Horoscop de weekend cu Neti Sandu. Schimbari neasteptate pentru unele zodii.

Horoscop de weekend prezentat de Neti Sandu. Astrologul a dezvaluit, la stirileprotv, previziunile astrale pentru toate zodiile.

Horoscop de weekend cu Neti Sandu.

BERBEC

O sa mai scoateti de la economii niste bani ca sa va relaxati fie acasa, fie in oras, sa spargeti un pic rutina, monotonia.

Dac-aveti dispozitie pentru calatorie poate dati o fuga prin tara, pe undeva, sa-i faceti o vizita unei rude care v-asteapta de multa vreme si o sa va-ntretineti frumos.

Publicitate

TAUR

O sa fie o cheltuiala, dar o s-o faceti de placere, c-o fi o zi de nastere, sau se casatoresc niste prieteni, rude.

O sa va dati intalnire cu niste oameni care conteaza pentru voi si o sa fie un castig in plan emotional, daca nu cumva o sa spicuiti si niste idei de afaceri.

GEMENI

E cineva care demult vrea sa faceti pace si sa va continuati relatia, de prietenie, de dragoste, indiferent de care e.

E posibil sa-ntalniti pe cineva cu care gasiti puncte comune si o sa vreti sa va cunoasteti mai bine, daca chiar va doriti o relatie si v-ati vindecat de cea care s-a-ncheiat.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 26 februarie 2021. Fecioara trebuie sa se abtina de la achizitii mari

RAC

O sa intalniti pe cineva care sa va completeze, sa va faca sa simtiti ca traiti viata din plin – e un reviriment sufletesc.

Poate faceti pregatiri pentru musafirii care-or sa vina pe la voi azi, maine, sau si azi, si maine, depinde acum si de disponibilitatea voastra, daca nu va simtiti obositi.

LEU

In relatia de cuplu e o armonie, o sa fie o buna intelegere si veti petrece un timp de calitate impreuna.

O sa va ocupati si de treburile casnice, si de membrii familiei, sa nu le lipseasca nimic si sa aveti si o preocupare comuna care sa va destinda.

FECIOARA

Publicitate

Poate-aveti ceva de spus in public, poate si online, si se vor vedea efectele – ceva bun trebuie sa se intample.

Se poate sa plecati intr-o excursie si daca n-aveti vreo obligatie maine, fata de vreun prieten, o sa mai ramaneti pe acolo pe unde va duceti ca o sa va placa.

BALANTA

O sa cheltuiti niste bani, cu destula lejeritate, ca vreti sa se simta bine ai vostri si sa nu va refuzati nici voua unele rasfaturi.

E un anturaj care va vrea prin preajma si daca nu vor fi restrictii, sau alte treburi de familie de rezolvat, o sa va duceti la o-ntalnire, c-o sa va intoarceti cu alt vibe.

Citeste si articolul :   Sfatul zilei de 3 decembrie 2020: Ziua minciunilor si a inselaciunilor

SCORPION

O sa va bucurati de vesti bune, de niste atentii din partea unor oameni dragi care nu v-au uitat c-o fi ziua voastra de nastere.

O sa va gasiti de lucru pe acasa, dar poate iesiti la o plimbare, sa va dezmortiti un pic, sa mai schimbati o vorba si sa aflati lucruri noi.

SAGETATOR

Poate va mobilizati sa faceti o schimbare in viata voastra, sa va asezati la casa voastra, sa luati o locuinta, sa fiti fericiti.

Poate primiti o invitatie de plecat pe undeva prin tara, sau in afara, si daca lucrurile se leaga frumos sa va duceti, aveti nevoie de aer proaspat, de un strop de provocare.

CAPRICORN

Se poate sa aveti o activitate recreativa, si care sa va ajute sa veniti si cu idei noi de afaceri care sa va aduca bani.

Se poate sa aveti ceva de sarbatorit in familie si sa fie o atmosfera placuta, poate e o mini-festivitate pentru cei mici, si va ocupati de pregatiri, mai si comandati.

Citeste si articolul :   Horoscop 29 mai, cu Neti Sandu.Bat clopote de nunta pentru o zodie

VARSATOR

Se poate sa fie un schimb de idei, de experienta cu niste oameni care va pot fi sursa de inspiratie.

O sa faceti act de prezenta la o cununie, intr-un cadru oricat de restrans si o sa va incarcati, emotional, o sa luati modelul, daca voi nu v-ati casatorit inca.

PESTI

E multa lume care va invita la o cafea, dar o sa fiti mai selectivi, ca nu vreti sa va risipiti in toate zarile.

Voi o sa va rezolvati tot felul de chestiuni care sa va stateau pe cap si o sa va oferiti si un respiro sa va uitati la un film, sa iesiti la o plimbare si sa va revigorati.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.