Elon Musk si Angelina Jolie, mega petrecere in Romania. Ce se intampla la Castelul Bran

Elon Musk, cel mai bogat om de pe planeta, alaturi de Angelina Jolie, dar si de alti mega-miliardari, isi petrec Halloween-ul la Castelul Bran, potrivit surselor Mediaflux.

Pertecerea ar avea 140 de invitat- miliardari si vedete de renume mondial. Potrivit informatiilor aparute, la mega perecere participa si primarul localitatii Bran din Brasov.

Elon Musk a angajat un regizor pentru Dracula’s Experience

Printre romanii care participa alaturi de miliardarii planetei si vedete de talie mondiala la petrecerea de Halloween de la Bran se afla Ovidiu Toma, CEO-ul CryptoDATA, companie romaneasca ce activeaza in domenii precum securitatea cibernetica, telecomunicatii criptate si inteligenta artificiala pentru a oferi solutii IT cu ajutorul tehnologiei Blockchain, mai noteaza Mediaflux.

Familia Ducu, de la firma LaCasa Terra, specializata in produse romanesti, se va ocupa de catering pentru cei mai bogati oameni ai plantei

Potrivit surselor agentiei, la Dracula’s Experience vor fi prezente si Dracula’s Girls, o cunoscuta trupa de majorete din Targoviste, vice-campioane europene. Nimeni nu stie deocamdata cu exactitate ce se va intampla in faimosul castel Bran, mai ales ca tot evenimentul a fost tinut in mega-secret, iar informatiile disponibile sunt totusi limitate.

Citeste si articolul :   Dan Bitman, atac dur la adresa lui Raed Arafat: "A ajuns sa imi spuna mie cum trebuie sa ma port, ce sa fac in tara mea…"

Angelina Jolie ar fi avut o relatie cu Elon Musk

Prezenta si ea pe lista de invitati, actrita Angelina Jolie ar fi avut o relatie, in anul 2017, cu miliardarul Elon Musk, desi au fost foarte atenti sa nu se afle acest lucru, a scris bloggerita Janet Charlton pe site-ul sau, informatie preluata de tabloidul elvetian Blick. Musk si Angelina se cunosc de mai multi ani pentru ca au lucrat impreuna la proiecte umanitare, conform sursei citate.

Autor