Horoscop zilnic, 27 august 2022. Zi destinata curatarii sufletesti

In aceasta zi va trebui sa va luati ramas bun de la ideile fantomatice si de la oamenii nedoriti.

Berbec

Sfarsitul lunii guverneaza nu numai fluxul si refluxul, ci si fluctuatiile din viata ta. Amintiti-va ca roata se invarte constant. Uneori viata se ofera sa gusti din roadele dulci ale muncii, iar uneori te face sa bei o ceasca de otrava, care poate fi un medicament, sau poate un elixir al iubirii. Priveste totul ca parte a unui joc cosmic care intoarce totul in mod constant peste cap. Amintiti-va ca majoritatea dificultatilor care apar pe calea voastra nu sunt pedepse, ci incercari. Sfat: o zi grea se poate transforma intr-un elixir al iubirii.

Taur

Publicitate

Persoana de langa tine s-ar putea sa fie un zece din zece, dar nu te-a protejat de intemperii si nici nu ti-a stat alaturi atunci cand ai avut  nevoie cel mai mult de ea. Nu mai puneti scuze pentru aceasta conexiune. Punerea unor astfel de oameni pe un piedestal nu va face decat sa iti iei ramas bun de la ei mai greu. In schimb, trebuie sa activati portalul iubirii de sine. Aminteste-ti cine esti si de ce esti inca aici. Stelele iti amintesc ca uneori e mai bine sa iubesti oamenii de departe. Sfat: este timpul sa puneti iubirea de sine pe primul loc.

Gemeni

Nu exista instructiuni. Este imposibil sa inveti sa iubesti intr-o noapte, este imposibil sa nu plantezi nimic si dintr-o data sa ai o gradina frumoasa. Lasa relatia sa se desfasoare asa cum ar trebui. In acelasi timp, permiteti-va sa fiti vazut si auzit. In acest proces, vei invata multe despre tine. In aceasta zi, ucenicia devine tema principala. Exista lectii valoroase de invatat din povestile celor care au mers pe aceasta cale inaintea ta. Sfat: Petrece timp cu mentori in care ai incredere si fa lucrurile pas cu pas.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 29 martie 2021. Fecioara are parte de o zi foarte stresanta

Rac

Nu a iesit asa cum ti-ai imaginat. Concentrarea asupra oportunitatilor ratate va creste doar durerea si ranirea. In schimb, ar trebui sa te impaci cu faptul ca odata ai facut ceea ce credeai ca este necesar. Ai ocazia sa-ti redirectionezi energia catre realizarea viselor tale. Cheia este sa stabiliti obiective realiste. Sfat: concentreaza-te pe ceea ce se intampla acum.

Leu

Sfarsitul lunii te obliga sa te uiti inapoi si sa-ti evaluezi progresul. Observati ce a fost prin prisma intelepciunii. Au fost lucruri care au functionat perfect si au fost lucruri care au provocat o mare dezamagire. Cu toate acestea, esti recunoscator pentru tot, pentru ca intelegi ca esecurile te-au invatat lectii importante de viata. Sfat: luati o clipa pentru a privi inapoi.

Fecioara

Uneori, simti ca totul ti se ia, iar lumea asa cum o stii nu mai exista. In perioadele de stres, este important sa-ti reamintesti ca totul se intampla pentru tine, nu din cauza ta. Cand vine vorba de relatiile tale interpersonale, iti aminteste de puterea detasarii. Sfat: este mai bine sa nu iei lucrurile personal astazi.

Balanta

Legaturile de familie pot fi atat frumoase, cat si puternice in acelasi timp. Dar asta nu inseamna ca ati incetat sa sustineti. In acest weekend ar trebui sa va conectati cu spiritele inrudite. Cu cei care va impartasesc convingerile si valorile, care va inteleg fara cuvinte. Cel mai minunat aspect al acestor conexiuni este ca nu se potrivesc perfect in cutii si va ofera libertatea de a va exprima cu tot curajul. Sfat: Ai incredere ca esti iubit si sprijinit.

Scorpion

A fost o perioada dificila. Un prieten sau o cunostinta poate dori sa imprumute bani sau ceva de valoare de la tine. Aminteste-ti ca este in regula sa spui „nu” daca nu te simti pregatit sa-ti oferi resursele cuiva in acest moment. Si daca aveti nevoie de cineva care sa plateasca inapoi, nu va fie teama sa dati acel telefon. A sti cand sa fii asertiv este o superputere care trebuie dezvoltata. Sfat: Cere ceea ce ti se datoreaza fara sa te simti vinovat sau rusinat.

Sagetator

Sunteti gata sa va luati un angajament pe termen lung? Stelele cheama sa trezeasca schimbarile pe care vrei sa le vezi. Ai incredere ca vei asista la schimbari dinamice in relatiile tale interpersonale. Amintiti-va, este la fel de important sa va exprimati nevoile si dorintele. Spune-le cum vrei sa fii iubit. Ofera-le o idee despre viata pe care vrei sa o creezi cu partenerul tau. Sfat: Invata sa-ti articulezi in mod corespunzator nevoile si dorintele.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 14 mai 2022. Norocul este de partea Fecioarei

Capricorn

Stelele va atrag atentia asupra imprejurimilor. Oameni care te fac sa te simti bine, oameni care te fac sa te simti in siguranta. Cei care te fac sa te simti viu si real. Ei merita atentia ta nedivizata astazi. Problemele legate de casa si proprietate pot fi, de asemenea, in centrul atentiei. Sfat: Petrece timp cu cei cu care te simti cel mai bine si renunta la cei care iti dau emotii negative.

Varsator

Nu trebuie sa interactionezi cu toata lumea decat daca face parte din profesia ta. In acest weekend, ti se reaminteste importanta de a-ti alege cu intelepciune interactiunile sociale, in loc sa spui da tuturor celor pe care ii intalnesti pe parcurs. De asemenea, este foarte recomandat sa va investiti energia in eforturi creative in acest moment. Sfat: alege-ti cu intelepciune cercul de prieteni.

Pesti

Te-ai trezit dintr-un somn profund, adanc. Totul va arata, va mirosi si va avea un gust diferit. Vei sti intotdeauna ce este bine pentru tine si ce nu. Lasati aceasta voce a intelepciunii sa va ghideze intotdeauna. Nu pierde niciun minut cu ceva care nu-ti va aprinde focul interior si nu-ti va trezi vocea sufletului. Sfat: Lasa vocea ratiunii sa te ghideze.

Publicitate

Autor