Horoscop zilnic, 20 octombrie 2022. Este timpul ca Leul sa se faca auzit

Luna este in Gemeni, ceea ce inseamna ca este timpul pentru afaceri rapide si energice. Nu va functiona sa te concentrezi pe ceva global si serios, asa ca multumeste-te cu micile griji. Va puteti angaja in orice tranzactii financiare sau tranzactii cu valori mobiliare (in special cele pe termen scurt). Dar cu comunicarea va fi dificil, astrele va sfatuiesc sa evitati locurile aglomerate si sa se angajeze in autocunoastere.

Berbec

Ai multa energie astazi. Dar singur nu poti realiza decat un numar limitat de lucruri. Accepta invitatia de a-ti extinde cercul si de a impartasi magia ta cu oameni care au aceleasi idei. Dar contactati doar cei care sunt deja in campul dumneavoastra vizual. Creativitatea colaborativa va fi un factor puternic care te va ajuta sa mergi mai departe. Sfat: extinde-ti cercul social.

Taur

Publicitate

Ne-am jucat cu totii de-a remorcherul. Si adesea cu forte care sunt mult mai puternice decat noi. Rezistenta creeaza doar obstacole. Cand vine vorba de chestiuni ale inimii, fiti atenti la ceea ce va spun semnele. Sfat: Lasa lucrurile sa se desfasoare asa cum ar trebui.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 7 ianuarie 2023. Este timpul sa ne punem pe primul loc

Gemeni

Exista doua tipuri de oameni: oameni care vorbesc mult si oameni care actioneaza. Si desi esti obisnuit cu actiuni decisive, nu esti pregatit sa mergi cu capul inainte pentru toate. Astazi astrele te invita sa-ti asumi riscuri. Si vezi ce rezulta din asta. Sfat: Fa un pas indraznet.

Rac

Ai alunecat si ai cazut de mai multe ori pe parcurs. Dar asta nu inseamna ca totul s-a terminat. Scapa de panica si nemultumire. Oportunitatea disponibila este mult mai buna decat pare. Sfat: vei avea o sansa o data in viata, profitati de ea.

Leu

Cine, in afara de tine, poate fi personajul principal al vietii tale?! Este timpul sa inveti sa crezi in capacitatea ta de a muta muntii si de a realiza ceea ce odata a fost considerat imposibil. Trebuie sa te intorci la misiunea ta cu flacarile inauntru. Sfat: este timpul sa-ti scoti mantia de invizibilitate.

Fecioara

Publicitate

Iata chestia cu inchiderea gestalt-urilor: nu o obtinem intotdeauna asa cum ne dorim. E bine ca acum stii ce iti intareste pozitia. Intelegi daca ideile tale au potential. Simti daca nu mai esti pe drum cu o persoana. Uneori trebuie doar sa dai drumul. Apropo, daca visezi la excursii lungi, rezerva-ti biletele cat mai curand! Sfat: Fii recunoscator pentru intelegere.

Citeste si articolul :   Horoscop pentru saptamana 10-16 iulie pentru toate semnele zodiacale

Balanta

Cand actionezi cu daruire profunda, realizezi ca totul se intampla pentru binele cel mai mare. Ceea ce ti se ia tinde sa impiedice cresterea. Astazi iti va fi foarte usor sa intelegi ce va fi o pierdere si ce va fi o usurare.

Scorpion

Vedeti de ce totul nu a functionat conform cursului dumneavoastra de actiune clar planificat. Simti ca infrangerea s-a terminat, dar acum mai sunt multe de luat de la capat. Cufunda-te in energia jocului si castiga experienta pentru a atinge noi culmi. Sfat: E timpul sa treci mai departe.

Sagetator

Nu trebuie sa fii atragator si dragut. Nu esti o pisica care sa lucreze pentru aprobarea tuturor. Fii sincer cu tine insuti si fii fidel idealurilor tale. Sfat: Nu va fie teama sa spuneti adevarul in fata oamenilor.

Capricorn

Sfarsitul unui proiect poate fi foarte dificil. Despartirea este, de asemenea, o povara uriasa. Nu lasa anxietatea sa aiba peste tine. Concentrarea si relaxarea, cum ar fi exercitiile de respiratie, va vor ajuta sa va concentrati asupra planului de actiune si sa faceti ceea ce trebuie facut in acest moment Sfat: Un sfarsit este urmat de un nou inceput.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 29 august 2021. Pestii vor fi pusi la incercare

Varsator

Este un moment grozav! Timp de apogeu. Este timpul sa savurati o cafea delicioasa sau cocktailuri dulci. Ai muncit din greu. Si, in sfarsit, am ajuns sa ne bucuram de rezultat. Accepta cu recunostinta ceea ce iti trimite Universul. Sfat: Accepta darurile muncii tale.

Pesti

Vindecarea este un proces misterios. In unele zile simti ca renunti la tot ce ar trebui sa ai. In alte zile, rani vechi dor sau sangereaza din nou, amintirile vechi reapar. Ai ceva de facut. Sa stii ca nu esti singur, niciodata singur. Sfat: Fiecare pas mic conteaza.

Publicitate

Autor