Horoscop zilnic, 19 august 2022. Scorpionul trebuie sa accepte schimbarea

Un moment ideal pentru orice actiuni, fapte active, rezolvarea problemelor controversate si riscante. Aceasta zi este plina de energie, asa ca foloseste-o cu intelepciune. Poate ca ar trebui sa stai cateva ore sau chiar minute la o intrebare pe care nu ai putut-o rezolva in zilele anterioare, iar solutia va veni ca prin farmec.

Berbec

Cu siguranta nu vrei sa faci ceea ce se asteapta de la tine. Nu vrei sa intri intr-o cutie care nu a fost niciodata destinata tie. Este timpul sa te reconectezi cu adevaratul tau sine, aruncand toate regulile pe fereastra. Sfat: Fa-te fericit.

Taur

Publicitate

Stelele te cheama sa fii mai intelept respectandu-ti propriile limite. Ai grija de tine inainte de a-ti face griji pentru ceilalti. Aminteste-ti ca exista oameni in cercul tau exterior care iau fara probleme, dar nu dau nimic in schimb. Cand vine vorba de chestiuni de bani, trebuie sa fii atent. Sfat: gandeste-te mai intai la tine si abia apoi la ceilalti.

Gemeni

Abilitatea ta de a invoca miracole a crescut. Trebuie sa mergi in salbaticia metafizica pentru a aprinde un foc in tine. In aceasta zi, majoritatea actiunilor vor veni usor, ca prin farmec. Sfat: Lasa miracolul sa intre in viata ta.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 19 august 2021. Varsatorul trebuie sa isi faca ordine in viata

Rac

Daca te gandesti de mult la calatoriile pe distante lungi, acum este momentul sa incepi sa-ti planifici vacanta. Insa astrele spun ca in acest moment se poate intampla nu doar odihna mult asteptata, ci si ceva mai mult. Dragostea pluteste in aer. In urmatoarele cateva zile, unii dintre voi s-ar putea sa primeasca o oferta de a cunoaste pe cineva care locuieste in alt oras. S-ar putea sa va intalniti dragostea.

Leu

Activarea puterii tale personale iti permite sa obtii ceea ce odata credeai ca este imposibil. Weekend-ul tau va fi petrecut in energia jocului. Lista ta de facut pentru azi: odihna si o ceasca de cafea. Sfat: Activeaza-ti sursa de putere.

Fecioara

Publicitate

Prognoza de astazi se adreseaza celor care sunt intr-o relatie. Ganditi-va la modul in care fortele voastre combinate ale iubirii pot provoca o schimbare in constiinta colectiva. Cand vine vorba de dragoste si relatii, este posibil sa cauti ceva neconventional. Odata ce renunti la notiunea de „cel unic”, vei putea experimenta interconectarea in toate relatiile tale. Sfat: Gaseste ceva nou in relatia ta.

Citeste si articolul :   Horoscop 20- 27 septembrie. Zodiile norocoase

Balanta

Esti blocat intr-o bucla de timp care te innebuneste. Realizeaza ca viata este pe cat de dezordonata, pe atat de frumoasa. Realizati ca unele raspunsuri nu le vom avea niciodata. Doar scapa de nevoia de a obtine raspunsul dorit de la ei, iar si iar intoarcerea gandurilor in trecut. Sfat: Unele intrebari nu vor primi niciodata raspuns.

Scorpion

Stelele va atrag atentia asupra lumii, frumusetii si esteticii. Nu esti chemat pentru schimbari majore, dar chiar si schimbarile mici vor insufla un nou val in viata ta. Incepe prin a te intreba ce fel de energie ai vrea sa apelezi in ziua ta. Amintiti-va, armonizarea spatiului dvs. nu ar trebui sa loveasca portofelul. Sfat: Lasa schimbarea sa intre in viata ta.

Sagetator

Cum poti lupta cu munca din greu? In ciuda faptului ca faci parte din echipa de multi ani, incepi sa te gandesti sa renunti. In acelasi timp, recunoasteti ca puteti face multe pe cont propriu. Dar sa ai echipa potrivita alaturi de tine este o parte integranta a procesului de imbunatatire. Sfat: Luati in considerare modernizarea fluxurilor de lucru.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 3 ianuarie 2021. Racii sunt instabili emotional

Capricorn

Voalul s-a ridicat. Acum puteti vedea aceasta situatie pentru ceea ce este. Acum puteti intelege mai bine tiparele care s-au repetat iar si iar. Va puteti opri la nesfarsit asupra trecutului, dar acest lucru nu va aduce usurare si nu va rezolva toate problemele. Sfat: Nu mai ramane in trecut.

Varsator

Drumul tau catre libertatea personala incepe in momentul in care incepi sa pui la indoiala presupunerile false care au fost inradacinate in tine de mult timp. Acordati un moment pentru a intelege cum va limitati propria crestere. Sfat: scapa de greutatea asteptarilor nerealiste.

Pesti

Cu totii avem propriile moduri de a comunica cu ceilalti, iar unii dureaza mai mult sa se deschida decat altii. In loc sa te compari cu ceilalti, accepta-te pe tine cel adevarat. Acordati atentie celor care isi croiesc incet drum in cercul vostru interior. Sfat: Schimbati modul in care comunicati cu ceilalti.

Publicitate

Autor