Niculina Stoican rupe tacerea! Relatia nestiuta dintre cantareata si Petrica Mitu Stoian: “M-a legat toata viata de Petrica Matu Stoian si pe el de mine”

S-a aflat abia dupa moartea lui Petrica Mitu Stoian. Niculina Stoican a fost cea care s-a ocupat de inmormantarea solistului de muzica populara, desi a fost acuzata ca i-ar fi stricat viata artistului.

Au aparut noi dezvaluiri dupa inmormantare.

Niculina Stoican a fost cea care s-a ocupat de inmormantarea bunului ei prieten, Petrica Mitu Stoian, cu care a avut o relatie foarte apropiata de prietenie. Artista a vorbit intr-un interviu la Romania TV despre prietenia care a legat-o de Petrica Mitu Stoian si despre cum s-au inteles.

Adevarul despre relatia din Niculina Stoican si Petrica Mitu Stoian

Publicitate

Publicitate

„Mi-e greu sa ma uit si la pozele cu el, mi-e greu sa-l aud cantand. Mi-e greu pentru ca mi-e foarte greu sa accept ca nu mai este! Chiar daca nu ne intalneam, era un sprijin al lumii careia ii apartin, indiferent unde l-a dus viata. El, sufletul lui, vorba lui… era mehedintean pana in varful firului de par si pana in varful picioarelor! Cand vorbea era ca si cum toata lumea se oprea in jurul nostru si noi ne intorceam la Mehedinti si nu ne mai pasa de ce este in jur, nu trebuie neaparat sa cantam…. Cand ne iubea lumea si ne aplauda si ne spunea ce frumos e Mehedintiul!”, a declarat Niculina Stoican la Romania TV.

Citeste si articolul :   Mircea Badea, panicat: "Aia e infectarea adevarata, crancena, masiva". De se se teme prezentatorul

Niculina Stoican, mesaj emotionant despre Petrica Mitu Stoian.

„Asta e ceea ce pe mine m-a legat toata viata de Petrica Matu Stoian si pe el de mine, locul asta care pentru noi a fost inceput si sfarsit de lume! Aveam si un cantec pe care l-am facut impreuna tocmai pentru a arata lumii cat de mult iubim locurile astea si cat de mandru era! Cred ca asta ne-a si legat foarte mult, asemanarea timbrului vocal, s-au concretizat toate doar datorita acestui loc in care ne-am nascut”, a mai spus Niculina Stoican.

Potrivit unor surse, la autopsia lui Petrica Mitu Stoian s-a descoperit ca plamanii fusesera serios afectati. In plus, sunt indicii privind si un supradozaj de anticoagulante.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.