Horoscop zilnic, 31 mai 2022. Varsatorul trebuie sa profite de orice oportunitate

Aveti timp sa finalizati toate lucrurile importante pentru a petrece sfarsitul zilei cu placere si cu inima linistita. Acordati atentie informatiilor primite. Va puteti astepta la sfaturi valoroase de la oameni din trecut.

Berbec

Berbec, totul pare perfect pe hartie. Cu toate acestea, exista un sentiment coplesitor ca esti blocat in treapta a doua; ca lucrurile pe frontul interpersonal nu par sa mearga nicaieri, in ciuda eforturilor tale de a pasi pe pedala de acceleratie. Ce este adevarul? Nu poti schimba alti oameni. Nu ii poti determina sa ia initiativa pana nu sunt de fapt gata sa faca saltul metaforic. Singurul lucru pe care il poti face este sa ramai in vibratia a ceea ce chemi, sa ai rabdare si sa ai incredere ca ceva care este al tau isi va gasi drumul in universul tau. Sfat: Delegati responsabilitati.

Taur

Publicitate

Taur, esti una cu ritmul cosmic. Simti fluxul ca niciodata inainte. Luati asta ca o confirmare ca sunteti in energia a ceea ce ati manifestat si ca totul va incepe sa se lase la loc fara probleme in zilele urmatoare. Amintiti-va sa ramaneti in spatiul deschiderii adoptand mantra „nu urmariti, atrageti”. Ce-ti sopteste universul la ureche: este deja al tau! Sfat: Traieste dupa principiul conservarii energiei.

Gemeni

Gemeni, fiecare experienta este perfecta si fiecare experienta va sustine evolutia umana intr-un mod diferit. Astazi ti se cere sa privesti dincolo de „bine” si „rau”, in timp ce accepti lucrurile asa cum sunt. A lua o perspectiva neutra te va ajuta sa te impaci cu locul in care te afli, sa renunti la frustrare si sa faci un salt in necunoscut. Momentul pentru a actiona este aici si acum. Sfat: acordati-va un val de pozitivitate.

Citeste si articolul :   Horoscop Mariana Cojocaru 15 -21 martie 2020! Probleme in dragoste, rafuieli in familie si tensiuni la locul de munca!

Rac

Racul, chiar si relatiile angajate au propriile lor caracteristici. Intorsaturi si comploturi pentru care ati putea sau nu sa fiti pregatit. Este important sa va amintiti ca ati crezut in aceasta legatura in viata voastra. Ai incredere in tine ca vei fi ancora pentru tine si pentru ceilalti. Totul va fi bine. Sfat: Deschide-ti inima catre lume.

Leu

Leu, avem in joc un caz de intoxicare amoroasa. Ca sa nu mai vorbim de pasiunea care este sinonima cu noile relatii. Cu toate acestea, nu va grabiti sa preziceti viitorul. Bucurati-va de multele momente minunate care vi se ofera pe parcurs! Ceva imi spune ca doar se va imbunatati. Tine minte, sarcina ta este sa te arati cat mai complet posibil – fara filtre. Cand iti lasi garda jos, creezi un spatiu sigur pentru ca altii sa fie in jurul tau asa cum sunt ei. Sfat: Nu-ti fie frica sa fii spontan.

Fecioara

Fecioara, citirea printre randuri este cu siguranta unul dintre darurile tale, avand in vedere ca esti destul de intuitiva. Dar nu orice dilema va cere sa accesati dimensiunile superioare. In loc sa incerci sa accesezi ceea ce se intampla in capul altcuiva, intreaba. Abordarea directa va lucra cu siguranta in favoarea dvs. chiar acum si va va oferi claritatea pe care o cautati acum. Sfat: Fa-ti timp pentru un hobby.

