Horoscop zilnic, 2 septembrie 2022. Este timpul ca Fecioara sa faca primul pas

Aceasta zi este potrivita atat pentru munca fizica, cat si pentru stresul mental. Dar ai grija: in aceasta zi poti fi inselat sau tentat la o achizitie scumpa.

Berbec

Te-ai saturat sa te simti prins intr-o viata pe care tu insuti ai creat-o. Oricat de simplu suna, respira. Recunoaste-ti ca ai de ales si deja ai facut-o. Ai facut ceea ce ai crezut ca e mai bine la momentul respectiv si e suficient. Incet si constant, noi cai se vor deschide inaintea ta. Sfat: Puterile divine te vor ajuta in aceasta zi.

Taur

Poate nu trebuie sa faceti totul impreuna. Poate ca nu trebuie sa va iubiti unul altuia prietenii ca si cum ar fi ai vostri. Pastrarea distantei si stabilirea unor limite sanatoase este cheia reechilibrarii acestei relatii. Comunicati-va nevoia de spatiu in mod clar si distinct. Sfat: Spune intotdeauna adevarul.

Gemeni

Tu esti Spirit, dansul vietii in lumea fizica. Amintiti-va de puterea voastra ca arbitru si co-creator al acestei realitati. In aceasta zi, trebuie sa intelegi ce a functionat in viata ta si ce nu. Si faceti modificarile necesare. In aceasta zi, dorintele tale se pot implini cu adevarat. Principalul lucru este sa intrebati corect. Sfat: Lasa magia cuvintelor sa-ti faca dorinta sa devina realitate.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 14 septembrie 2022. Berbecul trebuie sa se axeze pe lucrurile care ii aduc placere

Rac

Stelele te incurajeaza sa-ti intorci privirea spre interior. Esti in varful emotiilor tale, iar forta ta interioara este debordanta. Nu o lasa sa se iroseasca. Este posibil ca in aceasta zi sa puteti genera idei pentru optimizarea fluxurilor de lucru si poate chiar sa le implementati. Increderea se va dovedi a fi cheia succesului tau. Sfat: Impartaseste-ti puterea interioara cu cei din jurul tau.

Leu

In aceasta zi, ti se pare ca nu poate fi mai rau. Dar intreaba-te: cat de mult ai facut pentru a face diferenta? Mai faceti un efort. Priveste dincolo de norii gri care te inconjoara chiar acum. Ceva iti spune ca esti redirectionat catre adevarata ta cale. Sfat: intindeti norii cu mainile.

Fecioara

Nu mai asteptati semnalul. Fa primul pas catre obiectivul tau. In aceasta perioada pot aparea si probleme de comunicare. Dar nu te ascunde, ci impinge-te si gaseste curajul de a fi totusi sincer si stii ca oamenii te vor respecta mult mai mult pentru asta. Sfat: Fii sincer cu tine si cu cei din jur, in ciuda disconfortului tau.

Balanta

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 24 august 2023. Zi plina de oportunitati, profitati de ele

Te-ai trezit cu un sentiment neobisnuit. Esti recunoscator pentru locul in care esti, esti recunoscator pentru unde mergi si esti recunoscator pentru oamenii din jurul tau. Acest lucru te face un magnet pentru lucruri bune. Asa ca nu uitati sa rasplatiti Universul cu bunatate: directionati-va energia catre fapte bune si aduceti un zambet pe fetele celor dragi.

Scorpion

Viata este pe cat de complexa, pe atat de simpla. Uneori, ceaiul dulce va trebui spalat cu o pastila amara. In ciuda succesului aparent, infrunta adevarul. Invata sa accepti atat lucrurile rele, cat si cele bune. In acest sens, apropo, simtul umorului ajuta foarte mult. Sfat: Inghititi pastila amara si infruntati adevarul.

Sagetator

Nimanui nu-i place sa fie manipulat. Si cu siguranta nu vei putea controla absolut intreaga lume. Renunta la acest sentiment fals. In loc sa joci remorcherul, fa un pas inapoi. Mediteaza, relaxeaza-te cu tine insuti.

Capricorn

Astrele spun ca in aceasta zi drama te asteapta cu majuscula. Dar inainte de a da vina pe altii pentru ceea ce se intampla, uita-te bine la tine in oglinda. Este posibil ca partea ta intunecata a personalitatii si actiunile tale din trecut sa fi condus la starea actuala a lucrurilor. Cel mai probabil, esti atat de obtinut sa castigi o cearta incat poti depasi cu usurinta limitele decentei.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 7 ianuarie 2022. Ce aduce ziua de Sf. Ioan pentru fiecare zodie

Varsator

Gaseste o noua dragoste sau scrie o carte. Urmariti-va impulsurile. Dorintele tale te vor indrepta in directia corecta. Sfat: Crede in visele tale, iar Universul te va indrepta catre ele. Important este sa nu renunti.

Pesti

Stelele va atrag atentia asupra nivelului propriilor forte. Nu poti face ce vrei, chiar daca te straduiesti pentru asta. Cu toate acestea, poti lasa ajutorul sa curga prin tine. Uneori sprijinul poate veni din locuri neasteptate. Sfat: Nu va fie teama sa acceptati ajutor.

Autor