3 cele mai puternice semne feminine ale zodiacului

Se spune in general ca femeile puternice pot fi intimidante si pot speria barbatii. Prea independenti, combativi si increzatori in sine, au tendinta de a afisa un caracter care starneste admiratie, dar si teama. Aceste femei par sa se bucure de singuratate si nu au nevoie de un partener pentru a se simti implinite.

Leu

Nativii acestui semn de foc sunt incontestabil cei mai puternici din zodiac. Frumose  si increzatoare  in sine, atrag barbatii ca niste magneti. Leii sunt mereu in lumina reflectoarelor si prezinta un caracter trufas la inceput. Ele  nu-si acorda atentia oricui. Aceste femei nu se vor opri la nimic si pot provoca pe oricine indrazneste sa le stea in cale. Ele  sunt constiente  de capacitatea lor de a obtine orice la care aspira. Independenti, nativii din Leu stiu sa-si construiasca fericirea fara a avea nevoie de o a treia persoana in viata lor. Ele  sustin libertatea si nu permit cuiva sa exercite presiuni care o pot impiedica. In viata lor profesionala, ele  stiu sa-si duca la bun sfarsit proiectele inarmandu-se in acelasi timp cu rabdare si determinare. Sunt inteligente  si isi cunosc interesele. Nu au lasat niciodata oamenii toxici sa intre in lumile lor si sa le spulbere visele.

Citeste si articolul :   La sfarsitul lunii august, necazurile si problemele vin asupra celor 4 semne ale zodiacului

Berbec

Berbecii sunt dinamici si combativi. Nu renunta niciodata cand vor sa obtina ceva. Impulsive, trezesc uimirea celorlalti. Ele  isi asuma riscuri considerabile, dar care ajung intotdeauna sa duca la fapte incredibile. Nativii acestei zodii sunt in cautarea unor noi experiente si lupta trup si suflet pentru a depasi obstacolele care li se prezinta . In plus, Berbecul prefera sa fie singur decat in companie nepacuta . Intr-adevar, se bazeaza doar pe propriile abilitati pentru a avea acces la fericire si succes. Asa ca, desi sunt dulci si feminine, nu o arata neaparat.  Oamenii Berbec vad pe ceilalti ca potentiali concurenti si muncesc din greu pentru a-i face sa se prabuseasca in fata lor. Daca vrei sa fii alaturi de femei nascute sub acest semn, va trebui sa fii indraznet, increzator si mai ales original.

Capricornul

Capricornii sunt ambitiosi si inteligenti. Pot parea introvertiti si timizi. Intr-adevar, nativii acestei zodii nu isi arata cu usurinta sentimentele. Cinstite si autentice , nu au nevoie sa joace un rol pentru a-si conduce stilul de viata. Intelepte si generoase , ele  incearca sa le ofere celor dragi toata dragostea si devotamentul lor. Sunt luptatoare  care pot depasi orice obstacol care le iese in cale. Sunt independente  si nu au nevoie de altii pentru a se dezvolta pe deplin. Capricornii sunt rezervati si isi asuma aceasta trasatura de caracter. Prefera sa-si traiasca  viata asa cum considera de cuviinta, fara ca nimeni sa le spuna ce sa faca. Au vise in cap si nu au timp de pierdut cu oameni toxici. In plus, urasc certurile si durerile de cap. Ei cauta constant stabilitate si armonie in existenta lor. Deci, daca nu gasesc un partener matur demn de dragostea lor, care sa le poata acorda libertatea in timp ce participa la dezvoltarea lor personala, nativii acestei zodii vor prefera sa ramana singuri.

Citeste si articolul :   Curs valutar BNR, marti, 3 noiembrie 2020. Ce se intampla cu principalele valute