Un cadru didactic, in varsta de 46 de ani, a decedat de COVID. Profesoara a refuzat ajutorul medicilor pentru ca nu credea in virus

Un cadru didactic din judetul Arges a decedat de COVID la numai 46 de ani.

Este vorba despre o profesoara, in varsta de 46 de ani, care preda in orasul Topoloveni. Femeia se afla in izolare, unde isi ingrijea mama, bolnava de coronavirus.

In clipa in care echipajul de pe ambulanta a ajuns la domiciliul acestora, pentru a o testa pe batrana, fiica acesteia a refuzat sa fie testata, desi era contact direct si avea si simptome.

Din pacate, starea femeii s-a  deteriorat rapid, apeland la ajutorul medicilor foarte tarziu.

Publicitate

Din informatiile transmise, se pare ca profesoara era nevaccinata si nu credea in existenta virusului, motiv pentru care a refuzat in nenumarate randuri testarea si ajutorul medical.

Conform jurnaliştilor de la curier.ro, profesoara Anca Preda a fost infectată cu virusul SARS-CoV-2 împreună cu mama sa la începutul săptămânii trecute, însă când Ambulanţa a venit ca să le testeze, profesoara nu a dorit să fie testată.

Nu a dorit nici să meargă la spital, deşi starea sa nu era una bună. Miercuri 3 noiembrie, sora profesoarei l-a sunat pe Valentin Scarlat, directorul Liceului „Ion Mihalache” din Topoloveni.

Citeste si articolul :   Certificatul verde, obligatoriu de pe 25 septembrie

“A murit cu zile”

Oana Anca Preda nu era casatorita. Era neincrezatoare in coronavirus si nu a acceptat sa se vaccineze. Mai mult de atat, pe data de 2 noiembrie, cand mama sa a fost testata de personalul de la Serviciul de Ambulanta si a iesit pozitiva, ea a refuzat sa fie testata desi era contact direct si avea simptome. Stia ca este bolnava dar a refuzat sa fie ajutata. „ Toata viata si-a petrecut-o avand grija de parinti, mai intai de tata si acum de mama. Nu a vrut sa accepte ajutor medical.

A murit cu zile. Nu a putut sa o convinga nimeni sa mearga la spital. Au stat in casa, izolate, si ea si mama si o sora.”, a mai spus Valentin Scarlat Vineri dimineata, profesoara de limba si literatura romana a intrat in coma. Nu mai putea sa respire.

A fost chemata ambulanta, iar la sosirea echipajului era in stop cardio respirator. A fost resuscitata, fiind readusa la viata si transportata la Camera de Primiri Urgente de la Spitalul Judetean de Urgenta Pitesti. Acolo a decedat.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.