Horoscop zilnic, 16 decembrie 2022. Pestii trebuie sa isi asculte intuitia

Totul este in mainile tale, pentru ca norocul de astazi te insoteste in toate. Armonia va domni in casa si familie. Astazi este o zi buna pentru a incerca ceva nou. Seara ar trebui sa fie dedicata distractiei tale preferate. Simtiti imediat un val de forta si energie.

Berbec

Berbecul poate avea o multime de cazuri noi. Astrele te indeamna sa nu renunti la nimic. In caz contrar, ele pot indrepta  aceste oportunitati catre altcineva, fiti pe faza si profitati de tot ceea ce vi se ofera.

Taur

Publicitate

Taurul va trebui sa foloseasca autoapararea astazi. Astrele spun ca nu va mai fi nicio speranta de a iesi cu mainile curate. Deci va trebui sa te protejezi. Nu trebuie sa lasi de al tine nimic, mai ales daca ai dreptate. Lupta pentru idealurile tale.

Gemeni

Vor trebui sa acorde atentie reputatiei lor. Poate ca ce spun ceilalti depre tine nu este important, dar daca ti se tot repeta anumite lucruri, ar trebui sa te gandesti serios la cum poti sa iti schimbi comportamentul. Luati masuri din timp pentru a evita consecintele negative.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 16 martie 2024. Zi incarcata pentru Varsator

Rac

Racii pot avea un sentiment crescut de autoconservare. Si din motive intemeiate, spun stelele. Si te sfatuiesc sa te uiti mai des inapoi in aceasta zi si sa nu mai fii atat de deschis cu strainii. Incearca sa ii cunosti mai bine si abia apoi te poti confesa.

Leu

Leii se asteapta la o zi plina. Daca este posibil, impartaseste rutina cu cineva apropiat, daca nu, atunci macar nu te lasa distras de ea, dupa-amiaza – vei avea multe sarcini interesante. Nu uita sa ai grija de sanatatea ta.

Fecioara

Fecioarele vor da dovada de abnegatie si noblete, spun astrele. Si va indeamna sa va acordati in consecinta chiar de dimineata. Altfel, ceva ar putea merge prost. Nu uitati sa petreceti timp cu familia, mai ales ca acum este o perioada foarte incarcata.

Balanta

Balanta poate dezamagi pe cineva. Astrele va indeamna sa nu va faceti griji pentru asta. In aceasta zi, totul va decurge exact asa cum ar trebui. Lucrurile isi vor urma cursul, nu va mai stresati pe fleacuri.

Citeste si articolul :   Rune Voropchievici 12-18 octombrie 2020. Doua zodii sunt protejate, dau lovitura pe toate planurile

Scorpion

Scorpionii vor trebui sa aiba rabdare in aceasta zi. Astrele te sfatuiesc sa raspunzi la toate cu calm filozofic si cu un strop de optimism sanatos. Negativismul nu  aduce decat probleme, stati departe de el.

Sagetator

Este de asteptat ca Sagetatorul sa aiba o zi orientativa. Astrele spun ca poti realiza ceva foarte important. Si te indeamna sa nu-ti respingi sentimentele, chiar daca nu sunt cele mai placute.

Capricorn

Capricornii vor trebui sa aiba incredere in aproapele lor. Va fi incredibil de greu sa faci asta, dar necesar, spun astrele. Relaxarea este bine-venita astazi, faceti ceea ce va aduce bucurie, chiar si o plimbare in jurul blocului va poate schimba starea.

Varsator

Varsatorul va avea nevoie de experienta cuiva, spun astrele. Si te sfatuiesc sa nu-ti fie frica sa ceri parerea celorlalti. Singurul lucru care te poate opri in aceasta zi este ego-ul tau.

Pesti

Pestii vor trebui sa se bazeze doar pe propriile sentimente,. Dar, daca cineva incerca sa isi impuna parerea, nu fiti nepoliticos, ascultati, dar faceti mai departe ce credeti ca este mai bine. Ascultati-va intuitia.

Autor