Horoscop zilnic, 9 iulie 2022. Este timpul ca Pestii sa lucreze la viitorul lor

Aceasta zi este favorabila creativitatii si dezvoltarii personale. Gasiti o activitate care va inspira si dedicati-i cat mai mult timp. Tot astazi, astrele recomanda sa faci pasul necesar intr-o relatie.

Berbec

Faci ceva gresit si tu insuti stii asta. Lasa-ti sentimentele, accepta realitatea si ia-o de la capat. Deschide-te in fata oamenilor si ei te vor ajuta. Atunci cand continuam sa facem ceea ce nu ne place, riscam sa ajungem la depresie. Cel mai simplu mod in care putem preveni acest lucru este sa scapam de ceea ce ne supara constant. Sfat: Fii aproape de cei de la care vrei sprijin.

Taur

Asteptarea poate fi frustranta, avand in vedere ca esti obisnuit sa faci mereu ceva. Dar nu te descuraja si accepta evenimentele vietii tale, oricare ar fi acestea. Vei putea privi totul intr-un mod nou si vei avea de castigat. Sfat: Nu lua decizii pripite.

Gemeni

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 31 mai 2020. Previziuni astrale pentru toate zodiile

Nu mai fi capricios, lumea nu se invarte in jurul tau. Daca nu poti sa-ti inchizi ego-ul si sa incepi sa ceri sfaturi, nu vei obtine niciodata ceea ce iti doresti. Sfat: Nu va fie teama sa cereti ajutor, mai ales de la cei apropiati.

Rac

Pentru Rac, zicala „nu o persoana vine cu o idee, ci o idee alege la ce persoana sa vina” este actuala astazi. Urmeaza-ti inspiratia. Cu siguranta te va pune pe un piedestal. Sfat: Fii creativ, ai incredere in tine.

Leu

Nu mai evita emotiile, arunca-te in ele. Ele va vor ajuta sa treceti mai departe de trecut si sa o luati de la capat. Sfat: Incorporeaza emotiile in viata ta.

Fecioara

Lasa oamenii si lucrurile care te retin. Nu iti va fi usor, dar in cele din urma vei putea sa te depasesti si sa treci la o noua etapa a vietii. Viitoarul este asa frumos daca intram in el fara incarcatura trecutului. Sfat: Dati drumul trecutului care cantareste prea mult.

Balanta

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 17 ianuarie 2021. Leul poate primi o propunere interesanta

Cei buni si rai din viata ta fac parte din designul universului. Invata sa ierti. Iertarea te va vindeca, te va schimba si te va elibera. Sfat: Invata sa ierti, dar sa si sa renunti la trecut.

Scorpion

Fa ceva ce nu ai mai facut inainte. Schimba-te, nu amana pana maine. Invata sa-ti asumi riscuri si sa spui da oamenilor. Acest lucru va va ajuta la cresterea interioara. Sfat: Descoperiti si profitati de noi oportunitati.

Sagetator

Ai fost la momentul potrivit, la locul potrivit. Dar cum il folosesti depinde de tine. Nu-ti fie frica sa faci ceea ce ai facut inainte si fa primul pas singur, ceilalti vor veni de la sine. Sfat: Nu va fie teama sa faceti primul pas.

Capricorn

Accepta momentele negative din viata ta. Intotdeauna vor fi dificultati, dar ele doar ne intaresc. Se apropie o perioada in care o sa intelegi ca toate au un sens si ca a mertitat tot efortul de pana acum. Negativul apare doar ca sa ne putem bucura mai mult de pozitiv. Sfat: Nu va fie frica de provocari.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 30 martie 2023. Zi plina de reusite pentru Balanta

Varsator

Ai realizat ca viata, ca o zebra, are dungi albe si negre. Ai trecut prin tot felul de suisuri si coborasuri care te-au facut mai puternic. Meriti roadele muncii tale, dar acesta nu este un motiv sa te opresti aici. Sfat: Treci mai departe.

Pesti

Pierderile trebuie compensate cu castiguri. Fericirea nu poate dura pentru totdeauna, dar nici nefericirea nu poate dura. Oameni noi si aventuri vor aparea in viata ta. Sfat: incepeti sa construiti un viitor mai bun.

Autor