Camelia Patrascanu, horoscop 20-26 septembrie 2021. Vesti amestecate, surprize multe.

Horoscop 20-26 septembrie 2021. Astrologul Camelia Patrascnu a prezentat, la Antena 3, previziunile astrale pentru perioada urmatoare. Sa aflam ce ne-au pregatit astrele.

Berbec

Berbecii incep saptamana cu foarte mult tact, o conjunctie Luna-Neptun de luni ii face sa fie mai mult atenti la ce se spune, fara sa iasa in fata. In schimb, marti, miercuri si joi sunt foarte voluntari, vin cu initiative, poate chiar ei ii stimuleaza pe ceilalti sa-si spuna opinia, sa le dea un feedback. Joi, vineri si sambata, discuta mult despre bani, sunt foarte pragmatici si fac actiuni neasteptate, dar inspirate in plan profesional. Duminica, pe drumuri.

Taur

Pentru Tauri, saptamana incepe sub aspecte sociale minunate, intalniri sau le programeaza de la inceputul saptamanii. Trebuie sa fie insa foate discreti, mai mult asculta decat vorbesc, marti, miercuri si joi, pentru ca aud multe lucruri din domeniul profesional, dar si din alte surse. Pentru cei care vor sa-si rezolve probleme de sanatate, mijlocul saptamanii e foarte valoros, pentru ca intalnesc persoanele potrivite. Joi, vineri si sambata sunt foarte implicati in actiunile lor, mai ales in plan sentimental si pot cuceri pe toata lumea.

Gemeni

Pentru Gemeni, ziua de luni este foarte valoroasa, pot participa la diverse intalniri alaturi de superiori, se evidentiaza onorant. Foarte sociale sunt si zilele de marti, miercuri si joi, cu tot felul de intalniri si discutii unde antameaza viitorul, li se dau solutii pentru problemele pe care le au, se inspira de la alte modele, deci stiu ce sa culeaga bun pentru lucrurile pe care le au de rezolvat. Joi si vineri e nevoie de mai multa discretie, sa nu se grabeasca sa ia decizii, lucrurile se schimba. Duminica, sunt foarte inspirati pentru tot ce vor sa faca.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 1 noiembrie 2023. Zi favorabila schimbarilor

Rac

Pentru Raci, inceputul de saptamana este mai mult sub aspecte de voiaj, isi fac planuri, viseaza sau chiar se pot intalni cu persoane care vin de departe si cu multe informatii. Marti, miercuri si joi sunt zile foarte importante si active la locul de munca, iau decizii, se impun, au autoritate, negociaza si discuta cu sefii. Au o pozitie intransigenta, stiu exact ce au de facut, au putere, au forta si pot avea un succes urias. Pentru joi dupa-amiaza, vineri si sambata, zilele sunt mai sociale, trebuie sa fie receptivi la ideile si sugestiile altora si la diverse lucruri care se intampla in mediul lor si unde pot sa-si ia inspiratie. Duminica, e nevoie de discretie.

Leu

Leii au si ei un inceput de saptamana bun, ziua de luni este sub aspectul generozitatii, asa ca dau mult de la ei timp, atentie, suflet sau poate chiar si bunuri materiale, ajuta pe cineva. Marti, miercuri si joi sunt atenti la aspectele legale de la locul de munca. Cei care calatoresc trebuie sa fie si ei foarte atenti si sa respecte regulile sau etichetele. Joi, vineri si sambata isi schimba atitudinea, se razgandesc, pot afla niste informatii noi si nu mai sunt de acord cu ceva ce au stabilit.

Fecioara

Pentru Fecioare, toata saptamana este buna sub aspectul relatiilor. Luni, ele sunt foarte diplomate, parca menajeaza pe cineva sau prefera sa vada doar punctele bune. Marti, miercuri si joi, sunt mai pragmatice, evalueaza cine ce da, cine respecta drepturile, cine greseste si sunt foarte lucide cand evalueaza pe cineva, de aceea stiu sa-si ceara drepturile financiare. Pentru vineri si sambata, calatorii sau vesti de departe.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 25 mai 2023. Gemenii trebuie sa fie mai increzatori

Balanta

La Balante, ziua de luni sta sub patronajul cooperarii si al consolarii, ajuta pe cineva de la locul de munca si calitatile lor frumoase, umaniste ies in evidenta. Sunt insa mai ferme marti, miercuri si joi, cand iau decizii sau starnesc reactii in jurul lor. Marte e in semnul lor zodiacal, stiu sa se impuna, sunt autoritare. Joi, vineri sau sambata pot pierde bani, mai ales daca au avut reactii virulente si cineva se separa de ele, dar pot merge intr-un alt mod.

Scorpion

Pentru Scorpioni, ziua de luni este de voie, lejera, poate ca isi intra mai greu in ritm sau fac planuri. Marti, miercuri si joi sunt pe baricade, muncesc mult, au spor, le si place ce fac. Iau din urma niste proiecte neterminate si au chef sa se ocupe de ele. Vineri si sambata pot avea o schimbare de dispozitie, dar reactioneaza cu tact si se adapteaza la schimbare. Duminica, bani, dar mai mult cheltuiti.

Sagetator

Pentru Sagetatori, ziua de luni este in discretie, se ocupa mai mult de casa sau de bucataria biroului, isi pun lucrurile in ordine si rezolva ce nu au terminat. Marti, miercuri si joi sunt energici, au creativitate, nu lucreaza dupa program, dar vin cu idei de noi proiecte. Vineri si sambata pot fi zile tensionate la munca, mai ales daca au prins pe cineva ca nu si-a facut treaba si pot schimba foaia. Duminica, sunt alaturi de partener.

Capricorn

Pentru Capricorni, ziua de luni este deschisa la informatii, au intrebari la care nu gasesc raspunsuri, dar fac si drumuri, vizite si se mai si milogesc de cineva pe la vreun ghiseu sa le rezolve o treaba. Marti, miercuri, joi sunt concetrati, lucreaza bine, mai bine se descurca si singuri, se concentreaza mai bine. Vineri si sambata sunt zile un pic mai dificile din cauza surprizelor pe care viata i le face, iar o persoana pe care contau ii lasa putin balta. Duminica, lucreaza mai mult in favoarea altora.

Citeste si articolul :   Sub protectia Universului: Cele trei semne ale zodiacului care vor avea noroc in toamna 2021

Varsator

La Capricorni, atentie la bani luni, sunt tentati sa cheltuiasca sau sa ajute ope cineva dand din timpul sau energia lor, dar trebuie sa vada daca merita acest lucru. Marti, miercuri si joi sunt foarte atenti, lucizi, pot analiza orice situatie si au o minte clara si o buna intuitie sufleteasca, dar e bine saa puna la un loc inima si ratiunea, pentru a diagnotisca o situatie. Drumuri si intalniri la mijlocul saptamanii, intamplari diverse in casa vineri si sambata, care ii pot da peste cap.

Pesti

Pentru Pesti, saptamana incepe bine, sunt foarte inspirati, luni e ziua intuitiei cu care privesc, stiu in ce proiecte sa intre si ce sa nu accepte. Marti, miercuri si joi sunt foarte practici, muncesc, castiga bani sau o fac pentru un castig care vine. Cei care calatoresc sa fie atenti joi, vineri si sambata la drum. La intalnirile de la final de saptamana trebuie sa aiba mai mult tact.

Autor