Horoscop zilnic, 2 noiembrie 2022. Totul se intampla cu un motiv

Este important sa dati dovada de curaj si ingeniozitate. Nu va fie teama sa va implicati in aventuri – exista sanse mari sa deveniti proprietarul unui premiu valoros.

Berbec

Esti demn de iubirea pe care o doresti. Esti demn de viata pe care ai pictat-o ​​in mintea ta de ceva vreme. Asa ca rezolva acele blocaje, bine? Lucreaza prin convingerile negative care iti spun ca nu esti suficient de bun. Esti pregatit pentru aceasta incercare de foc. Esti gata sa intalnesti o noua versiune a ta de cealalta parte a furtunii. Sfat: Fii atent la setea de progres.

Taur

Publicitate

Astazi stelele iti atrag atentia intr-o frenezie. O dorinta arzatoare de a schimba, de a transforma, de a intalni o noua versiune a ta de cealalta parte a acestei furtuni. In loc sa respingi ceea ce se prepara inauntru, toarna-ti o ceasca de ceai si asculta ce are de spus „eu-ul tau”. Cel mai probabil, va cheama sa lucrati cu modelele de gandire negative care va blocheaza chiar acum, astfel incat sa puteti face loc pentru ceea ce a fost cerut. Sfat: Asculta-ti sentimentele interioare.

Gemeni

Problema este ca le spui oamenilor cum te simti. Permiteti tuturor acestor emotii cu vibratii joase sa ajunga la voi si sa devina cauza agoniei voastre. Un cuvant pentru intelepti: gasiti-va vocea autentica. Nu respinge ceea ce simti in acest moment. Cel mai important, elibereaza-te de povestea ca trebuie sa faci din greu pentru a fi iubit si acceptat de alti oameni. Sfat: este timpul sa-ti gasesti vocea autentica.

Citeste si articolul :   Horoscop cu Neti Sandu, marti, 23 iunie 2020. Vine clipa fericirii pentru doua zodii. Destinul le intoarce binele facut

Rac

Astazi nu vei simti ca esti in control asupra circumstantelor tale. In loc sa rezistati la ceea ce vi se arata, aprindeti lampa constientizarii. Realizati ceea ce nu mai este adevarat. Inceperea procesului de epurare poate fi intimidanta. Este bine ca sunteti pe deplin sprijinit de Spirit pentru a face schimbarile de care aveti nevoie in acest moment. Sfat: Totul se intampla cu un motiv.

Leu

Cand suntem in fluxul vietii, suntem capabili sa recunoastem ca totul se intampla pentru noi. Fiecare provocare este o oportunitate de a creste si de a fi cel mai bun sine. Asadar, accepta ceea ce iti sta in cale acum si stii ca aceasta acceptare iti va da puterea de a schimba circumstantele in favoarea ta. Ridica-te, Leu. Accepta invitatia de a evolua altfel. Profita de ocazie pentru a picta panza vietii tale cu cele mai stralucitoare si mai indraznete culori din paleta ta. Ceva iti spune ca te pregatesti sa intalnesti o versiune complet noua a ta de cealalta parte a furtunii. Sfat: Ridica-te si progreseaza in ceva nou.

Fecioara

Fa-te inapoi si priveste, Fecioara. Fa un pas inapoi si urmareste tensiunea dintre ceea ce doreste Spiritul pentru tine si ceea ce vrei tu pentru tine. Renuntand la rezistenta, vei putea recunoaste toate modurile in care esti protejat. Cand vine vorba de relatiile tale interpersonale, exerseaza detasarea. Este posibil sau nu sa puteti rezolva conflictul imediat si este in regula. A fi discernator in ceea ce priveste timpul si energia ta este abilitatea pe care esti chemat sa o inveti chiar acum. Sfat: Fii atent la contradictii.

Balanta

Citeste si articolul :   Horoscop 14- 20 decembrie. Luna Noua da peste cap zodiile

E suficient, Balanta. Sa stii ca esti iubit pur si simplu pentru ca esti tu. Esti iubit pentru versiunea despre tine insuti care esti acum. Aduceti la masa acceptarea darului. Cand vine vorba de obiectivele tale profesionale/creative, ti se cere sa le aliniezi. Mentine vibratia a ceea ce creezi in inima ta in timp ce pictezi panza vietii tale cu cele mai stralucitoare si indraznete culori de pe paleta. Capacitatea de a imparti se va dovedi a fi o superputere in acest moment. Sfat: Iubeste versiunea care esti astazi.

Scorpion

Luna noua si eclipsa din zodia voastra aduce cu sine darul claritatii. Acum vezi totul clar. Acum poti vedea clar toate modurile in care te-ai tradat. Dar vestea buna este ca tu esti schimbarea. Ai puterea, curajul si intelepciunea necesare pentru a pune lucrurile in miscare. Asa ca nu-ti fie frica sa te ridici pentru tine. Nu va fie teama sa va exprimati vocea autentica si sa cereti ca nevoile dvs. sa fie satisfacute. Doar o reamintire: Spiritul te sprijina acum si in fiecare moment. Sfat: Nu va fie teama sa va aratati emotiile.

Sagetator

E nevoie de implicarea amandurora. Deci, fii atent la cine te inconjoara. Acordati atentie daca va ajuta sa va cresteti. Este timpul sa vezi lucrurile asa cum sunt, nu asa cum ai vrea sa fie. Disconfortul este real. Dar disconfortul te va ajuta sa recunosti ceea ce nu mai este in concordanta cu binele tau cel mai inalt si cel mai mare, astfel incat sa poti incepe procesul de eliminare. Sfat: este timpul sa vedeti lucrurile asa cum sunt.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 2 aprilie 2021. Zodiile pot face profit din afaceri mici

Capricorn

Nu esti o victima a circumstantelor, Capricorn. Tu esti universul in miscare si esti inzestrat cu capacitatea de a crea magie. Asadar, gaseste o lectie in fiecare situatie. Transforma-ti durerea in putere si otrava intr-un elixir dulce care iti sustine cresterea si evolutia. Ceva ne spune ca esti gata! Esti gata sa cunosti o noua versiune a ta pe cealalta parte a acestui sezon de eclipsa. Sfat: Transforma-ti durerea in putere.

Varsator

Universul a fost intotdeauna complicele tau. Sforile importante sunt trase in numele tau in timp ce citesti asta. Este timpul sa-ti reiei forta interioara. Provocati-va sa mergeti in directia cresterii, in ciuda rezistentei pe care o puteti simti in interior. Esti sprijinit sa cunosti o noua versiune a ta dincolo de sezonul eclipselor. Sfat: Creste-ti nivelul de constientizare.

Pesti

Gandeste-te putin de unde vine aceasta nemultumire. Poate ti-ai acordat tot timpul si energia altor oameni, drept urmare simti epuizarea interna? Un cuvant catre intelepti: Pastrati un echilibru. Gasiti o modalitate de a fi cu ceilalti fara a va sacrifica propriile nevoi. Invata sa-ti definesti limitele nu peste noapte. Lucrul bun este ca Spiritul tine un loc pentru transformarea ta acum si in orice moment. Sfat: Gasiti o modalitate de a fi in preajma celorlalti fara a sacrifica nevoile.

Publicitate

Publicitate

Autor