Citim soarta dupa cifre: ce secrete sunt ascunse de ultima cifra a anului tau de nastere

Oamenii au cautat de mult timp sa descifreze influenta numerelor asupra soartei unei persoane. Ce va spune anul nasterii despre noi? Se pare ca particularitatile atitudinii noastre fata de noi insine, de ceilalti si de lume depind de ultima cifra a anului nasterii noastre. Doriti sa o verificati?

Anul nasterii unei persoane joaca un rol imens in viata sa. Dar ultima cifra a anului nasterii este de cea mai mare importanta. Conform practicii feng shui, se crede ca unul dintre cele 5 elemente naturale domina intr-un an dat.

Cu alte cuvinte, fiecare numar are propria sfera sau element. Exista cinci astfel de sfere naturale: Foc, Apa, Metal, Pamant si Lemn. Ele predetermina in mare masura principalele caracteristici  ale comportamentului uman.

Ultimul numar 4 si 5: elementul Lemn

Reprezentantii sferei naturale Lemnul sunt oameni increzatori in sine si muncitori. Se straduiesc pentru noutate, le place sa experimenteze.

Publicitate

Sunt atrasi de locuri si mistere necunoscute ale lumii inconjuratoare. Visul lor este sa cunoasca lumea. Calitati precum egoismul si admiratia de sine le sunt absolut straine.

Citeste si articolul :   Unde ar trebui sa fie plasata orhideea pentru ca aceasta sa infloreasca?

Ultima cifra 0 si 1: sfera metalica naturala

Acestia sunt oameni cu caracter puternic. Sunt capabili sa-si recupereze rapid puterea fizica si spirituala. Oamenii din metal sunt independenti si nu prea sociabili.

De multe ori se tin separat, deoarece le place sa actioneze singuri . Incearca sa traiasca in dragoste si armonie.

Oamenii „metalici” isi definesc in mod clar obiectivele de viata si se disting printr-o persistenta extraordinara in atingerea lor. Trasaturi negative: o nevoie irezistibila de putere si bogatie. Sunt prea simpli si categorici, intoleranti la greseli.

Ultimele numere 2 si 3: sfera naturala Apa

Reprezentantii acestui element se caracterizeaza, in primul rand, prin calitati precum bunatatea si capacitatea de reactie. Fermecator si primitor cu altii. Au o imaginatie buna.

Acestia sunt oameni creativi care se disting prin non-standardul si originalitatea gandirii, libertatea de stereotipuri. Aceasta este ceea ce ii face sa aiba succes in activitatile lor profesionale, mai ales daca se afla in domeniul artei.

Citeste si articolul :   Avertismente pentru persoanele prea increzatoare

O intuitie neobisnuit dezvoltata le permite sa ia decizii corecte in cele mai ambigue situatii. Sunt sarguinciosi si exacti, incercand sa inteleaga totul pana in cele mai mici detalii.

Ultimele numere 6 si 7: sfera naturala Foc

Sunt adevarati iubitori de aventura si calatorii. Ele se disting prin abilitatea de a lua rapid decizii, de a se repezi cu capul in vartejul evenimentelor.

Oamenii „aprinsi” sunt fermecatori si spontani, stiu sa-i placa pe altii, stiu sa atraga oamenii de partea lor.

Ultima cifra 8 si 9: elementul Pamant

Oamenii aflati sub auspiciile Pamantului sunt de incredere, dar in acelasi timp mandri . Sunt temeinici in toate, nu se bazeaza pe intamplare. Incearca sa controleze totul, sa nu piarda din vedere nimic. Nu sunt predispusi la un comportament nesabuit.

Abordeaza totul cu intelepciune si rezolva problemele cu un cap . Oamenii de pe Pamant iubesc ordinea si disciplina in toate. Au totul conform planului, conform programului. Le este frica de necunoscut si incertitudine.

Autor