Ilie Nastase, parasit din nou: “Rabdarea mea a luat sfarsit”

Ilie Nastase, parasit din nou. Potrivit presei mondene, Ioana Nastase ar fi depus, din nou, actele de divort la Judecatoria Constanta, iar acum asteapta anuntarea primului termen. Sotia fostului mare jucator de tenis a postat si un mesaj pe Facebook in acest sens:

Ilie Nastase, parasit din nou: “Rabdarea mea a luat sfarsit”

“Astazi, un capitol din viata mea a luat sfarsit! Ma consider o femeie puternica si mandra de faptele mele…rabdarea mea, iertarea mea, vointa si bunele intentii.

Pot spune ca aceasta experienta m-a schimbat foarte mult din toate punctele de vedere, chiar daca a fost nevoie de foarte multa stapanire de sine. Rabdarea mea a luat sfarsit! In toata aceasta perioada, am avut si ocazia de a cunoaste oameni buni, de o mare valoare si bine intentionati iar pentru asta le multumesc!”, a scris Ioana Nastase, pe Facebook.

La inceputul acestui an, Ioana Nastase l-a acuzat pe fostul sportiv ca a lovit-o si a vrut sa divorteze.

Citeste si articolul :   Mesajul unui medic roman pentru protestatari: „Partikip…Jos Covidu”

Ulterior femieia s-a razgandit si relatia celor doi a continuat. Cei doi au mers impreuna la nunta Simonei Halep, dar acum se pare ca au ajuns la final de drum.

Ilie Nastase este la a 5-a casatorie

Ilie Nastase are, oficial, 5 copii.

Cu Dominique Grazia s-a casatorit in 1972 si au avut un mariaj de zece ani, timp in care modelul belgian a nascut-o pe Nathalie.

In 1984, Nastase s-a casatorit cu actrita Alexandra King, iar in timpul casatoriei au adoptat doi copii, Nicholas si Charlotte. Dupa 14 ani, cei doi soti au divortat.

In 2004, Ilie Nastase s-a recasatorit cu Amalia Teodosescu, de care s-a despartit in 2010. Amalia si Ilie au impreuna doua fete, Alessia si Emma Alexandra.

Pana la mariajul cu Ioana Simion, Ilie Nastase a mai fost casatorit si cu Brigitte Sfat.