ramane nespus pentru a evalua situatia si apoi faceti ceva in privinta ei. Sfat: Distreaza-te si aminteste-ti ca viata valoreaza mai mult decat munca.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 2 septembrie 2020. Sfaturile astrelor pentru toate zodiile

Varsator

Iti cunosti drumul, asa ca in loc sa faci primul pas perfect, incepe sa trapesti si sa faci totul corect, dar pe fuga. Improvizati! Lasa partea ta intentionata sa faca ce trebuie in timp ce lasi partea ta intuitiva si creativa sa se bucure de moment si sa se distreze. Sfat: Fa ceea ce te face sa te simti viu.

Pesti

Daca incerci sa te descurci la nivel micro, astazi este ziua in care puterile superioare si cei mai apropiati iti vor interveni activ in planurile tale. A merge cu fluxul si a alege in continuare sa fii fidel cu tine insuti poate fi adevarata afacere cu universul. Sfat: odihneste-te putin si gandeste-te bine pentru a-ti da seama ce conteaza cel mai mult pentru tine.

Publicitate

Autor