Februarie va fi cea mai buna luna a anului 2023 pentru aceste 3 zodii

Intram deja in a doua saptamana a lunii februarie, iar pentru unele zodii va fi o luna nebuna! Cu ajutorul planetelor care le dau motivatia si curajul necesare pentru a merge inainte precum si castigurile financiare mult asteptate, norocosii vor avea o oportunitate de aur de a-si realiza visele si de a-si atinge toate obiectivele pe care si le-au propus. Sunt fixate pentru aceasta a doua luna a anului. Practic, stelele le deschid larg usile Universului si le pun pe drumul cel bun pentru a incepe un nou capitol in viata lor.

Berbec

Vesti bune, Berbec! Luna aceasta, a venit randul tau sa stralucesti. Jupiter se plaseaza in zodia ta pe tot parcursul lunii februarie, aducandu-ti un plus de energie care iti infuzeaza curajul si increderea de a face fata oricarei provocari, oricat de dificila ar parea. Sosirea lui Venus in zodia Pesti iti aduce surprize romantice neasteptate!  Cu planetele aliniate pe cerul noptii in aceasta luna februarie, pregatiti-va sa experimentati expansiunea la toate nivelurile. Esti pregatit sa faci un pas inainte atat pe plan personal, cat si profesional; in familie vei fi fericit dar  si in afaceri, este evolutia garantata! Nativi din zodia Berbec, aveti vant in panze si sunteti binecuvantati de stele! Asa ca nu-ti fie rusine sa te agati de aceasta oportunitate de aur pe care ti-o ofera Universul si tine minte: cu cat se face mai devreme, cu atat mai bine!

zodia Gemeni

Capacitatea ta de a diseca imprejurimile pana la cel mai mic detaliu, de a fi  creativ, iti va fi foarte benefica luna aceasta. Atmosfera este asadar la apogeu! Pentru inceput, este Mercur care intra in Pesti! Planeta intelectului, desi este cea mai mica din Sistemul Solar, influenta sa este fenomenala. Pentru aceasta luna de februarie, va ofera mijloacele de a comunica mai usor cu ceilalti si va permite sa depasiti termenele limita la locul de munca. Acum, nu mai exista intarzieri de raportat! Apoi este Jupiter care isi continua calea in Berbec si Saturn eclipsand in Varsator. Acest duo planetar va aduce o recolta fructuoasa si va imbunatateste situatia financiara. Cu toate acestea, cautati noi surse de venit sau oportunitati de investitii.  Lasa-te purtat de aceste evenimente cosmice fermecatoare si bucura-te de ele cat poti de mult, este dreptul tau!

Leu

Soarele isi continua sederea in Varsator pana pe 18 februarie, cand va intra in Pesti. O miscare cosmica care va fi o binefacere pentru semnul tau de Foc! Asadar, asteptati-va la schimbari pozitive, atat in relatiile de familie, cat si in cele personale. In aceasta luna februarie vei reusi sa iti rezolvi conflictele, sa intorci definitiv pagina si sa pui capat traumelor din trecut! La ce mai poti spera? Oricum ar fi, Luna Plina din zodia ta care a avut loc acum cateva zile iti va aduce claritatea, pacea si odihna atat de necesara in viata ta. In plus, Venus care este pusa sub semnul Pestilor pana pe 20 februarie. Nu va mirati daca simtiti noi energii ale acesteia la lucru. Aceasta este puterea zeitei iubirii! Planeta afectivitatii si armoniei va ofera oportunitati interesante si benefice in dragoste si creativitate. Tot ce trebuie sa faci este sa profiti de sansa la momentul potrivit!

Publicitate

Autor