Balanta

Balanta, iata un gand salbatic: ce se intampla daca iese? Daca totul s-ar fi potrivit pentru tine? Ce se intampla daca Universul lucreaza ore suplimentare pentru a orchestra miracole in numele tau? Vedeti dincolo de iluzia a ceea ce va arata realitatea 3D pe masura ce avansati cu cantec in suflet si speranta in inima. Unele riscuri merita asumate. Trecand prin usa care se deschide in fata ta, iti vei schimba viata in bine. Sfat: Fii atent cu cei din jurul tau.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 1 decembrie 2020. Zi tensionata pentru Pesti

Scorpion

Scorpion, vei descoperi darul vorbaretului. Te simti inspirat sa impletesti magia cu o retea de cuvinte. Te simti inspirat sa faci pace cu poezia si proza. Unii dintre voi s-ar putea sa se gandeasca sa scrie o carte sau sa revizuiasca un scenariu pe care l-ati scris cu ceva timp in urma. Nu va agatati acum de regulile gramaticale. Permiteti-va sa curgeti, simtindu-va una cu ritmul cosmic. Pe frontul interpersonal, vi se reaminteste ca nu mai sunteti persoana care si-a luat angajamentul in primul rand. Gandeste-te la regulile de interactiune daca asta te indeamna sa faci sinele tau superior. Sfat: controleaza-ti emotiile si actiunile.

Sagetator

Sagetator, poate ai fost destinat sa te intalnesti. Dar universul nu prea poate organiza in numele tau. Astazi vi se reaminteste ca liberul arbitru joaca un rol in afaceri. Depinde de tine sa decizi daca vrei sa mergi mai departe. Increde-te in tine ca vei face aceasta calatorie metaforica de la frica la credinta. Amintiti-va, viata nu vine cu un card de garantie si asta face calatoria noastra aici pe pamant atat de minunata. Sfat: Nu-i dezamagi pe cei dragi.

Capricorn

Capricorn, te-ai saturat sa fii acolo unde esti. Te-ai saturat sa repeti anumite modele intr-o bucla. In loc sa respingi circumstantele ca fiind „incomode”, fii constient de ceea ce iti aduc in atentie. Relatiile tale interpersonale au o oglinda, astfel incat sa poti privi mai adanc in psihicul tau si sa-ti faci munca interioara. Amintiti-va, transformarea nu este un proces peste noapte. Fii bland cu tine insuti cand incepi calea catre totalitate. Sfat: Iesi din rutina.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 26 septembrie 2021. O perioada favorabila pentru Balanta

Varsator

Varsator, ai multe probleme si nu stii pe care sa le rezolvi mai intai. Cum echilibrezi personalul cu cel profesional cand se intampla atat de multe? Spoiler: echilibrul perfect nu exista. Eliberati-va de a fi nevoit sa pastrati totul impreuna, concentrati-va doar pe a face tot posibilul. Trebuie sa fii constient de faptul ca unii dintre membrii echipei tale pot avea dificultati sa faca fata schimbarilor care au loc in acest moment. Oamenii nu stiu intotdeauna cum sa ceara ajutor. Nu uitati sa va conectati cu partea plina de compasiune si sa oferi sprijin in cel mai bun mod posibil. Sfat: Profita la maximum de timpul tau.

Pesti

Pesti, exista o singura modalitate de a iesi dintr-o rutina si iti cere sa nu mai faci ceea ce faceai inainte. Cuvantul tau de putere saptamana aceasta: improvizatie. Ofera-ti permisiunea de a lasa regulamentul acasa in timp ce cochetezi cu nesabuinta cu fiecare experienta pe care ti-o ofera viata. Tine minte, nu trebuie sa fii perfect. Nici tu nu trebuie sa „te faci bine la joc”. Singurul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa te distrezi putin pe parcurs. PS: Daca te-ai gandit sa calatoresti singur, rezerva-ti biletele cat mai curand posibil! Sfat: luati un ghid pentru a va transforma visele in realitate.

Publicitate

Publicitate

Autor