12 legi ale karmei care iti vor schimba viata

1 – Marea Lege: „Culegem ceea ce semanam. »

Gandurile si actiunile noastre au repercusiuni, bune sau rele. Daca doresti pace, iubire, armonie, prosperitate etc. trebuie sa actionezi in consecinta. Aceasta este celebra lege a cauzei si efectului. Energia (pozitiva sau negativa) pe care o investiti in lume are un impact.

2 – Legea creatiei: „Participam la realizarea dorintelor noastre. »

Totul in jurul nostru a fost posibil prin intentiile si eforturile cuiva. Suntem una cu Universul deci suntem maestri ai evolutiei creatiei. Ceea ce ne inconjoara face parte din noi, asa ca este responsabilitatea noastra sa ne asiguram ca totul este propice pentru succesul proiectelor noastre.

3 – Legea umilintei: „Accepta lucrurile asa cum sunt pentru ca refuzandu-le nu va schimba nimic. »

Acceptarea este o virtute aproape universala in multe sisteme de credinte. Mai intai trebuie sa acceptam prezentul pentru a schimba viitorul. Ramanand concentrat pe negativ in loc sa incerci sa schimbi lucrurile, nu vei obtine niciun rezultat.

Citeste si articolul :   Cel mai bun mod de a spala sticlaria si a-i restabili stralucirea si transparenta

4 – Legea dezvoltarii: „Propria noastra implinire trebuie sa fie pusa mai presus de orice. »

Singurul lucru pe care il controlam pe deplin suntem pe noi insine. Actiunea (sau lipsa de actiune) aduce fie circumstante pozitive, fie negative in viata noastra. Schimbarile reale au loc atunci cand decidem sa schimbam ceea ce este in inimile noastre.

5 – Legea responsabilitatii: „Vietile noastre sunt rodul actiunilor noastre si nimic altceva. »

Cand viata cuiva este perturbata, inseamna de obicei ca totul nu este bine in interior. Pentru a duce un stil de viata bun, adopta ganduri sanatoase si inconjoara-te cu elemente bune.

6 – Legea conexiunii: „Totul este legat in univers, mare si mic. »

Trecutul, prezentul si viitorul nostru sunt conectate. De aceea trebuie sa ne asiguram ca schimbam aceste legaturi daca vrem sa traim altfel. Fa tot posibilul pentru a-ti imbunatati viata si pentru a o face demna de asteptarile tale.

7 – Legea concentrarii: „Nu putem face bine doua lucruri in acelasi timp. »

Citeste si articolul :   Parintele Calistrat ne spune: In clipa in care am blestemat, blestemul se intoarce peste noi!!! Ce inseamna sa blestemi in casa

Pentru a creste emotional si spiritual, este absolut necesar sa alungam gandurile negative si sa ne concentram toata energia in realizarea planurilor noastre.

8 – Legea ospitalitatii si generozitatii: „Facand altruism, ne dezvaluim intentiile reale. »

Trebuie doar sa ne asiguram ca actiunile noastre reflecta convingerile noastre. Altruismul este o calitate care cere sa ne adaptam la altceva decat la noi insine. Daca nu detii aceasta virtute, iti va fi aproape imposibil sa cresti spiritual.

9 – Legea schimbarii: „Daca nu este schimbata, istoria se repeta. »

Singura cale de iesire din trecut este sa te angajezi in mod constient sa schimbi lucrurile. Pana nu vei adopta o atitudine pozitiva, nimic nu se va schimba, iar aceleasi probleme se vor repeta.

10 – Legea momentului prezent: „Momentul prezent este comoara noastra cea mai de pret. »

Este inutil sa privesti in spatele tau cu inima amara plina de regrete. In schimb, profita de ceea ce experimentezi in prezent, pentru ca a insista asupra trecutului iti otraveste prezentul.

Citeste si articolul :   E Lege promulgata de presedintele Klaus Iohannis. Guvernul e obligat

11 – Legea rabdarii si a recompensei: „Rabdarea ne ofera cele mai bune recompense. »

Este greu sa scapi de munca, dar aceasta activitate nobila ne insufla rezistenta, rabdare si hotarare. Rasplata nu este un sfarsit, ci te umple de fericire si mandrie, pentru ca ai castigat-o.

12 – Legea importantei si a inspiratiei: „Cel mai bun cadou este cel care are impact asupra noastra. »

Bucurati-va de fiecare moment si invatati din fiecare situatie pe care o experimentati.

Energia si intentiile tale determina modul in care traiesti. Inconjoara-te cu dragoste, iertare si sentimente pure, astfel incat karma ta sa fie intotdeauna pozitiva.