Horoscop zilnic, 3 noiembrie 2022. Berbecul trebuie sa invete sa ierte

Este necesar sa regandim ce se intampla in jur. Perioada este ideala pentru rezolvarea problemelor legate de jurisprudenta. Ziua este buna si pentru contacte active. Si nu uita de nevoile tale personale.

Berbec

Publicitate

Acum poti vedea clar ca evenimentul deprimant a fost doar catalizatorul pentru povestea ta. Astazi iti transformi durerea in putere. Renunti la vechea poveste si iti ierti trecutul. In acelasi timp, integrezi lectiile de suflet care ti-au fost dezvaluite in acest proces si te pregatesti sa apara ca versiunea ta pe care ai imaginat-o intotdeauna in imaginatia ta. Sfat: E timpul sa aducem la masa darul iertarii.

Taur

Publicitate

Iubeste incertitudinea. Iubeste haosul. Cand faceti acest lucru, renuntati la nevoia de a gasi anumite raspunsuri. Sa stii ca te vindeci, cresti, evoluezi si te transformi in versiunea ta pe care ai imaginat-o cu mult timp in urma. Ceea ce trebuie sa-ti amintesti in aceasta calatorie este sa intelegi ca nu esti singur, nu esti niciodata singur. Aceleasi forte care iti trimit situatii dificile iti vor trimite si ajutorul de care ai nevoie pentru a te ridica deasupra acestor probleme. Sfat: ai tot ajutorul si sprijinul de care ai nevoie.

Gemeni

Ti-a trecut prin cap ca Duhul nu te pedepseste? Doar lumineaza ceea ce a fost ascuns de ceva vreme. Asa ca elibereaza-ti rezistenta, Gemeni. Incepeti sa vedeti situatia pentru ceea ce este. Facand acest lucru, acorda-ti permisiunea de a renunta la credintele negative care te impiedica sa te transformi in versiunea ta pe care ai imaginat-o cu mult timp in urma. Este adevarat ca schimbarea poate fi infricosatoare si minunata. Sa stii ca intr-o zi vei binecuvanta ceea ce te-a stricat. Sfat: Fii atent la ceea ce ti se dezvaluie.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 20 noiembrie 2023. Astrele schimba destinele zodiilor

Rac

Este vorba despre emotii reprimate: vor gasi o cale de a iesi. Vor gasi o modalitate de a provoca haos in cel mai neasteptat mod. Un cuvant catre intelepti: in loc sa-ti proiectezi furia asupra celorlalti, gaseste o iesire sanatoasa pentru aceasta. Invita furia sa stea la masa ta si sa asculti ceea ce te cheama sa transmuti in tine. Da, va trebui sa treci prin focurile sacre ale transformarii. Ceea ce trebuie sa stii este ca Spiritul te sprijina acum si in fiecare moment. Sfat: Ofera furiei un loc la masa ta.

Leu

Furia merita atentia ta. Fa-ti un moment sa asculti ce are de spus. Luati un moment pentru a renunta la ceea ce si-a indeplinit scopul cu dragoste si iertare. In acelasi timp, fa-ti timp sa fii recunoscator pentru lectiile de suflet. Memento pentru sezonul Eclipsei: Adevarul nu este intotdeauna placut, dar te ajuta sa-ti reconstruiesti viata in multe feluri. Sfat: Adevarul nu este intotdeauna bun, dar trebuie sa il accepti.

Fecioara

Daca nu acum, atunci cand? Astrele te cheama sa faci loc schimbarii pe care ti-o doresti si pe care o meriti. Misca totul si fa un pas in directia corecta. Infruntarea temerilor tale poate fi un proces descurajant. Este bine ca sunteti sustinut pe deplin in procesul de transformare. Sfat: Fa un pas in directia corecta.

Balanta

Intrebarea nu este daca esti iubita, Balanta. Adevarata intrebare este: te iubesti pe tine insuti? Memento pentru sezonul eclipsei: este timpul sa crestem gradul de constientizare. Este timpul sa te exprimi ca niciodata. Este timpul sa iesi din cocon si sa pleci in lume ca un fluture. Cu cat esti mai prezent la propriile tale nevoi in acest timp, cu atat iti va fi mai usor sa supravietuiesti haosului care se desfasoara in lumea fizica. Sfat: esti chemat sa te exprimi ca niciodata inainte.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 1 martie 2023. Inceputul lunii incepe cu noroc pentru Fecioare

Scorpion

Daca am alege sa ne retragem intr-o gaura de fiecare data cand ne-am rani putin, nu am ajunge niciodata nicaieri. Gandeste-te la momentul actual ca la un moment in care sa-ti transformi ranile in intelepciune si sa crezi in imposibil. Ceva iti spune ca esti gata sa muti muntii! In plus, relatiile tale interpersonale infloresc si ele in acest moment. Astrele vorbesc despre prezenta unui partener care nu este amenintat de puterea ta si care tine un loc pentru tine, astfel incat sa poti fi cea mai stralucitoare si mai indrazneata versiune a ta. Sfat: permiteti-va sa faceti ceea ce inainte parea imposibil!

Sagetator

Astazi astrele acorda atentie obiceiurilor tale de cheltuieli. Nevoia ta de a investi constant in lucruri care nu-ti aduc nici bucurie, nici satisfactie a foametei tale interioare. In schimb, vrei sa stai cu acel gol si sa asculti ce are de spus. Memento pentru sezonul eclipsei, Sagetator: Tot ceea ce cauti exista deja in interior. Sfat: Asculta ce iti spune vidul in momentele tale de liniste.

Capricorn

Te simti vazut si auzit, Capricorn? Te simti apreciat pentru tot ce aduci la masa si nu numai? Debutul sezonului Scorpion, combinat cu energia eclipselor, te incurajeaza sa-ti intorci privirea spre interior si sa-ti pui intrebarile grele. Pentru a intelege relatiile care nu se potrivesc cu cine esti astazi. Cu toate acestea, nu va grabiti sa trageti concluzii sau sa gasiti raspunsurile potrivite. Deveniti observator. Lasa adevarul sa se dezvaluie asa cum ar trebui. Vei descoperi ca raspunsurile pe care le cauti vor veni la tine in moduri neasteptate. Sfat: Lasati adevarul sa se dezvaluie asa cum ar trebui.

Citeste si articolul :   Horoscop 20 martie 2020. Vesti bune pentru trei zodii

Varsator

Astazi stelele va cheama sa va urmariti rezistenta. Observati cum si unde aceasta rezistenta interfereaza cu cresterea dvs. Priviti cum aceasta rezistenta creeaza situatii de conflict in interior si in exterior. Adevarul este ca exista intotdeauna mai multe moduri de a privi totul in viata ta. Gandeste-te la asta in timp ce revii in fluxul vietii.

Pesti

Exista momente in viata noastra cand simtim ca suntem blocati intr-o bucla. Ca eforturile noastre nu vor da roade, oricat am pune. Vestea buna este ca acum nu este un asemenea moment in viata ta, Pesti. Acesta este un timp de crestere si un timp de progres. Este timpul sa mutati muntii si sa realizati ceea ce credeati candva ca este imposibil. Asadar, respecta calatoria si nu te obseda de ideea rezultatelor imediate. In acelasi timp, permiteti-va sa primiti ajutorul, sprijinul si resursele de care aveti nevoie. Sfat: Folositi timpul pentru cresterea personala.

Autor