Flori pe care nu ar trebui sa le tii in casa sub nicio forma. Ele atrag doar ghinion si necazuri

Afla care sunt aceste flori pe care nu ar trebui sa le tii foarte mult in casa pentru ca iti pot cauza necazuri.

Flori putrezite

Florile simbolizeaza in general bucuria si veselia in timpul unui eveniment, de exemplu, si sunt un cadou frumos de oferit . Cu toate acestea, florile uscate , chiar si cele frumoase, ar trebui eliminate din casa din mai multe motive.

In primul rand, florile ofilite reprezinta un magnet de praf care nu poate fi indepartat. Mucegaiul se poate instala si pentru a acoperi aceste flori, care ar fi daunatoare sanatatii noastre. Daca aceste flori sunt lasate in casa, pot  cauza probleme respiratorii grave din cauza mucegaiului. Prin urmare, va sfatuim sa le aruncati.

Specialistii Feng Shui explica, de asemenea, ca florile vechi pastrate prea mult timp intr-o vaza ar afecta circulatia energiei pozitive, numita „Chi”. Aceasta energie este responsabila pentru armonia, sanatatea si bunastarea oamenilor care traiesc intr-o gospodarie. Deci, atunci cand florile se ofilesc si absorb vibratiile bune dintr-o casa, acea energie se pierde.

Florile ofilite sau uscate sunt si simbolul mortii si al decaderii, atrag doar energii negative.

Publicitate

Pe langa florile ofilite, florile din plastic sau orice alte obiecte care absorb energie din apropiere trebuie evitate. In special imaginea unei situatii sau a unui eveniment care va este neplacut. Poate incarca un loc in vibratii negative.

Care sunt asa-numitele flori si plante „ghinioniste”?

Unele plante filtreaza aerul, aduc bucurie si bunastare unei case , in timp ce alte plante aduc vibratii negative. Aici sunt cateva exemple:

Cactus: Este o planta draguta din punct de vedere estetic, dar conform  Feng Shui, plantele cu tepi precum cactusul si salcamul spinos aduc ghinion in casa. Pune-ti intotdeauna cactusul in aer liber: pe balcon, pe terasa sau in gradina!

Hortensie la ghiveci

Hortensii: Desi sunt dragute si delicate, aceste plante simbolizeaza izolarea, esecul si singuratatea. Evitati sa le plasati in casa. Daca vrei cu adevarat sa le pastrezi, plaseaza-le afara pentru a scapa de vibratiile rele.

Citeste si articolul :   Ce sa mananci seara: alimente ideale pentru o cina usoara si gustoasa

Geranium : Aceste plante aduc, de asemenea, multa negativitate. Desi sunt foarte apreciate, este recomandat sa le lasati afara pentru a va infrumuseta terasa.

Toate florile nu sunt asadar un simbol al bucuriei si al bunastarii, nu trebuie doar sa stii sa le alegi, ci si sa eviti sa le lasi sa se estompeze in casa ta.

Publicitate

Autor