Horoscop cu Neti Sandu. Trei zodii isi schimba destinul

Horoscop 28 septembrie, cu Neti Sandu. Astrologul ne aduce vesti de la astre. Afla ce se intampla cu zodia ta.

Previziunile astrale au fost prezentate la stirileprotv.

BERBEC

O sa recuperati banii de care-aveti atata nevoie, dar straduiti-va un pic – dati emailuri, sunati, duceti-va peste ei.

Publicitate

O s-aveti prilejul sa reglati situatia parteneriala, sa perfectati comunicarea ca sa puteti si lucra, si sa mergeti mai departe cu relatiile de afaceri, relatia de cuplu.

TAUR

Dispuneti de niste bani si o sa va mai luati si voua ceva de care –aveti nevoie, nu numai celorlalti.

O noua idila la orizont pentru cei care-si doresc o relatie care sa le completeze frumos viata, si poate ca va trebui sa treceti peste unele, mici, hopuri.

GEMENI

Se poate sa primiti o mana de ajutor din partea cuiva care tine la voi si vrea sa va faca viata mai usoara.

Va vin idei despre afacerile care v-ar aduce profit si chiar nu trebuie sa va scape din mana asa ceva, ca ocaziile nu apar zilnic si poate fructificati momentul.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 19 aprilie 2022. Ziua va fi un succes pentru Rac

RAC

Poate le-ati venit de hac unor probleme de sanatate si atat voi, cat si familia o sa fiti in siguranta.

O sa va ocupati de reamenajari si de diverse alte lucruri legate de casa, pe care le-oti fi tot amanat, dar acum s-au intrunit toti factorii.

LEU

E posibil sa dati un refresh interiorului locuintei si sa mai luati cate ceva care sa aduca un plus de culoare in campul vizual.

Va dati interesul sa-i multumiti pe toti ai vostri, sa-i adunati in jurul vostru, in primul rand pe cei din familia largita si sa puneti la cale evenimentele acestui sfarsit de an.

FECIOARA

Poate v-ati mai gandit si-abia acum v-ati decis sa intrati intr-o combinatie parteneriala de afaceri – c-aveti mai mult timp.

Articolul continuă după reclame

Poate vreti sa scapati mai curand de niste rate, sa achitati, poate, integral banca, ori poate-or fi alte datorii de care vreti-musai-sa scapati.

BALANTA

Vi se confirma niste asteptari si o sa aflati ce s-a stabilit la un nivel anume si o sa luati niste decizii.

Vi se spune ce e de rectificat, ce acte va trebui sa prezentati, or fi unele expirate si nu e de trecut cu vederea asa ceva, ca veti intampina probleme.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 9 august 2024. Se anunta reusite mari pentru trei zodii

SCORPION

Poate va-mpacati cu cineva care va suparase si o sa va eliberati sufleteste, ca nu aveati o stare interioara prea buna.

Parca v-au mai trecut fricile, va mai si relaxati ca sa porniti in forta, c-ati cam batut pasul pe loc la capitolul profesie si trebuie sa recuperati din mers.

SAGETATOR

Or sa va parvina si acele configurari fara de care nu puteti merge mai departe ca sa faceti progrese pe mai multe planuri.

O sa reluati o activitate care va poate aduce un plus de popularitate si o sa aveti o stare de spirit mult mai buna, si-o sa puteti munci cu un plus de implicare.

CAPRICORN

Va trebui sa mai luati niste acte de la semnat ca sa va puteti misca, pentru ca s-a cam tergiversat legalizarea unor acte.

O sa puteti dezlega, macar partial, itele unei afaceri si sa mergeti mai departe, sa relationati cu partenerii care se straduie sa pastreze ritmul.

VARSATOR

Citeste si articolul :   Horoscop de weekend, cu Neti Sandu. Trei zodii isi intalnesc norocul

Poate sunteti preocupati de scoala, de cursuri, de taxele scolare si o sa le dati de capat zilele-astea, daca nu se va putea azi.

Se pare ca va invita cineva la sfarsit de saptamana sa dati o fuga in alta localitate la o zi de nastere, sau se casatoresc niste prieteni si vreti sa fiti si voi de fata.

PESTI

Poate va trebui sa faceti o alegere legata de scoala, ca sa va fie mai usor, ca lucrurile nu pareau sa mearga in sensul dorit de voi.

Un telefon, un drum la banca, intrati pe aplicatii si vedeti cum sa procedati cu ratele ca vreti sa cereti un imprumut va intereseaza toate detaliile, ca sa nu ramaneti incurcati.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.