Mihai Fagadaru, unul dintre sustinatorii Dianei Sosoaca, a decedat de COVID

Mihai Fagadaru, unul dintre protestatarii anti COVID si mari sustinatori ai Dianei Sosoaca, a murit infectat cu COVID, anunta Parintele Visarion Alexa pe pagina personala de Facebook.

„S-a stins Mihai Fagadaru in noaptea asta. Domnul sa-l odihneasca. Sunt fara cuvinte…”

In toata aceasta perioada de pandemie, Fagadaru s-a numarat printre promotorii mesajului antivaccin, luand parte la manifestatiile impotriva masurilor de protectie. Ultima sa postare pe contul de facebook este din 30 octombrie, de la un protest din Piata Universitatii din Bucuresti, pe tema impunerii certificatului verde. In acest video, senatoarea Diana Sosoaca il intreaba pe Fagadaru despre parerea sa privind legea care vizeaza impunerea certificatului verde. Contul lui Fagadaru e plin de filmulete si mesaje antivaccin/anti masuri de protectie.

Publicitate

Cu cateva zile in urma, Fagadaru s-a imbolnavit de COVID-19 si a fost internat in stare grava la spital.

Fosta lui sotie, actrita Ioana Picos, a anuntat pe Facebook ca Fagadaru se afla in stare foarte grava.

Citeste si articolul :   Lovitura crunta pentru Sosoaca. Adio de la celebrele LIVE-uri: "O sa dau in judecata Facebook-ul"

„De saptamana trecuta se simtea rau dar lucrurile s-au precipitat si acum s-a ajuns la situatia de fata. S-a vazut ultima oara cu mine si copiii ieri seara pe video pe whatsapp intrucat se afla in izolare. Are nevoie de rugaciuni multe. Copiii i-au spus aseara ca vor vorbi cu ingerul cel bun sa il faca bine iar Mihai le-a spus ca se va lupta sa iasa cu bine din aceasta incercare. Astazi am vorbit cu el, era obosit dar lupta. Inaltati o rugaciune pentru el. Doamne ajuta!”, a scris Ioana Picos pe contul ei de facebook.

In explicatiile adresate celor ingrijorati de soarta lui Fagadaru, aceasta confirma ca Fagadaru era bolnav de Covid-19 si ca starea lui se agravase foarte repede.

Potrivit informatiilor G4Media, Fagdaru s-ar fi tratat initial acasa, iar la spital ar fi ajuns in stare foarte grava.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.