Plantati coji de oua in gradina si vedeti ce se intampla

Descopera cum sa folosesti ouale pentru a le face un ingrasamant natural pentru inflorirea optima a plantelor tale si intretinerea gradinii tale.

Cum sa folositi cojile de oua pentru a obtine un ingrasamant natural?

Cojile de oua sunt adevarati aliati pentru gradina ta. Ele resping in mod natural toate insectele care pot dauna gradinii tale si sunt un ingrasamant natural si eficient pentru plantele tale. Si din motive intemeiate, acestea contin o multime de minerale care va pot hrani plantele. Puteti zdrobi cojile si lasati-le sa se usuce la soare cateva zile inainte de a le amesteca cu pamantul. Este un ingrasamant natural care va hrani plantele din gradina ta.

Va puteti recicla ouale folosind cojile lor pentru intretinerea gradinii sau a casei. Aceste sfaturi vor face viata de zi cu zi mai usoara.

– Coji de oua pentru a hrani aricii din gradina ta

Daca nu stii ce sa faci cu cojile de oua ramase, le poti oferi aricilor din gradina ta. In loc sa va aruncati cojile de oua de prepelita, le puteti pastra pentru a hrani aricii, carora le plac in mod deosebit. Desi se hranesc in principal cu proteine ​​animale, aricii apreciaza si cojile de oua de cel mult  doua ori pe luna.

Citeste si articolul :   10 plante de interior care aduc fericire si prosperitate acasa

– Imbunatatiti compostul cu coji de oua

Iti poti imbunatati compostul cu oua. Cojile de ou ajuta la echilibrarea PH-ului compostului deoarece contin calciu . De asemenea, sunt bogate in minerale si ii vor furniza toti nutrientii necesari plantelor.

– Coji de oua pentru a proteja plantele

Pentru a preveni stricarea fructelor si legumelor, puteti depune coji de ou in jurul gradinii de legume pentru a preveni proliferarea putregaiului de la capatul florilor . Datorita mineralelor si macronutrientilor lor, cojile de oua va protejeaza plantele de micile pete negre.

Cojile de oua sunt ingredientul ideal pentru intretinerea gradinii tale si favorizeaza buna dezvoltare a plantelor tale. Ele va pot ajuta, de asemenea, sa intretineti interiorul casei dvs. cu diferitele sale proprietati.

Autor