Horoscop zilnic, 4 noiembrie 2022. Berbecul trebuie sa aiba incredere in fortele poprii

Este necesar sa luam toate masurile posibile pentru a imbunatati calitatea vietii. Combate vechile obiceiuri, renunta la tot ce te chinuie.

Berbec

Textele sacre si scrierile religioase nu te vor ajuta, Berbec. Acesta este momentul sa te deplasezi in spatiul tacerii si sa-ti intorci privirea spre interior pentru indrumare. Aveti incredere in intelepciunea divinitatii interioare. Incepeti prin a pune o oglinda la altar. De fiecare data cand va uitati la reflectarea voastra, amintiti-va de sinele vostru superior. Simtiti caldura. Simtiti imbratisarea. Simtiti spatiul detinut pentru a deveni cea mai intruchipata versiune a voastra. Experienta directa este o modalitate de a va ridica constiinta in acest moment. Sfat: Ai incredere in intelepciunea divinitatii tale interioare.

Taur

Publicitate

Lacrimile tale sunt sacre, Taur. Lacrimile tale merita sa fie vazute, auzite si simtite, astfel incat sa poti recunoaste ceea ce nu mai este in regula. Acesta este apelul tau de trezire pentru a elimina totul si pe toti cei care nu va sustin cresterea si evolutia. Amintiti-va ca este posibil sa nu vedeti „imaginea de ansamblu” in acest timp si este in regula. Nu are rost sa pierdem timpul ingrijorandu-ne despre „cum” si „de ce”. In schimb, vrei sa te muti intr-un spatiu de ingaduinta si incredere in puterile divine. In acelasi timp, ajungeti la familia sufleteasca si petreceti timp in compania celor care il fac pe copilul vostru interior sa se simta in siguranta sa iasa si sa se joace. PS: Ai mai mult sprijin decat iti poti imagina. Sfat: Respectati semnalele de trezire: este timpul sa treceti la actiune.

Gemeni

Uiti ca, pentru a te simti demn, trebuie sa pui nevoile altora inaintea alor tale. In acelasi timp, vei invata ca emotiile tale sunt sacre si merita sa fie vazute si auzite. Memento pentru sezonul eclipselor: este timpul sa faceti pauza. Este timpul sa faci un pas inapoi de la drama si sa te confrunti cu propriile experiente. Daca acest lucru necesita sa te distantezi de ceilalti, asa sa fie. Sfat: Asculta-ti fundalul emotional.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 9 mai 2021. Ziua contradictiilor pentru Sagetator

Rac

Fiecare dintre noi are o idee despre ceea ce dorim sa cream. Cu totii avem o viziune grandioasa despre cum ne dorim sa fie vietile noastre. Dar nu tot ceea ce ne imaginam gaseste o modalitate de a se manifesta in lumea fizica. Unele vise sunt ingropate chiar inainte de a lua prima suflare si e in regula. In acest moment, este important sa va amintiti ca lucrurile nu sunt nici bune, nici rele. Doar sunt. Uneori, prin faptul ca nu iti da ceea ce ai cerut, Duhul te protejeaza mai mult decat iti dai seama.

Leu

Iubeste versiunea ta care esti astazi. Iubeste-te pe tine insuti, in ciuda asa-ziselor neajunsuri si colturi ascutite. Accepta partile din tine pe care le-ai respins de ani de zile. Imbratiseaza aspectele despre tine pe care le asociezi cu povestea vinovatiei si a rusinii. Ceva ne spune ca esti gata sa te nasti din nou. Ceva ne spune ca sunteti gata sa va dovediti ca sunteti cea mai intruchipata versiune a voastra! Sfat: Iubeste versiunea despre tine care esti astazi.

Fecioara

Vrei sa pui centura de siguranta pentru toti cei din jurul tau. Ai tendinta de a pune nevoile lor inaintea propriilor tale nevoi. Dar exista o problema cu acest tipar, iar problema este ca ajungi sa-ti minimizezi propriile sentimente. Asa ca fa-ti o favoare si fa un pas inapoi. Faceti o pauza, ascultati-va intuitia si reflectati la urmatoarea intrebare: „Cum ma pot exprima astazi?” Sfat: trebuie sa inveti sa fii aproape de tine.

