Vesti excelente de la Neti Sandu. Incep sa vina bani pentru acesti nativi

Horoscop 15 noiembrie 2021, cu Neti Sandu. Astrologul a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru inceputul de saptamana. Iata ce ti-au pregatit astrele:

BERBEC

O sa puteti regla situatia financiara, reduceti ratele sau mai amanati din ele ca sa mai si respirati, sa va luati si voua si alor vostri cate ceva.

TAUR

Publicitate

Vi se propune ceva de lucru si n-ati avea de ce sa refuzati ca pare sa fie ceva stimulator si din punct de vedere profesional, si financiar.

GEMENI

Poate investiti niste bani in reamenajarea interiorului si o sa faceti comanda de diferite piese de mobilier, si poate chiar va mutati in casa noua.

RAC

Incep sa vina banii din surse suplimentare si o sa puteti acoperi cheltuielile acestei perioade, ba chiar or sa va ramana si pentru mici rasfaturi.

LEU

O sa dati drumul unui proiect care poate avea legatura si cu casa, c-o sa investiti acolo niste bani ca sa se bucure toata familia, sa fie bunastare.

FECIOARA

Pot veni bani dintr-un surplus salarial, poate s-a modificat ceva la castigul lunar si daca mai aveti si vreo colaborare o sa fie un confort financiar.

BALANTA

O sa treceti in revista niste oferte de lucru in particular si o sa alegeti ceva care sa se potriveasca cu programul vostru si vor fi niste bani in plus.

SCORPION

O s-aveti multe treburi de facut, poate faceti si niste achizitii de care aveti -musai- nevoie si banii se duc, dar cu folos, v-alegeti cu lucruri utile.

SAGETATOR

Si voi o sa intrati la cheltuiala, poate aveti niste facturi de achitat, c-or sa intre la plata mai multe deodata si nu le puteti amana sau plati pe rand.

CAPRICORN

O sa va-ngrijiti si de voi, c-aveti de facut un control medical, macar sa va asigurati ca sunteti sanatosi tun, ca sa nu va treziti cu surprize neplacute.

VARSATOR

Vi se implinesc niste asteptari, primiti OK-ul pentru un proiect la care visati de multa vreme si o sa va puteti dezvolta si propriile afaceri.

Citeste si articolul :   Neti Sandu, horoscop 29 iulie 2020. Trei zodii au parte de norocul vietii lor

PESTI

Se poate sa va intre niste bani, dar sa aveti de platit mult peste suma incasata c-oti fi uitat de niste facturi si nu e loc de sarit peste.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.