Horoscop zilnic, 14 februarie 2023. Astrele sunt de partea Balantei

BERBEC

Astazi ai face bine sa-ti amintesti celebrul citat: „Cheile vechi nu vor deschide niciodata usi noi”. Asadar, acordati-va un moment pentru a va gandi cum si unde operati din vechea paradigma. Vorbeste singur despre rezistenta ta. Poate ca este timpul sa va reconsiderati perspectiva asupra vietii si sa va schimbati abordarea nu numai in munca, ci si in relatii.

TAUR

Energia merge acolo unde curge atentia. Astazi, astrologii va sfatuiesc sa analizati ceea ce va ocupa cea mai mare parte a timpului si a gandurilor… Poate ar trebui sa va schimbati concentrarea? In ceea ce priveste situatia dumneavoastra financiara, se asteapta o crestere in acest domeniu. In plus, la locul de munca pot aparea schimbari pozitive care iti vor oferi o noua pozitie. Dar pentru aceasta, din nou, merita sa schimbati focalizarea.

GEMENI

Luna Plina va va oferi energia pentru a face ceea ce va place, dar acordati-va un moment pentru a revizui obiectivele pe care vi le-ati stabilit la inceputul acestui an. Este in regula daca nu ati avut timp sa va implicati activ in ele: astazi este o zi grozava pentru a lupta impotriva lenei si a corecta situatia. Ziua va aduce teren fertil pentru experimente si creativitate, iar reprezentantii unici ai acestei zodii vor oferi un spirit inrudit cu care se va putea comunica fara cuvinte.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 19 octombrie 2023. Pestii trebuie sa isi depaseasca limitele

RAC

Raci, plantati de multa vreme seminte cu cele mai frumoase intentii iubitoare. Este timpul sa trecem la urmatorul nivel: asumati-va responsabilitatea si luati masuri. Nu va fie teama sa gresiti, pentru ca nu exista o singura cale corecta, iar scrisul dvs. de mana este cel mai frumos. Acordati-va permisiunea de a urma indemnurile inimii voastre si de a ramane fideli acestora.

LEU

Ziua de astazi te va umple de dorinta de a sta intins in pat mai mult timp, dar nu lasa impulsurile sa puna stapanire: ridica-te, bea cafea si incepe sa faci lucruri grozave. Nu va strica sa faceti sport si sa va reconsiderati dieta. In ceea ce priveste relatiile: asculta sfaturile celor dragi si incearca sa le arati mai multa grija.

FECIOARA

Ziua te va forta sa dai drumul sentimentelor pe care le ascunzi cu atata grija nu numai de ceilalti, ci si de tine insuti. Nu-ti fie teama sa lasi logica deoparte si sa-ti lasi inima sa preia controlul asupra vietii tale pentru o zi. Gandeste-te la ceea ce iti da bucurie si apoi transforma-l cu indrazneala in realitate.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 14 octombrie 2023. Trei zodii scapa de greutati

BALANTA

Cat de mult ne place uneori sa revizuim aceleasi filme, stiind intriga pe de rost. Cu toate acestea, cine in afara de tine, Balanta, stie ca nu poti obtine crestere prin aderarea la vechiul mod de a gandi si traind in lanturile fricii de a gresi. Nu-ti fie frica astazi sa faci ceva la care te gandesti si visezi de mult. Stelele sunt de partea ta.

SCORPION

Iti creezi realitatea cu cuvintele si gandurile pe care le invarti constant in cap, asa ca tratati-le cu mai multa grija. Legea Atractiei exista: daca in ultima vreme nu au fost atrasi in viata ta oameni si evenimente cu totul bune, astazi este momentul sa-ti reconsideri propria atitudine fata de ceilalti (si, poate, chiar sa ceri iertare unei persoane dragi).

SAGETATOR

Ziua va va expune dorintele primitive si va face bunul simt sa treaca deoparte, dar pastrati intelepciunea in termeni financiari si relatiile cu familia. Intentiile tale iti pot supara foarte mult partenerul, iar o risipa necugeta de bani poate face o gaura in buget. Ar trebui sa acordati atentie sanatatii si sa faceti yoga pentru a face fata fluxului de energie.

CAPRICORN

Capricorni, munca voastra grea va da roade in sfarsit, iar castigurile voastre se vor dubla. Dar gandeste-te unde te vezi peste cinci ani? Astazi, astrele va cheama sa luati fraiele inapoi si sa va reevaluati obiectivele pe termen lung. Desi destinatia este in mare parte aceeasi, traseul pe care esti chemat sa o faci astazi este complet diferit. Asadar, permiteti-va sa uitati regulile, scapati de asteptarile false si urmati-va inima.

Citeste si articolul :   Acestea sunt cele mai norocoase 4 zodii din decembrie. Vor primi o suma de bani neasteptata

VARSATOR

Pentru Varsator, ziua va aduce o adevarata descoperire financiara. In relatiile cu rudele si prietenii, va exista stabilitate care va da pace. Astazi vei dori sa stai intins pe canapea toata ziua si sa nu faci nimic, asa ca de ce sa nu te rasfeti cu asta? Uneori, o vacanta te face sa-ti regandesti viata si se aprinde cu o dorinta si mai mare de a munci, a iubi si a crea.

PESTI

Jim Rohn a spus odata: „Daca nu-ti place unde esti, misca-te. Nu esti un copac”. Pentru tine, aceasta luna este dedicata schimbarilor cardinale, iar acestea vor incepe astazi. Nu-ti fie frica sa-ti asumi riscuri si sa mergi in necunoscut. Se merita!

Autor