Horoscop zilnic, 6 decembrie 2022. Varsatorul trebuie sa lase trecutul acolo unde ii este locul

Universul te protejeaza, dar in acelasi timp necesita revenirea cuvenita. Fii recunoscator pentru ce ai. Un moment bun pentru a prelua proiecte mari cu o vigoare reinnoita, pentru a semna documente importante si pentru a incepe conversatii serioase.

Berbec

Te descurci grozav, continua treaba buna. Stelele te favorizeaza, dar cer ca fluxul de diligenta sa nu se opreasca si atunci totul te va duce la obtinerea rezultatului dorit. Astazi, renuntati la vorbele inactive si nu pierdeti timpul.

Taur

Publicitate

Sanatatea, nutritia si starea de bine vor fi un subiect important pentru tine in aceasta zi. Schimbati-va dieta in functie de ceea ce v-ar intari corpul pentru iarna. De asemenea, merita sa tratezi toate ranile care te deranjeaza de multa vreme, chiar si pe cele mai mici. Sfat: Fii atent la sanatatea ta.

Gemeni

Ai incredere in inima ta si in cei dragi. Poti conta pe sprijinul lor, ziua promite sa fie grea. Ai grija la portofel: merita sa amani achizitiile mari. Sfat: Ai incredere in inima ta si in cei dragi.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 1 martie 2023. Inceputul lunii incepe cu noroc pentru Fecioare

Rac

Astazi trebuie sa mergeti cu capul inainte in munca si sa nu ignorati instructiunile autoritatilor. Eforturile depuse vor deveni cu siguranta un ajutor in viitorul apropiat, iar in sufletul tau vei gasi armonie si pace. Sfat: Intra in starea de spirit de lucru.

Leu

Nu ar trebui sa pui totul pe umeri tai, sa inveti sa delegi niste responsabilitati nu este un lucru rau. Acest lucru se aplica nu numai la locul de munca, ci si acasa. Desigur, incerci sa ai grija de toate odata, dar nimeni nu poate face fata.

Fecioara

Publicitate

Cineva te va impovara mereu cu asteptari si iti va spune ca trebuie sa fii productiv tot timpul. Dar numai tu esti arhitectul propriei tale realitati, asa ca nu mai continua si fa cum crezi de cuviinta la un moment dat. Sfat: nu trebuie sa fii la inaltimea asteptarilor celorlalti.

Balanta

Stelele prevestesc mari schimbari pentru tine. Deschideti-va fata de ei si curatati spatiul de tot ceea ce deja a incetat sa rezoneze in inima voastra. Puteti incepe prin curatarea generala in casa. Sfat: Elibereaza ceea ce nu mai traieste in inima ta.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 7 iunie 2022. Vantul schimbarii bate in directia Racului

Scorpion

Intuitia ta nu minte, ai incredere. Universul avertizeaza ca astazi, pe drum, s-ar putea sa intalnesti oameni rai care se ascund sub masca unui binefacator. Nu lasa strainii sa te conduca pe drumul gresit. Sfat: Ai incredere in intuitia ta.

Sagetator

Saptamana tocmai a inceput si esti deja epuizat. Acest lucru sugereaza ca trebuie sa invatati cum sa va retrageti din agitatie fara a aduce de lucru acasa. Te vei simti mult mai usor chiar daca incepi un jurnal personal si incepi sa notezi toate gandurile rele pe hartie fara a le tine in cap. Sfat: trebuie sa inveti cum sa te odihnesti.

Capricorn

Se apropie inceputul unei revolutii creative in constiinta voastra. Astrele sunt impresionate de modul in care iti realizezi potentialul, nu exista timp sa te opresti aici. Merita sa iti faci un nou hobby. Sfat: Nu te opri aici.

Varsator

Speranta vine din viitor, iar frica apartine trecutului, aminteste Universul. Dati drumul acestei valize grele a amintirilor, astfel incat sa devina deja doar o parte din istoria vietii si priviti prezentul, esentialul. Sfat: Dati drumul trecutului.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 8 iulie 2023. Portile schimbarii se vor deschide in sfarsit

Pesti

Trebuie sa petreci timp cu cei dragi, ei au nevoie de tine. Cand lucrurile devin grele, primesti sprijinul pe care il meriti, asa ca este timpul sa le platesti inapoi. Seara va puteti relaxa impreuna si puteti vorbi inima la inima. Sfat: Fa-ti timp pentru cei dragi.

Publicitate

Autor