Ludovic Orban si-a anuntat demisia din grupul parlamentar al PNL: “Nu pot fi partas”

Ludovic Orban, fostul lider PNL, si-a anuntat astazi , in plenul Parlamentului demisia din grupul parlamentar al PNL. Orban a spus ca nu demisioneaza inca si din partid si ca gestul lui este “o mica forma de protest”: “Nu pot fi partas la acest mod de a face politica”.

“Obligatia morala pe care o am fata de cetatenii care au avut incredere e de a-mi respecta angajamentele pe care le-am luat in campania electorala fata de ei. Din pacate, azi nu am alta solutie pentru a fi consecvent in onorarea acestor obligatii morale decat de a ma desparti, sper eu temporar, de colegii mei din grupul parlamentar.

S-a creat o criza politica artificiala din motive pe care nu le-a inteles niciun cetatean roman, sunt convins ca multi nu intelegeti, a fost facut praf un partid politic, a fost facuta praf coalitia.

Publicitate

In plina criza a fost un circ politic pe care majoritatea populatiei il respinge.

Publicitate

Nu pot fi partas la acest mod de a face politica. Numai lobotomizat as putea sta complice la acest atentat contra interesului national. Sunt un om care isi iubeste tara, aceasta decizie este o mica forma de protest.

Citeste si articolul :   Premierul Ludovic Orban considera foarte interesanta ideea de a face companii pentru tineri sub 18 ani cu spirit antreprenorial

Nu imi dau inca demisia din PNL, e partidul caruia i-am dedicat intreaga viata matura politica.

Deputatii PNL sa renunte la golf, PNL trebuie sa se intoarca cu fata la cetatean si cu spatele la chiriasul de la Cotroceni.

Sa fim consecventi angajamentului luat de a dezvolta Romania.

Am construit o coalitie care, de bine, de rau asigura o stabilitate. La ora actuala nu avem nimic, tara pluteste in deriva, cel care trebuie sa stea la carma probabil pescuieste sau a fugit la schi”, a declarat Ludovic Orban.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.