Horoscop zilnic, 30 mai 2022. Capricornul trebuie sa scape de vechile principii

Ziua favorizeaza finalizarea tranzactiilor mari si planificarea startup-urilor. Nu zabovi asupra esecurilor. Improspatati-va gandurile, scapati de tot ce nu este necesar. Recunoasteti greselile trecutului si traduceti energia negarii intr-un canal util.

Berbec

Berbec, sunt multe lucruri pe care le apreciezi si faptul ca fiecare zi este o aventura cu totul noua este ceea ce conteaza cel mai mult. Iti place ce se intampla acum. Iti place sa fii provocat. Saptamana aceasta trebuie sa explorezi ceva nou. Mai mult, poate exista si o oportunitate de evadare spontana. Doar asigurati-va ca spuneti da mai des decat nu. Sfat: Iubeste-te cu adevarat.

Taur

Publicitate

Taur, cu totii tanjim compania celor pe care ii iubim. Cu totii visam sa ne cufundam intr-o imbratisare calda la sfarsitul unei zile grele. Dar cat de reala si naturala este intimitatea care exista? Exista ceva la care sa te gandesti. Astazi vi se cere sa va comunicati nevoile. Este posibil ca oamenii din viata ta sa nu inteleaga intotdeauna de unde vii si cine esti. Dar asta nu inseamna ca nu ti se va oferi cat mai mult sprijin posibil. Sfat: mergi cu fluxul.

Gemeni

Gemeni, ati mai parcurs aceasta cale si nu trebuie sa vi se spuna unde duce. Acordati atata atentie steagurilor rosii cat si celor verzi. Daca cineva (sau ceva) pare contradictoriu, reaminteste-ti ca nu trebuie sa fii „dragut”. Protejarea energiei este ceea ce vi se cere sa faceti o prioritate astazi. Daca asta inseamna sa spui nu la ceva care nu rezoneaza, atunci asa sa fie. Sfat: Evitati barfa.

Rac

„Draga Univers, sunt gata. Sunt gata sa ma transform. Sunt gata sa intru in magia mea. Sunt gata sa-mi realizez cel mai inalt potential – chiar acum!” Spune aceasta rugaciune cu voce tare, invocand zeitatea din tine. Neinfricarea ta te ajuta sa creezi spatiul pentru schimbarea pentru care te straduiesti de ceva timp. Lucrurile de pe frontul dragostei si romantismului devin si ele fierbinti si grele aici. A fi in prezent este un adevarat dar, Rac, care te ajuta sa explorezi numeroasele aspecte ale acestei conexiuni fara sa te blochezi de un anumit rezultat. Sfat: nu-ti fie frica sa-ti spui parerea.

Citeste si articolul :   Horoscop luna iulie 2021. Previziuni complete pentru toate zodiile

Leu

Leu, exista multe motive pentru care iti place sa fii cu cineva, iar usurinta conexiunii tale este pe primul loc. Asadar, acordati-va permisiunea de a explora numeroasele aspecte ale comunitatii voastre, fara a fi blocat de un anumit rezultat. Acordati-va permisiunea de a experimenta un fel de uniune pe care nu o puteti exprima in cuvinte. Repetarea afirmatiei „Este sigur pentru mine sa-mi deschid inima” te va ajuta sa distrugi barierele pe care le-ai construit de-a lungul anilor. Sfat: Fii atent la persoana iubita.

Fecioara

Fecioara, astazi ti se cere sa folosesti inteligenta corpului tau. Daca ceva nu ti se pare bine, pur si simplu nu este. Nu trebuie sa ezitati in decizia dvs. Comunicarea dintr-un spatiu de claritate si reafirmarea granitelor acolo unde este nevoie te va ajuta sa devii cine ai fost intotdeauna menit sa fii. In ceea ce priveste problemele inimii, ti se cere sa fii sincer. Cu alte cuvinte, nu trebuie sa te intalnesti cu cineva sub pretentia de a „termina treaba”. Sfat: Ai grija de viitor astazi.

