Coronavirus Romania, 15 aprilie. Bilantul oficial

La nivel national, numarul bolnavilor se apropia marti seara de sapte mii. Iar 362 de romani au murit rapusi de coronavirus. Vestea buna este ca numarul celor vindecati a trecut de 1.000.

DESFASURAREA EVENIMENTELOR DE MIERCURI, 15 APRILIE

Pana astazi, 15 aprilie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 7.216 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 1.217 au fost declarate vindecate si externate.

Totodata, pana acum, 362 persoane diagnosticate cu infectie cu COVID-19, internate in spitale din Dolj, Bucuresti, Iasi, Suceava, Arad, Bacau, Timis, Cluj, Neamt, Hunedoara, Constanta, Satu Mare, Sibiu, Ialomita, Bistrita-Nasaud, Covasna, Dambovita, Vrancea, Galati, Caras-Severin, Mures, Giurgiu, Bihor, Arges, Vaslui, Botosani, Alba, Salaj, Brasov, Mehedinti, Teleorman, Gorj, Ilfov si Valcea, au decedat.

Publicitate

De la ultima informare transmisa de Grupul de Comunicare Strategica, au fost inregistrate alte 337 de noi cazuri de imbolnavire.

La ATI, in acest moment, sunt internati 245 de pacienti.

Citeste si articolul :   Avertismentul doctorului Cercel: "In doua saptamani de zile nu am mai vorbi de incindenta SARS-CoV 2 in circulatie in Romania"

Pe teritoriul Romaniei, in carantina institutionalizata sunt 23.353 de persoane. Alte 67.317 de persoane sunt in izolare la domiciliu si se afla sub monitorizare medicala.

Pana la aceasta data, la nivel national, au fost prelucrate 74.827 de teste, precizeaza stirileprotv.ro

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.