Balanta

Balanta, este nevoie de toata puterea din lume pentru a nu-i contacta chiar acum. Este nevoie de toata puterea din lume sa te asezi cu ranile tale si sa asculti ce au de spus. Ceea ce trebuie sa stii in acest moment este ca rezistenta ta este testata. Rezilienta ta este testata astfel incat sa poti dovedi ca esti cea mai curajoasa si mai stralucita versiune a ta. Asadar, fa-ti o favoare si continua sa torni aceasta energie in ceasca. Inainte sa stii, vei fi trecut pragul. Inainte sa stii, poti privi inapoi la aceasta perioada ca pe o perioada de crestere extraordinara. Sfat: Foloseste energia negativa pentru binele tau.

Scorpion

Scorpion, simti fluxul ca niciodata inainte. Luati asta ca o confirmare ca sunteti in energia a ceea ce ati manifestat si ca totul va incepe sa se lase la loc fara probleme in zilele urmatoare. Nu uitati sa va mutati intr-un spatiu de alocatie adoptand mantra „nu urmariti, atrageti”. Ce-ti sopteste universul la ureche: este deja al tau!

Sagetator

Fereste-te de a juca cartea Martirului, Sagetator. Feriti-va sa incercati sa imbunatatiti viata celorlalti cu pretul bunastarii voastre. In prezent vi se cere sa invatati cum sa perfectionati arta de a va fixa centura de siguranta. Unii dintre voi s-ar putea, de asemenea, sa se indoiasca de intelepciunea voastra interioara. Stiti ca viziunile si descarcarile pe care le primiti sunt concepute pentru a va muta mai departe pe calea voastra. Invata sa ai incredere in toate modurile in care sinele tau superior pastreaza spatiu pentru evolutia ta. Sfat: Aveti incredere in intelepciunea voastra interioara acum si intotdeauna.

Capricorn

Poate ca nu trebuie sa fii seful chiar acum. Poate ca nu trebuie sa apasati butonul de acceleratie si sa urmariti acele vise mari. Aceasta este chemarea ta de a face o pauza, de a respira si de a integra lectiile sufletului. Cand faci asta, renunta la nevoia de a-ti „aranja” emotiile. Acceptarea vietii in toata frumusetea si culorile ei este ceea ce iti trebuie in acest moment. Sfat: permiteti-va sa faceti o pauza si sa expirati.

Citeste si articolul :   3 zodii se vor imbogati in urmatoarele zile, in sfarsit o veste buna pentru ele

Varsator

Poate ca universul nu lucreaza impotriva ta. Poate ca doar te trezeste la adevarul tau, astfel incat sa poti recunoaste dragostea si lumina pe care le tii in interiorul tau. Deci, iesi din starea ta de somn. Luati inapoi fraiele la care ati renuntat cu ceva timp in urma. Gandeste-te ca la un timp pentru a te ridica din cenusa. Ganditi-va la asta ca la o oportunitate de a va aminti de ce ati venit pe taramul pamantesc in timp ce va acordati calea si scopul. Sfat: Ai venit aici cu un motiv.

Pesti

Totul e bine. Este in regula sa simti asa cum te simti acum. Este in regula sa simti lungimea si latimea emotiilor tale. Accepta aceasta experienta sacra asa cum este. Sa stii ca experienta umana nu este intotdeauna simpla, dar esti dispus sa-i faci loc. Stelele va atrag si astazi atentia asupra darurilor spirituale. La acele lovituri viscerale pe care le-ai avut mult mai mult decat de obicei. Doar o reamintire, acesta nu este momentul sa ignori indrumarea divina pe care o primesti de la sinele tau superior. Sfat: imbratiseaza experienta umana in intregime.

Publicitate

Autor