Horoscop zilnic, 21 februarie 2022. Varsatorul isi poate schimba viata

Berbec

Ai avut planuri grandioase si mari sperante pentru inceputul anului 2022, dar pana acum nu simti ca ai facut vreun progres in directia obiectivului tau. Acest lucru nu ar trebui sa te sperie, in niciun caz nu disperati. Luati initiativa in mainile voastre si actionati. Chiar si o mare greseala este mai buna decat inactiunea acum. Vei fi mandru de tine foarte curand! Ramai intr-o stare de miscare activa, doar asa iti vei atinge scopul.

Taur

Cu totii vrem sa fim vazuti si auziti. Ne dorim sa fim iubiti si apreciati nu pentru imagine, ci pentru ceea ce suntem. Dar suntem gata sa facem acelasi lucru pentru o alta persoana? Exista ceva la care sa te gandesti in timp ce bei cafeaua  dimineata… Uneori nu este usor sa accepti sentimentele celorlalti. Indreptati-va eforturile catre dezvoltarea sufletului, antrenati empatia, fiti deschis si recunoscator pentru incredere. Universul de astazi incurajeaza conexiunile sufletesti. O conversatie spirituala va avea un efect vindecator asupra ta, te va deschide catre o persoana draga.

Publicitate

Gemeni

Esti pe calea cea buna, Gemeni, facand ceea ce faci cel mai bine si mergand constant in directia corecta. Aceasta zi aduce confirmarea ca eforturile tale vor da roade in timp. Concentrati-va pe actiune si lasati universul sa aiba grija de rezultat. Un plan minunat a fost pregatit pentru tine. Trebuie doar sa inveti sa ai incredere in el si in propriul tau destin.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 5 iulie 2022. Racul are o zi plina de succes

Rac

Indiferent cat de mult ai incerca sa rationalizezi in relatia ta romantica, nimic nu va iesi din asta. Mai ales astazi. Ai incredere in emotiile tale, in propria ta inima, care tanjeste atat de mult la experiente vii. Nu-ti fie frica sa fii vulnerabil, acest risc al iubirii este usor compensat de incantarea incredibila pe care o poate oferi.

Leu

Tradarea asteapta undeva aproape si numai vigilenta te poate salva. Orice – de la un truc murdar intr-o afacere pana la interferenta deliberata a colegilor in cariera ta. Dar daca esti atent, vei observa un intrus. Puterile superioare vor avea grija de tine si iti vor arata decizia corecta.

Fecioara

Omul este o fiinta sociala si are nevoie de companie. Dar in conditiile vietii moderne, am uitat complet cum este sa fii singur si in tacere deplina. Fara internet, fara oameni. O practica foarte utila, iar pentru tine astazi va fi o adevarata mantuire. Fii singur cu tine insuti, exclude comunicarea cu cei nedoritori si personalitati neplacute, ia o pauza de la discutii si agitatie.

Balanta

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 23 mai 2023. Norocul este de partea Gemenilor

Incercati sa priviti conflictul cu persoana iubita dintr-un unghi diferit, luati in considerare solutii care au fost considerate inacceptabile, deoarece ar trebui sa cedati. Uneori a pierde, inseamna de fapt a castiga premiul principal. Demnitatea ta nu va suferi de pe urma reconcilierii. Mandria ingreuneaza construirea de relatii cu cei dragi, incearca sa o linistesti.

Scorpion

Aceasta zi pentru Varsator trezeste sentimente tandre si te obliga sa exprimi emotiile in moduri noi. Acest lucru este putin jenant, unele chiar infricosatoare. E ciudat sa fii atat de fascinat, spre deosebire de tine. Nu-ti face griji, mai bine bucura-te de puterea de a te indragosti si de frumusetea momentului. Fa ce iti spune inima, nu te abtine, nu-ti ascunde fericirea. Bucura-te de moment.

Sagetator

Intr-o serie de sarcini mici, este usor sa pierzi obiectivul principal. Prin urmare, este atat de important sa reveniti periodic la planul initial si sa verificati cat de bine a fost finalizata etapa anterioara. Astrele va recomanda sa faceti exact aceasta munca astazi si sa amanati restul. Analizeaza succesele si greselile, ajusteaza-ti strategia si continua sa mergi inainte. Totul se va rezolva!

Citeste si articolul :   Horoscop 17 august 2020, cu Neti Sandu. Cine incepe saptamana cu dreptul

Capricorn

Nu mai incercati sa faceti pe plac tuturor. Este imposibil. Nu numai ca iti creezi o imagine falsa despre tine, ci si actionezi distructiv asupra propriului tau suflet. Luati-va o zi libera si petreceti-o numai pentru voi insiva – trebuie sa va relaxati, sa castigati putere, sa va puneti ordine in ganduri. Directionati toate eforturile catre creatie, este important sa restabiliti armonia si pacea in viata.

Varsator

Aceasta zi promite sa fie magica. Va aduce incredere in sine, speranta si posibilitati nesfarsite. Ce seminte plantezi astazi determina viitorul pe termen lung, poate recolta intregului an. Nu rata sansa ta de a reusi. Fii perseverent si muncitor – Universul te va rasplati cu generozitate pentru asta!

Pesti

Astrele recomanda o discutie inima la inima cu ei insisi. Esti putin confuz si este timpul sa rezolvi acest lucru. Nu cere sfaturi, stai singur acasa si gandeste-te la ce nu-ti place la propria ta viata, cum sa o schimbi. Vocea interioara va va raspunde, iar Universul va va ajuta sa va indepliniti visele.

Publicitate

Publicitate

Autor