Balanta

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 11 februarie 2024. Sagetatorul trebuie sa evite suprasolicitarea

Balanta, aceasta este una dintre acele zile in care inoti in oceanul emotiilor tale. Simti tot ce se poate simti. Amintiti-va, viata nu vine cu un card de garantie. Acest lucru nu ar trebui sa va impiedice sa explorati conexiunea pe care o aveti acum. Este sigur pentru tine sa-ti deschizi inima. Va puteti exprima in siguranta atat fanteziile, cat si dorintele. Ramaneti in energia deschiderii si da restul Universului! Sfat: deschide-ti inima catre lume.

Scorpion

Scorpion, ai vazut steaguri verzi in tot acest timp. Erau multi. Dar sa nu uitam ca steagurile rosii i-au depasit numeric. Genul care poate fi vazut de la 100 de mile distanta. Un cuvant catre intelepti: nu lasati bunatatea si generozitatea voastra sa fie motivul pentru care le oferiti altora motive sa se indoiasca iar si iar. Este timpul sa aflati ce se intampla cu adevarat aici si sa va reafirmati limitele acolo unde este necesar. Este timpul sa facem un pas inapoi. Sfat: Priveste pozitiv totul.

Sagetator

Sagetator, iata treaba: uneori trebuie sa traiesti cu disconfort. Ar trebui sa-i oferi un loc la masa ta si sa asculti ce iti sopteste in momentele de liniste. Cu intelegerea a ceea ce nu functioneaza pentru tine iti va fi mai usor sa-ti implementezi planurile si sa faci loc pentru ceea ce este in concordanta cu adevarul tau. Lucrul important de retinut aici este ca nu exista o experienta „buna” sau „rea”. Totul face parte din procesul de crestere si trezire. Asa ca uita-te la ceea ce s-a intamplat dintr-un punct de vedere neutru. Sfat: Nu te implica in aventuri dubioase.

Capricorn

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 22 iulie 2021. Varsatorul asteapta o zi dificila

Capricorn, astazi esti recunoscator pentru tot ce nu a functionat. Esti recunoscator tuturor oamenilor care te-au tratat ca pe o optiune atunci cand i-ai facut o prioritate in viata ta. La un anumit nivel, esti, de asemenea, recunoscator pentru durerile de inima, inclusiv pentru cele din care nu te-ai gandit niciodata ca iti vei reveni. Calatoria poate sa fi fost o capotaie, dar in cele din urma te-a adus in acest punct al existentei tale. Te-a pregatit pentru dragostea o data in viata si pentru un partener care iti ofera spatiu astfel incat sa poti deveni cea mai frumoasa versiune a ta. Sfat: Uitati de vechile principii.

Varsator

Varsator, timpul cu cei dragi nu poate fi pretuit nici in cea mai ordonata suma. Aceasta zi va fi plina de tot spectrul de senzatii. Amintiti-va ca impartasirea povestilor este medicament. Deci, fa-te vulnerabil. Spune cercului tau prin ce ai trecut si cum ai dori sa primesti sprijin. Trebuie sa fii curajos. Sfat: Nu-i mai critica pe ceilalti.

Pesti

Pesti, cine ti-a spus ca trebuie sa fii perfect? Cine ti-a spus ca fiecare incercare va duce la ceva grozav? Suisurile si coborasurile sunt toate parte a procesului. Fac parte dintr-un proces care te va ajuta sa-ti imbunatatesti abilitatile si sa devii cea mai rezistenta versiune a ta. Asadar, imbratiseaza sirul actual de esecuri de-a lungul drumului si pune-ti intrebarea: Sunt mai bine astazi decat atunci cand am inceput aceasta calatorie? Sfat: Acordati atentie casei si familiei.

Publicitate

Publicitate

Autor