Horoscop zilnic, 17 decembrie 2022. Gemenii trebuie sa gaseasca echilibrul in viata lor

Ar trebui sa va relaxati si sa petreceti ziua intr-un mod de economisire a energiei.

Berbec

Universul este aranjat in asa fel incat sa ofere Berbecului toate conditiile pentru crestere si dezvoltare. Ceea ce vi se ofera acum este o oportunitate de a va imbunatati abilitatile si de a va orienta cariera in directia corecta. Simtiti-va liber sa va revendicati locul in lumina reflectoarelor, sa luati initiativa sau sa implicati echipa in implementarea ideilor dvs. mari si indraznete. Sfat: simtiti-va liber sa va revendicati locul in lumina reflectoarelor.

Taur

Publicitate

Lasati-va sa incepeti sa va planificati viata. Dar in timp ce faci asta, fa-ti o clipa sa te uiti in jur si sa apreciezi ceea ce ai acum: dragostea, abundenta si magia care se revarsa atat de generos in viata unui Taur. Daca viitorul tau sine ar putea vorbi cu tine chiar acum, ar spune: „Continua. Esti pe drumul cel bun.” Sfat: Incepeti sa va planificati viata.

Gemeni

Bunatatea, compasiunea si generozitatea ta sunt darurile tale, Gemeni. Doar asigurati-va ca cei pe care ii lasati in cercul vostru sacru nu va folosesc virtutile in avantajul lor. Universul nu va cere sa faceti ceva drastic astazi sau sa concediati oamenii pentru ca nu sunt la inaltimea asteptarilor voastre. Stelele te indeamna sa gasesti o cale de mijloc intre ceea ce este important pentru tine si ceea ce este important pentru ceilalti. Sfat: Gasiti un echilibru intre propriile interese si ale celorlalti.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 30 mai 2023. Probleme pe plan financiar pentru Berbec

Rac

Ceilalti se pot baza pe tine Rac, dar tu te poti baza pe ei? La ceva la care sa te gandesti in timp ce sorbi cafeaua in aceasta dimineata. Cel mai probabil, acesta nu este un parteneriat intre egali, iar cei din jurul tau nu au chef sa te ajute sa iei locul pe care l-ai dori. Asadar, revizuieste-ti pozitia si fa modificari daca momentul actual o cere.  Sfat: Gandeste-te la structura mediului tau.

Leu

Aceasta luna plina a fost haotica. Dar a adus in prim-plan o multime de secrete ascunse. Acesta este mementoul tau saptamanal sa vezi lucrurile asa cum sunt, nu asa cum vrei tu sa fie. Dezamagirea este reala, dar te va elibera si de asteptarile pe care le-ai purtat cu tine. Nu uitati sa aveti incredere in ceea ce va spune intuitia acum. Sfat: Ai incredere in intuitia ta.

Fecioara

Nu-ti place cand toate cad la locul lor? Nu iti place cand fortele universului lucreaza peste program pentru a te alinia cu ceea ce iti doresti profund? Sa stii ca aceasta iubire este a ta si ca aceasta iubire va continua sa infloreasca in timp. Fecioare, deschide-ti inima si permite-ti sa primesti ceea ce a fost intotdeauna al tau. Sfat: ai incredere in semnele universului.

Balanta

In suflet, ai fost intotdeauna vrajitor sau vrajitoare. Balanta, ai avut intotdeauna capacitatea de a comunica cu natura si cu toate creatiile ei. Astazi, Universul va cere sa onorati aceasta conexiune in felul vostru unic. Pentru cei care se simt inspirati sa patrunda in ezoteric, aceasta este unda verde pentru a va conecta cu un profesor sau guru cu care va simtiti conectat.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 28 mai 2023. Schimbari pe plan profesional pentru Berbec

Scorpion

Asadar, anul acesta nu ai dat cel mai bun rezultat al tau, desi ai incercat tot posibilul sa fii remarcat. Nu ai obtinut promovarea pentru care luptai sau nu ti-ai intalnit sufletul pereche in drum spre magazin. Cu toate acestea, venim cu totii in aceasta lume si facem tot posibilul. Accepta ca viata este un proces de incercare si eroare, ca te vei impiedica si vei cadea din nou si din nou, si asta e in regula. Blandetea fata de tine este ceea ce ti se cere in acest moment. Sfat: Fii bland cu tine insuti.

Sagetator

Daca Universul ti-ar putea spune ceva chiar acum, ti-ar spune: continua! Sagetator, stralucesti, cresti, esti amabil cu tine insuti si aduci mai multa lejeritate si stralucire acestei vieti. Zambetul de pe fata ta este o dovada a tuturor modurilor in care ai fost transformat anul acesta. Mai mult, este si un timp pentru partasie; timpul sa-ti extinzi cercul de cunostinte. Spune da invitatiilor (cel putin celor care iti plac) si pregateste-te sa cunosti oameni noi. Sfat: deschide-ti inima pentru a intalni oameni noi.

Capricorn

Uneori viata ne trateaza ca pe un copil bland. Alteori ne zdruncina foarte mult lumea, ridica valurile dramatic si distruge toate iluziile care te tin inlantuit de intuneric. Relaxeaza-te si razi. Lasa ceea ce trebuie sa se intample, sa se intample. Astazi, Universul iti aminteste ca te apropii de sfarsitul unui ciclu complex, chiar daca nu pare sa fie din punctul in care te afli. Sfat: Lasa inevitabilul sa se intample.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 20 octombrie 2023. Surprize frumoase la inceput de weekend

Varsator

Universul va spune Varsatorilor, daca nu zburati in prezent, probabil va faceti planuri pentru urmatoarea dvs. vacanta. Alternativ, ati putea lua in considerare o excursie de wellness sau sa va inscrieti la un curs care va va duce literalmente in alte locuri. Ai incredere ca busola ta interioara te ghideaza in directia cresterii. Daca se prezinta oportunitatea unui romantism de vacanta, acordati-va permisiunea de a flirta in timp ce va indreptati spre inima celeilalte persoane. Sfat: permiteti-va sa va relaxati.

Pesti

Planul universului este perfect si chiar acum stelele aduc romantism in viata ta – dragostea pe care ai chemat-o in mod constient in realitatea ta de ceva timp. Asa ca, Pesti, fa-ti o favoare si nu fi practic. Deschide-ti inima si marturiseste-ti sentimentele. Cat despre cei care au primit sprijinul lui Cupidon, aceasta este o confirmare ca sezonul sarbatorilor poate aduce una sau doua surprize intime! Sfat: Deschide-ti inima si marturiseste-ti sentimentele.

Publicitate

Publicitate

Autor