Horoscop zilnic, 17 iunie 2022. Varsatorul trebuie sa invete sa ceara ajutor atunci cand are nevoie

Acesta este momentul pentru o reinnoire majora: schimbarea granitelor in comunicarea cu ceilalti, stabilirea de noi obiective pentru obiective si gasirea surselor de inspiratie. Universul promite asistenta in acest sens.

Berbec

O tema importanta a zilei pentru Berbec este definirea granitelor. Gandeste-te la lucrurile pe care esti dispus sa le accepti si la lucrurile cu care nu esti de acord. Acest lucru va va permite sa nu dati inapoi de la presiunea celeilalte persoane. Cand vine vorba de chestiuni creative, astrele te indeamna sa eviti plagiatul. Nu va fie teama sa va creati propria idee, chiar daca unele dintre idei pot parea lipsite de etica pentru altii. Tine minte, daca nu ai grija de tine, nimeni altcineva nu o va face. Sfat: Stabileste limite pe care altii nu le pot trece.

Taur

Publicitate

Goana s-a terminat, Taur. Acum sunteti amandoi pe aceeasi lungime de unda in ceea ce priveste viitorul relatiei voastre. Faceti un pas spre intarirea lor astazi. Impartaseste-ti adevaratele intentii si temeri. Este nevoie de o anumita doza de curaj pentru a-ti permite sa fii vulnerabil? Taurul pereche poate descoperi ca este timpul pentru abundenta si lux. Partenerul tau are chef sa-ti rasfete fiecare fantezie. Sfat: Nu-ti fie teama sa fii vulnerabil fata de persoana iubita.

Gemeni

Nu trebuie sa-ti pui toate cartile pe masa daca nu vrei. Nu trebuie sa-ti dezvolti inima si sufletul, Gemeni. Adevarata intimitate necesita timp; increderea se construieste de-a lungul anilor. Renunta la ideile opresive despre cine ar trebui sa fii sau cum ar trebui sa arate relatia ta. Gasiti un ritm care vi se potriveste. Astrele iti spun ca intri intr-o perioada de schimbare in viata ta. Sfat: Gasiti un ritm care sa va fie potrivit.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 3 iulie 2021. Scorpionul poate obtine o avansare

Rac

Continua sa cresti semintele pe care le-ai plantat, Rac. Pastrati-va concentrarea si continuati sa actionati asupra ei. Claritatea in problemele de lucru va aduce in cele din urma oportunitatile necesare pentru atingerea scopului. Astazi, astrele va atrag atentia si asupra colaborarilor creative. Partenerii care sunt la fel de pasionati de subiect ca si dvs. va vor ajuta sa creati o adevarata magie. Sfat: colaborarea creativa promite sa fie foarte fructuoasa astazi.

Leu

Astazi stelele va atrag atentia asupra importantei luminii si fluiditatii. Aminteste-ti ce sarcini ai reusit sa rezolvi fara probleme. In acelasi timp, fii constient de ceea ce nu mai contribuie la cresterea ta. Acest lucru va va ajuta sa va curatati calea si sa investiti in proiecte care se aliniaza obiectivelor dvs. pe termen lung. Astfel, intri intr-o perioada de stabilitate financiara. In curand vei avea resursele de care ai nevoie pentru a investi in proiectul visurilor tale. Sfat: marele tau plan se implineste!

Fecioara

Se pare ca necazurile se produc in paradis. A trai cu cineva este rareori usor, Fecioara, mai ales daca esti pe pozitie. Cu toate acestea, acesta este cursul natural al vietii si urmatoarea etapa a relatiei. In loc sa eviti inevitabilul, vorbeste. Vorbeste despre limitele tale si despre ce vrei. In acelasi timp, lasati interlocutorul sa vorbeasca, sa se gandeasca la gandurile si sentimentele sale. Crede-ma, solutia pe care o cauti este chiar acolo. Sfat: Impartaseste-ti limitele si dorintele.

Balanta

Este putin valoros sa arati bine doar pe rapoarte plictisitoare sau sa castigi un avantaj asupra celorlalti intr-un mod necinstit. O adevarata placere poate fi obtinuta daca iti demonstrezi singur succesul. Pentru a face acest lucru, trebuie sa lucrezi la ceea ce pare a fi cu adevarat important pentru tine. Un cuvant catre intelepti: investeste in visele tale. Uita de avertismentele altora. Daca toti am astepta sprijin inainte de primul pas, am astepta foarte mult timp. Sfat: asculta-ti inima.

Scorpion

S-ar putea sa nu te simti dezamagit pentru ca lumea te lasa atunci cand ai nevoie. Poate va simtiti asa din cauza pierderii accesului la Sursa. Reveniti la inceput pentru a restabili aceasta conexiune. Mergeti in natura- un loc in care puteti comunica cu plante, copaci si pasari. Simpla contemplare te va ajuta sa te intorci pe picioare si sa gasesti inspiratie pentru realizarile viitoare. Sfat: Gasiti o noua sursa de inspiratie.

Sagetator

Nu te mai gandi la bani tot timpul, Sagetator! Foarte curand vei deveni bogat si vei inceta sa mai calculezi veniturile sau cheltuielile pe calculator. Lasa Universul sa aiba grija de tine. Este posibil ca in curand sa primesti o scrisoare pretuita de la iubitul tau si un cadou mult asteptat de la un prieten.  Sfat: inceteaza sa te panichezi si relaxeaza-te.

Capricorn

Hopa, se pare ca ai facut din nou aceasta greseala! Au spus da de fiecare data cand ar fi trebuit sa spuna nu. Ai incercat sa musti mai mult decat poti mesteca. Intelege de unde vine nevoia ta de a multumi pe toata lumea si cum iti saboteaza fericirea. Alegeti astazi. Lasa-i pe altii sa fie dezamagiti. Eliberandu-te de povara asteptarilor, vei castiga adevarata libertate. Cei care te apreciaza cu adevarat nu vor pleca oricum. Sfat: Incearca sa te multumesti pe tine astazi, chiar daca ii dezamagesti pe ceilalti.

Citeste si articolul :   Pana la sfarsitul anului, 3 semne zodiacale vor experimenta fericirea

Varsator

Cu totii avem nevoie de un tovaras in viata, Varsator. Cineva care este gata sa sprijine, indiferent de ce, sa imparta povara grijilor si dificultatilor. Daca simti ca tragi totul pe cont propriu, nu-ti fie teama sa ceri ajutor. Pentru unii, aceasta zi va aduce constientizarea ca bagajul trecutului ii impiedica sa mearga inainte. Ganditi-va cum sa scapati de exces.

Pesti

Motto-ul zilei este cuvantul: calm. Este timpul sa nu mai alergam catre un vis necunoscut, Pesti. Te poti opri pentru un timp. Nu este nevoie sa grabiti procesul. Luati-va cat timp aveti nevoie pentru a va gasi locul in viata. Viata personala sau munca? Prieteni sau persoana iubita? Se pare ca este timpul sa prioritizezi. Dar nu te gandi prea mult la asta. Alegerea corecta va ajuta la formarea inimii. Sfat: Asculta-ti vocea interioara.

Publicitate

Autor