Horoscop zilnic, 19 ianuarie 2023. Capricornul trebuie sa invete din greseli

Acum ai nevoie de armonie si echilibru.

Berbec

Uneori primesti ceea ce ai cerut aproape imediat. Alteori, perioada de asteptare pare nesfarsita. Sa stii ca ceva care ti se indeparteaza face parte din schimbarea pentru care te-ai straduit. Este ceva care nu este in concordanta cu binele tau cel mai inalt si cel mai mare. Deci, predati-va procesului de curatare. Berbec, crede ca exista curcubee care te asteapta dincolo de norii intunecati. Sfat: predati-va procesului de curatare.

Taur

Publicitate

Vindecarea are loc prin constientizare, Taur. Este vorba despre recunoasterea gandurilor, tiparelor si atitudinilor care stau in calea cresterii tale. Stii deja ce trebuie sa schimbi in interior. Acum este timpul sa luam masuri in conformitate cu aceasta intentie. Amintiti-va ca la inceput, a face lucrurile diferit va va face sa va simtiti inconfortabil si este in regula. Lucrul bun este ca esti inzestrat cu curaj, putere si intelepciune. Sfat: Nu va fie frica de schimbare.

Gemeni

Sa te alegi pe tine insuti este rareori usor, mai ales daca esti obisnuit sa pui nevoile celorlalti inaintea nevoilor tale. Cu toate acestea, ai incredere in vocea ta interioara a intelepciunii si gaseste un echilibru intre ceea ce iti doresti si ceea ce ti se cere. Sfat: Protejeaza-te.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 29 octombrie 2020. Este timpul pentru o noua achizitie in zodia Leu

Rac

Mercur retrograd ti-a oferit pauza de care ai nevoie pentru a regandi traiectoria vietii tale. In acelasi timp, v-a ajutat sa obtineti o intelegere mai profunda a modului in care ar trebui sa serviti echipa. Sfat intelept: Aveti incredere in impulsurile pe care le primiti in acest timp, deoarece va ajuta sa va propulsati cariera intr-o noua directie. Sfat: Ai incredere in intuitia ta.

Leu

Luna in descrestere lasa loc pentru purificare. Detine spatiu pentru tine sa eliberezi ceea ce nu mai serveste binelui tau cel mai inalt si cel mai mare. Deci, lucrati cu acea energie, nu impotriva ei. Cel mai bun mod de a face acest lucru este sa renunti la rezistenta. Amintiti-va ca schimbarea poate parea intimidanta la inceput, chiar daca o dorim in mod inconstient si este in regula. Sfat: Nu rezista schimbarii.

Fecioara

Nu trebuie sa neapart o cale. Poate ca exista o cale de mijloc. Poate ca exista o modalitate de a gasi o solutie care sa tina cont de ambele puncte de vedere. Deci, lasati loc pentru schimburi semnificative. Impartaseste-ti punctul de vedere cu onestitate, ramanand in acelasi timp deschis fata de ceilalti. In acelasi timp, impartasiti-va cu faptul ca lucrurile vor merge inainte doar cand va fi momentul potrivit. Sfat: Nu va fie frica sa vorbiti sincer.

Balanta

Nu va fie frica de vanturile schimbarii. Nu-ti fie teama de toate modurile in care esti chemat sa transformi si sa schimbi jocul. Nu-ti fie frica de unde esti condus, chiar daca nu poti vedea destinatia ta finala. Ghizii si stramosii tai spirituali sunt alaturi de tine pentru a te ajuta sa treci pragul. Sfat: Ai incredere in destinul tau.

Scorpion

Este timpul sa puneti sanatatea si bunastarea in fruntea listei dvs. de prioritati. Universul sugereaza: lucrul asupra ta din interior este secretul bunastarii exterioare. Sfat: Pune-te in fruntea listei tale de prioritati.

Sagetator

Daca vocea din capul tau spune ca acest romantism este pentru totdeauna, este timpul sa o crezi. Este timpul sa lasi garda jos si sa lasi sentimentele in spatiul tau sacru. A te face vulnerabil este usor. Dar vrei sa-ti petreci tot restul vietii luand decizii bazate pe frica? Sfat: Bucurati-va de noua voastra dragoste.

Capricorn

Astazi, cand te trezesti intr-o situatie dificila, fa un pas inapoi si expira. In loc sa spuneti „De ce mi se intampla asta?” spuneti „Care este lectia aici?” Universul nu te pedepseste. El doar te provoaca sa treci de nivel. Oh, si inca ceva! Arunca jocul in comparatie. Scapa de sentimentul ca ai pierdut cumva trenul. Esti acolo unde ar trebui sa fii si fiecare experienta este perfecta. Sfat: Invata din greseli.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 20 mai 2021. Pestii trebuie sa isi reorganizeze viata

Varsator

Singurul motiv pentru care simti un conflict interior este pentru ca iti lasi capul sa-ti stea in cale. Doar asculta-ti inima. Da, chiar este atat de simplu! Oh, si inca ceva! Ai incredere in ceea ce primesti din taramurile invizibile prin semne, simboluri si mesaje. Universul te protejeaza de ceva care nu se potriveste cu cresterea sufletului tau, trebuie doar sa ai incredere in el.

Sfat cosmic: asculta-ti inima.

Pesti

Sezonul retrograd a fost plin de tot felul de dezamagiri. A trebuit sa faci fata cu mai multe intarzieri decat te asteptai. Vestea buna este ca lucrurile se schimba acum! Totul se schimba in bine! Credeti ca proiectele care s-au deplasat cu incetinitorul vor castiga in curand avant. Spune „da” actiunilor spontane, daca se prezinta ocazia! Sfat: Spune da actiunilor spontane.

Publicitate

Autor