Managerul Spitalului de Infectioase din Constanta, reactie incredibila: “Ce vreti, sa mor aici?”

Managerul Spitalului de Boli Infectioase Constanta, Stela Halichidis, a declarat ca unitaea sanitara avea toate avizele legale, iar defectiunile depistate anterior de catre ISU au fost remediate.

“Toate defectiunile au fost remediate, totul functiona conform legii. Existau avizele legale, necesare, totul a functionat, dar s-a intamplat un necaz. O sa vedem de la ce. (…)

Toate actele sunt in regula, toate defectiunile care au fost constatate s-au remediat. Nu era nimic in neregula. (…)

Reteaua a fost verificata, nu era supradimensionata. Nu a existat nimic in plus in afara de aparatura medicala, care are contract de mentenanta”, a spus managerul, care a sustinut in mai multe randuri ca nu poate da alte declaratii deoarece ii e rau.

Publicitate

“Imi e rau, ce vreti, sa mor aici?”, s-a adresat ea jurnalistilor.

Intrebata daca personalul se afla in Sectia ATI unde a izbucnit incendiul, aceasta a spus ca tot personalul era prezent.

Sapte pacienti au decedat, vineri, in incendiul izbucnit la Sectia ATI COVID a Spitalului de Boli Infectioase Constanta, a anuntat Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.