Horoscop zilnic, 14 octombrie 2022. Gemenii trebuie sa accepte provocarile

Este ideal sa cuceresti orice varf. Iti construiesti viata asa cum vrei. Lasa indoiala si mergi mai departe!

Berbec

Lumea iti va spune mereu ce ar trebui sau nu ar trebui sa faci. Lumea iti va spune intotdeauna cine ar trebui sau nu ar trebui sa fie. Dar nu trebuie sa accepti fiecare poveste care ti se da. Ai puterea liberului arbitru, Berbec, si asta este puterea pe care esti chemat sa o folosesti astazi. Ceva ne spune ca sezonul retrograd va aduce cu el multe revelatii, precum si claritate despre calea si scopul tau. Sfat: Aceste momente te redirectioneaza pe calea ta!

Taur

Publicitate

Vor fi si mai multe scuze si asta stiai de la inceput. Dar cate scuze sunt prea multe scuze? Ce vei face din dragoste? Astazi, cartile va reamintesc ca a fi prea flexibil va va scoate din forma. Deci, intra in spatiul de aliniere din tine. Recupereaza-ti granitele intrebandu-te ce conteaza cu adevarat. Recuperarea puterii este rareori usor. Dar asta te va ajuta sa iesi din aceasta situatie toxica. Sfat: steagurile rosii au fost vizibile de mult timp.

Gemeni

Stiai in ce te bagi. Ati stiut de la bun inceput. Stiai ca nu va fi usor. Stiai ca va trebui sa cresti nivelul. Asadar, accepta aceste provocari cu calm, mergand inainte. Ceva ne spune ca in curand vei privi inapoi la asta ca pe o lectie care a redefinit cursul vietii tale, Gemeni. Sfat: Acceptati provocarile cu calm.

Rac

Este tot ce vrei, Rac. Este tot ce ai sperat si pentru care te-ai rugat. Deci, ce te impiedica sa-ti deschizi inima catre conexiunea divina pe care ai invitat-o ​​in Universul tau? Ce te impiedica sa dobori barierele pe care le-ai ridicat cu atata grija in jurul tau? Astazi esti chemat sa te manifesti ca cea mai autentica versiune a ta si sa-ti dai grijile Spiritului. Sfat: Deschide-ti inima catre aceasta conexiune divina.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 23 decembrie 2021. Pestii sunt insotiti de noroc pe tot parcursul zilei

Leu

Nimeni nu este perfect, Leu, inclusiv tu. Acest capitol al vietii tale este despre o mai mare acceptare. Este vorba despre a iubi oamenii asa cum sunt, in ciuda crapaturilor. Darul iubirii tale neconditionate promite sa aduca o schimbare dinamica in interior si in exterior. Cand vine vorba de cariera ta, iti aminteste de capacitatea ta de a-ti transforma ranile in intelepciune. Ai atras anumite incercari in viata ta pentru a deveni cea mai rezistenta versiune a ta. Sfat: gaseste puterea de a iubi oamenii pentru ceea ce sunt.

Fecioara

Vei invata ca dragostea nu trebuie sa fie nesigura. A fi cu cineva pe care il iubesti si la care iti pasa nu ar trebui sa te sfasie sau sa provoace ravagii. Asadar, fii recunoscator universului pentru ceea ce te-a invatat, spre deosebire de a renunta la vechea poveste. Clima cosmica te ajuta sa construiesti un cuib cu cineva caruia ii pasa profund de tine, te iubeste pentru ceea ce esti si lasa loc copilului tau interior sa se simta in siguranta.

Balanta

Te simti epuizata, Balanta. Simti ca fortele lucreaza impotriva ta. Ca toti, in afara de tine, primesc ceea ce au cerut, nicio problema. Dar exista un defect in planul tau, frumusetea, iar defectul este ca le dai negativelor mai multa putere decat merita. In schimb, vrei sa incepi sa ai incredere in planul divin, sa recunosti ordinea in haos si sa stii ca te indrepti catre ceva care este cu adevarat in concordanta cu binele tau cel mai inalt si cel mai mare. A venit timpul sa credem in imposibil!

Citeste si articolul :   Psihologia culorilor - cum iti influenteaza viata

Scorpion

Scorpion, inveti. Vei invata ca nu trebuie sa-l tratezi pe celalalt asa cum ai fost invatat. Vei invata ca relatia ta se dezvolta cu tine. Veti afla ca aveti permisiunea de a revizui regulile de interactiune pe masura ce mergeti. Vei invata ca permitandu-ti sa fii vulnerabil nu te face slab. Si cel mai important, vei invata ca inelul de pe deget nu inseamna sfarsitul libertatii tale. Asadar, permiteti-va sa explorati intreaga lungime si latimea acestei conexiuni asa cum va simtiti chemat. Ceva ne spune ca sunteti pe cale sa deschideti un portal de beatitudine si magie! Sfat: veti invata ca aveti dreptul sa revizuiti regulile de angajament pe masura ce mergeti.

Sagetator

Ai parcurs cu curaj coridoarele intunecate ale psihicului tau, Sagetator, si te-ai scos dintr-un loc intunecat de mai multe ori. Demonii tai nu te mai sperie pentru ca stii mereu sa-i conduci la usa de iesire. Ziua de astazi este un memento ca este timpul pentru o noua eliberare. Esti pregatit pentru renastere, Sagetator, asa ca lasa vechea poveste cu bucurie.

Capricorn

Astazi vei descoperi ca norii confuziei se risipesc, aducand darul claritatii. Stii unde esti, care este un loc bun si stii unde mergi de aici. Deci, ramai in adevarul tau, Capricorn. Incepeti sa mergeti pe calea mai putin parcursa, chiar daca mergeti singur. Amintiti-va ca nu trebuie sa explicati nimanui alegerea dvs. Pe frontul romantic, esti incurajat sa incepi o conversatie daca simti o scanteie cu cineva. Nu stii niciodata potentialul a ceea ce poti crea pana nu esti vulnerabil!

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 12 aprilie 2022. Sagetatorul nu trebuie sa se lase invins de frici

Varsator

Dar ai facut o alegere, Varsator. Ai intrat intr-un spatiu de aliniere in interiorul tau in care intelegi ca acest proiect te va aduce mai aproape de marea ta viziune si de realizarea obiectivelor pe care ti le-ai propus. Asadar, gaseste o modalitate de a-ti imparti timpul, astfel incat sa poti aprecia numeroasele roluri pe care le-ai asumat pe parcurs. In acelasi timp, nu renunta sa ai grija de tine. Sa stii ca meriti propria ta iubire mai mult decat oricine altcineva. Sfat: Impartiti-va timpul in mod corect.

Pesti

Si daca nu a functionat, Pesti? Si daca te-ai impiedicat si ai cazut de cateva ori in drum spre linia de sosire? Astazi cartile te incurajeaza sa-ti saruti ranile si sa le transformi in intelepciune. Aminteste-ti ca toate greselile tale te-au invatat lectii importante de viata. Ceea ce va ofera Universul in acest moment este o oportunitate de a schimba istoria. Asadar, pastrati viziunea a ceea ce creati in imaginatia voastra pe masura ce mergeti mai departe. Sfat: este timpul sa schimbam istoria.

Publicitate

Publicitate

Autor