5 plante care va curata si improspateaza casa

Datorita actiunii lor fotosintetice, plantele elibereaza oxigenul ideal pentru a raci rapid o camera.Puneti-le in casa dvs. va va aduce o atmosfera de vara in timp ce va improspatati.

Stiai ca plantele te pot ajuta atunci cand este cald? Ele nu numai ca va protejeaza de caldura, ci si racesc mediul si imbunatatesc calitatea aerului. O planta care purifica aerul din casa poate garanta niveluri excelente de igiena si poate elimina fumul  de la tigari si substante toxice.

Sansevieria

Este o planta verde frumoasa, cu un continut ridicat de apa care elibereaza aer proaspat si, de asemenea, elibereaza oxigen. Este ideala pentru a va mentine racoros in noptile fierbinti de vara. Sansevieria, cunoscuta si sub numele de limba soacrei, ar trebui sa fie in fiecare casa. Aceasta planta elimina poluantii, toxinele si produce o cantitate mare de oxigen, chiar si noaptea. Prin urmare, este oportun sa o tineti  in camera. Este usor de intretinut si trebuie udata  doar cand devine uscata. Trebuie udat doar o data pe luna si prospera in zonele cu aer mai uscat.

Publicitate

Dracaena

Floarea Dracaena este o planta nepretentioasa. Poate rezista practic in orice conditie si creste in orice locatie, de la insorit la umbra totala. Dracaena bine inradacinata poate fi plasata afara in timpul sezonului cald. Este o planta care purifica aerul si elimina toxinele precum xilenul, formaldehida si benzenul. Astfel, aerul pe care il respiri in casa ta este mult mai putin umed si mai proaspat. Aceasta planta este unul dintre cei mai buni aliati impotriva caldurii!

Iedera

Iedera este una dintre cele mai populare plante de balcon si gradina. Este perfect pentru decorarea peretilor si ferestrelor. Iedera elimina doar xilenul, benzenul si oxizii de carbon din aer, dar mai ales protejeaza peretii casei tale de umiditate. Asezat langa usa din fata sau ferestre, te va proteja de caldura!

Ficusul

Ficusul este una dintre cele mai populare si indragite plante de interior. In cazul in care nu stiai, ficusul are un rol mai important decat a fi doar o planta decorativa in casa ta. Imbunatateste calitatea aerului din casa. Frunzele sale absorb unele substante toxice periculoase pe care le gasiti in aerul locuintelor, cum ar fi benzenul, tricloretilena si formaldehida.

Citeste si articolul :   3 sfaturi eficiente pentru a indeparta mucegaiul negru de pe pereti in 5 minute

Crizantema

Crizantema este o planta decorativa care curata aerul de toxinele emise de substantele chimice. Este recomandat sa asezi aceste plante in ghiveci in camera in care petreci mai mult timp pentru a improspata aerul.

Publicitate

Autor