Fost ministru al Sanatatii: “Sansele ca scoala sa treaca in online saptamana care vine sunt de aproape 100 %.”

Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sanatatii, spune ca scolile din Romania vor trece la invatamantul online in scurt timp, din cauza numarului tot mai mare de cazuri de infectari cu Covid-19.

”In ciuda parangheliilor care sunt inca permise in Bucuresti, toate culminand cu congresul PNL cu 5000 de oameni de ieri, parintii de copii de scoala din Bucuresti #trebuiesastie ca sansele ca scoala sa treaca in online saptamana care vine sunt de aproape 100 %.

De fapt, daca procedura birocratica de alocare* a testelor pozitive pentru Municipiul Bucuresti ar fi respectata si nu intarziata, incidenta pe ultimele 14 zile ar fi deja peste 6 la mie nu mai departe de marti. Orice intarziere dupa ziua de marti nu va fi altceva decat fie un rezultat al neputintei institutionale, fie al unei comenzi politice.

Ce este din nou groaznic de trist este ca in timp ce spitalele sunt pline, toate institutiile statului au fost din nou supuse politicului si au preferat sa evite orice masuri nepopulare inainte de congresul PNL, in detrimentul protejarii copiilor si a scolii. Aveti grija de sanatatea voastra si a copiilor vostri, indiferent de ce masuri introduce sau amana din nou, in mod iresponsabil, guvernul! Toate spitalele – inclusiv cele pentru copii – sunt pline!” – a scris Vlad Voiculescu pe pagina sa de Facebook.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.