Horoscop zilnic, 4 martie 2022. Capricornii sunt plini de energie

Berbec

Berbec, in aceasta zi este posibil sa ai intalniri neasteptate si noi cunostinte. Persoanele creative vor avea ocazia sa-si arate talentul, va fi nevoie de auto-exprimare spirituala. Momentul potrivit pentru o odihna buna, regandirea valorilor, lupta cu contradictiile interne. O masa cu familia va fi benefica, dar fara abuz de mancare si alcool.

Taur

Pentru Taur, comunicarea pe internet nu se limiteaza la probleme de studiu si munca. In ciuda atitudinii negative fata de intalnirile virtuale, vei avea noi prieteni. Scepticismul tau poate impiedica dezvoltarea ulterioara a relatiilor. Oricine incearca sa continue curtarea va trebui sa dea dovada de perseverenta si originalitate.

Publicitate

Gemeni

Gemeni, astazi intreaga lume va fi la picioarele voastre. Exista sansa de a realiza vise pretuite, de a realiza cele mai ambitioase planuri. Acum este cel mai bun moment pentru a stabili contacte de afaceri promitatoare. Luati in serios o oferta de la un partener sau sponsor – va promite beneficii financiare. O intalnire romantica va avea succes, dupa care poti incepe o relatie pe termen lung.

Rac

Dimineata in familie poate incepe cu un scandal. Cauza conflictului este probabil un subiect legat de copiii. Daca sotul este exagerat de iritabil si cu temperament iute, da-i ocazia sa vorbeasca, arunca emotiile acumulate. Trebuie sa iei un exemplu de la un copil – spune ce crezi, plangi cand te doare, razi des si uneori fara motiv.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 10 iunie 2023. Fecioara nu trebuie sa isi neglijeze sanatatea

Leu

In aceasta zi, multe lucruri pot fi privite dintr-un unghi diferit. Concentrarea si regandirea vor fi bine venite in relatiile cu persoana iubita. Atunci cand lucreaza cu documente, Leii vor avea nevoie de concentrare maxima pentru a evita greselile si pierderile financiare. Nu te grabi sa faci promisiuni – circumstantele te vor impiedica sa tii un cuvant dat in graba.

Fecioara

Datorita muncii de pe internet, Fecioara va avea ocazia sa inceapa o corespondenta cu un strain. Dating-ul online nu este scopul principal, dar o intalnire intamplatoare cu un interlocutor interesant poate incepe o relatie de lunga durata. In ciuda scepticismului fata de intalnirile virtuale, merita sa-i oferi interlocutorului sansa de a se dovedi. Dezamagirea intr-o intalnire personala este putin probabila.

Balanta

Oamenii invidiosi si ipocritii creeaza dificultati suplimentare in drumul catre obiectivul tau. Cu toate acestea, Balanta nu ar trebui sa iroseasca energie si emotii pentru a rezolva lucrurile si a-si dovedi propria nevinovatie. Trebuie sa te retragi si sa te bazezi doar pe tine. Acest lucru va simplifica sarcina, va atenua anxietatea si durerea inutile. Puteti depasi cu succes toate obstacolele.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 31 iulie 2020. Previziuni astrale pentru toate zodiile

Scorpion

In aceasta zi, vitalitatea Scorpionilor va fi la zero inca de dimineata. Poate exista o deteriorare a bunastarii si o stare depresiva fara un motiv aparent. Problemele legate de intretinerea menajului vor adauga batai de cap. Nu cedati tentatiei si amanati decizia lor la infinit – pentru a normaliza starea generala, ordinea si o atmosfera calma in casa sunt importante.

Sagetator

Sagetator, fii vigilent in problemele financiare. Controlati-va cheltuielile, nu acceptati plati in avans si nu imprumutati sume mari. Pe frontul familiei, domneste iubirea si intelegerea. Incercati sa mentineti armonia in relatia cu persoana iubita cat mai mult timp posibil. Indivizii creativi de astazi sunt mai aproape ca niciodata de succes si de auto-realizare.

Capricorn

Capricornii sunt plini de energie astazi. Aceasta este o stare adecvata pentru activitatea productiva, cu toate acestea, activitatea excesiva poate provoca neintelegeri cu un coleg. Imaginea ta de vis poate induce in eroare un partener de afaceri sau un sef. Celorlalti  li se poate parea ca esti suficient de maleabil si nu vei putea refuza o incarcatura suplimentara. Serile se petrec cel mai bine cu familia.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 5 martie 2021. Stelele prezic schimbari semnificative in viata personala a tuturor semnelor zodiacale

Varsator

Cea mai mare parte a zilei va trebui sa fie dedicata rezolvarii problemelor casnice. Este important sa ramai calm, sa nu iei concluzii pripite, sa te abtii de la acte eruptive. O cearta poate izbucni in familie pentru un fleac. Ultimul test de astazi va fi o veste neplacuta. Dupa-amiaza, gradul de tensiune va fi mult mai scazut.

Pesti

Pesti, nu doar o noua pozitie se profileaza pentru tine la orizontul de cariera – exista o sansa reala de a schimba radical tipul principal de activitate. Actioneaza cu indrazneala – norocul este de partea ta. Incercati sa va petreceti timpul liber cu familia. Intr-un program de lucru incarcat, trebuie sa gasesti timp pentru a te relaxa. Organizati o intalnire cu prietenii, planificati o calatorie scurta.

Publicitate

Publicitate

Autor