Adaugati 4 linguri de bicarbonat de sodiu in chiuveta: este suficient pentru a rezolva o mare problema

Este nevoie doar de o cantitate mica de bicarbonat de sodiu pentru a curata scurgerea chiuvetei. Ideal este sa aveti intotdeauna acest produs natural de curatare in dulapuri. Intr-adevar, permite curatarea in profunzime a tevilor datorita proprietatilor sale formidabile!

Bicarbonat de sodiu: sunt necesare doar patru linguri pentru a desfunda o chiuveta

Datorita proprietatilor sale abrazive, bicarbonatul de sodiu poate depasi orice blocaj. Pentru a face acest lucru, este important sa goliti canalul in mod ad-hoc. Utilizarea bicarbonatului de sodiu poate contribui in mare masura la desfundarea canalelor de scurgere care se pot infunda cu reziduuri chimice, par sau deseuri alimentare. Pentru a face acest lucru, turnati patru linguri din aceasta pulbere alba in teava inainte de a turna apa clocotita in ea. Puteti adopta acest truc in fiecare saptamana pentru a preveni blocajele  . Aveti grija, daca totusi conductele dumneavoastra sunt din PVC, este indicat sa nu folositi apa clocotita des, cu riscul de a le deteriora.

Citeste si articolul :   10 ingrediente din pasta de dinti care cauzeaza o serie de probleme de sanatate

Exista si alte trucuri cu bicarbonat de sodiu pentru a desfunda o scurgere

Pe langa utilizarea bicarbonatului de sodiu si a apei clocotite, exista si alte trucuri eficiente cu aceasta pulbere alba abraziva pentru a desfunda canalele de scurgere.

Publicitate

– Bicarbonat de sodiu si lamaie pentru a desfunda canalele de scurgere

Publicitate

Aceasta combinatie formidabila este eficienta si in aromatizarea bucatariei. Pentru a-l aplica, incepeti prin a turna o jumatate de cana de bicarbonat de sodiu in canalul de scurgere. Se adauga apoi o jumatate de cana de suc de lamaie, apoi se inchide scurgerea cu un dop si se lasa cele doua produse sa actioneze doua ore. Tot ce trebuie sa faci este sa lasi apa fierbinte sa curga pentru a dezintegra infundarea. Puteti spune la revedere mirosurilor neplacute legate de alimentele blocate in canalizare.

– Bicarbonatul de sodiu si otetul alb sunt excelente pentru desfundarea scurgerii

Puteti scapa de scurgerile infundate folosind un ingredient ecologic. Pentru a profita de acest truc, va trebui sa turnati o cana de otet alb in scurgerea chiuvetei. Apoi adaugati apa clocotita, un ingredient fundamental pentru indepartarea depunerilor dure si pentru a permite tevii sa se curete complet. Datorita acestei tehnici, puteti scapa si de  mirosurile neplacute. Puteti folosi aceasta metoda pentru a desfunda si scurgerea cazii.

Citeste si articolul :   Pentru a scapa de mirosurile neplacute din cosul de gunoi , acest produs comun este esential

– Bicarbonatul de sodiu si sarea va vor ajuta sa desfundati tevile

Exista modalitati ecologice de a desfunda cu usurinta canalele de scurgere. Pentru aceasta, va trebui sa turnati bicarbonat de sodiu si sare grunjoasa in canalul de scurgere. Lasati aceasta combinatie peste noapte. Ultimul pas: turnati un litru de apa clocotita pentru a spala scurgerea.

Publicitate

Autor