La ce folosesc cuisoarele

Cuisoarele sunt un condiment care poate fi gasit atat sub forma de muguri, cat si sub forma de pulbere. Se pare ca de secole a fost un remediu natural pentru numeroase boli .

Cuisoarele sunt un condiment indispensabil in bucatarie – adauga un gust si o aroma picant sorbetelor si deserturilor, dar functiile lor sunt departe de a se termina. Doar doua  cuisoare pe zi pot face minuni pentru sanatatea noastra.

Cuisoarele sunt mugurii florilor arborelui de cuisoare, arborele vesnic verde cunoscut si sub denumirea de Syzygium aromaticum.

Acest condiment este bogat in antioxidanti, vitamine si minerale si rezolva multe probleme de sanatate.

De ce sunt bune  cuisoarele?

In unele locuri, este o traditie sa te tratezi cu cuisoare atunci cand iesi dintr-un restaurant. Cand este mestecat, elimina respiratia urat mirositoare datorita aromei sale puternice. Acest condiment ajuta si la durerile de gat si amelioreaza simptomele unei raceli.

Mestecarea a doar doi muguri de cuisoare pe zi trateaza problemele respiratorii . Condimentul are proprietati antiseptice si amelioreaza rapid umflarea si iritatia la nivelul gatului .

Citeste si articolul :   Care sunt principalele beneficii ale cartofilor

Deoarece cuisoarele sunt un calmant natural al durerii , pot elimina durerile de dinti.

Cuisoarele mentin echilibrul zaharului din sange , ofera organismului energie si il tonifica.

Mestecatul cuisoarelor elimina greata . Inainte de a calatori cu autobuzul sau cu masina, este recomandat sa mestecati  cuisoare.

Acest condiment previne tulburarile de alimentatie si amelioreaza problemele de constipatie .

Mestecarea regulata a cuisoarelor reduce nevoia de a fuma daca sunteti pe cale sa renuntati la tigari.

Cuisoarele amelioreaza durerile de cap severe . De asemenea, are un efect calmant si ajuta la problemele mentale precum stresul si depresia .

Autor