Trucul magic pentru a curata pardoselile in mod natural, fara a lasa urme

Cum sa faci podelele sa straluceasca cu sare?

Cunoscand beneficiile anumitor ingrediente naturale, devine mai usor sa faci acest lucru  fara substante chimice de uz casnic. Astfel, sarea se dovedeste a fi un agent de curatare excelent. Si tocmai din acest motiv poate fi folosit ca produs de intretinere si curatare, in special pentru spalarea pardoselilor.

Sare

Pentru a face acest lucru, umpleti o galeata cu apa fierbinte, adaugand doua linguri de sare in ea. Apoi lasati solutia sa stea aproximativ o ora. De atunci, tot ce trebuie sa faci este sa-ti stergi podelele.

In plus, poti folosi sare  si pentru a scapa de energiile negative. Va fi suficient in acest caz, sa puneti sare grunjoasa in mai multe boluri, pe care le veti aseza in fiecare colt al camerelor casei dumneavoastra. Retineti ca, cu cat boabele sunt mai mari, cu atat vor absorbi mai eficient spiritele rele.

Publicitate

Alte utilizari casnice ale sarii

Solutia de curatare a podelei, purificator , sarea pot fi folosite in multe feluri si moduri, iata cateva exemple:

Sare pentru a curata un cuptor murdar

Cuptorul poate fi supus mai multor stropi si depuneri de grasime atunci cand gatiti  anumite mancaruri . Pentru a scapa deaceste pete de grasime , poti folosi sare si actiunea sa abraziva. Tot ce trebuie sa faceti este sa turnati o cana de sare grunjoasa intr-o jumatate de litru de apa si sa amestecati totul pentru a obtine o pasta omogena. Dupa aceea, va trebui sa-l aplicati doar pe zonele in cauza, in timp ce il lasati sa actioneze aproximativ douazeci de minute. In final , pur si simplu sterge cuptorul cu o carpa umeda.

Citeste si articolul :   Cum sa cureti dulapurile din bucatarie, stropite cu grasime

Sare pentru a curata aparatul de cafea

De-a lungul timpului, aparatul de cafea poate culege tot felul de pete dure. Pentru a depasi acest lucru, turnati cateva linguri de sare in cafetiera, umpleti-o cu apa si porniti-o. Se lasa sa actioneze aproximativ o ora, se clateste si se usuca.

Sare pentru a scapa de mirosurile neplacute din frigider

Sarea este o alternativa excelenta la bicarbonatul de sodiu, pentru a elimina mirosurile neplacute prezente in frigider. Pentru a face acest lucru, amestecati in parti egale sare si apa apoi, folosind o carpa inmuiata in aceasta solutie, frecati usor partile laterale ale aparatului. In acest fel, vei putea elimina nu doar mirosurile neplacute, ci si urmele de grasime.

Mai mult decat un simplu condiment, sarea iti va permite sa obtii pardoseli mai curate dar si sa alungi energiile negative prezente in casa ta.

Publicitate

Publicitate

Autor